|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 1:29 am Předmět: |
|
|
můžeš mě říct kdes to stáhl ? Já co sem stahoval, tak ten film má posunutej zvuk. Normální verzi co by jela sem nenašel. (btw. před torrenty nestahuju).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
Celkom fajn na vyhladavanie je: http://www.ddlvalley.eu/ pohladaj a skusaj linky na putlocker. Ale starsie sa casom mazu a vacsinou ostanu len 1080p. Najlepsi free ony na stiahnutie filmu, mne fici na plnu rychlost ale to mam este pomensi net tak neviem aka je max rychlost free. Navyse mozes simultanne
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:47 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: |
můžeš mě říct kdes to stáhl ? Já co sem stahoval, tak ten film má posunutej zvuk. Normální verzi co by jela sem nenašel. (btw. před torrenty nestahuju). |
Na jednom nejmenovaném war foru, tam si už dohledáš verzi jakou potřebuješ a na výběr z hodně serverů odkud stáhnout, já stáhl 1080p verzi a je to naprosto v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | http://www.csfd.cz/film/318722-pad-bileho-domu/ Taková akční oddechovka, ale Gerard Butler do toho sedí |
úprimne: okrem prvých 15 minút, je to strašná, ale strašná blbina _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
Všechny nove filmy jsou ted strasna blbina az na par výjimek... Herecke vykony jdou niz a niz, ale efektama je preplacanej kazdej druhej film. Uz hodne dlouho se mi nestalo, aby mi film zustal po zhlednuti aspoň den v hlave. Vetsinou to ani nedokoukám a usnu. Dobrej valecnej film jsem videl naposledy vojina Ryana, dnesni akcni filmy se stranoucima hvezdama uz uplne ignoruju a u tech horroru co dnes natacijou se snad neboji ani male dite. Snad se aspoň povede tolik ocekavane zfilmovani hry Warcraft. Hobbit u me zklamani jak prase. S LOTRem se to neda vůbec srovnávat, hlavne první dil, kterej me opravdu dostal. Pro me srdecni zalezitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 12:37 am Předmět: |
|
|
Dva filmy z poslední doby, které řadím do kategorie "chci si odfrknout u něčeho né moc náročného a trochu se pobavit".
http://www.csfd.cz/film/313091-red-2/ - prostě akčňák s kupodivu dobře hláškujícíma důchodcema.
http://www.csfd.cz/film/288713-divosi/ - velmi povedený thriller. Dva kámoši a jejich (společná) holka si v klidu Kalifornii pěstují luxusní trávu. První, jakožto bývalý mariňák, obstarává hrubou sílu, když je třeba, druhý, trochu naivní hipík obstarává vše kolem květin, obchodu. Žije se jim krásně, než se o jejich podnik začne zajímat kartel z Mexika.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 1:23 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Celkom fajn na vyhladavanie je: http://www.ddlvalley.eu/ pohladaj a skusaj linky na putlocker. Ale starsie sa casom mazu a vacsinou ostanu len 1080p. Najlepsi free ony na stiahnutie filmu, mne fici na plnu rychlost ale to mam este pomensi net tak neviem aka je max rychlost free. Navyse mozes simultanne |
dík za odkaz, stránka vypadá dobře, je tam všechno smazaný takže počkám až se to aktualizuje. Já sem vždycky všechno stahoval z uložta, ale poslední dobou ej tam všechno smazaný. Před war fóra to nestahuju , protože su línej se tam registrovat.......
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 6:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
No neviem ci to tam akutalizuju, tam je to dobre len ked je to nove vtedy mas najvacsiu sancu ze trafis nezmazane.
Add Hobbit : Ako asi jeden z velmi mala som najprv videl film a az potom cital knizku, tak mozem povedat ze ozaj film je lepsie spracovany ako knizka. Seriozne. Dalsie knizky som necital tak neviem ci je to tak isto aj s LOTRom. V knihe mas bitku napisanu stylom, Bilbo pred velkou bitkou padol a zobudil sa po velkej bitke, kde sa udiali velke veci - najlepsie v jednom odstavci. Hlavne ze celu knihu ta chysta na velke finale.. napr typu velkyy drak, nevedia prist ako, bac na 2 riadkoch strany ho odrovnaju sipom medzi supiny. Ale o tom ako Bilbo rad jedol alebo neviem co mas x stran.
K hororom: tak napr teraz sa bojim ovela viac tychto novsich ako tych starsich. Samozrejme nie krvakov, tam sa skorej nasmejem. Efekty s duchmi a pod, tie su fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 8:20 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | No neviem ci to tam akutalizuju, tam je to dobre len ked je to nove vtedy mas najvacsiu sancu ze trafis nezmazane.
Add Hobbit : Ako asi jeden z velmi mala som najprv videl film a az potom cital knizku, tak mozem povedat ze ozaj film je lepsie spracovany ako knizka. Seriozne. Dalsie knizky som necital tak neviem ci je to tak isto aj s LOTRom. V knihe mas bitku napisanu stylom, Bilbo pred velkou bitkou padol a zobudil sa po velkej bitke, kde sa udiali velke veci - najlepsie v jednom odstavci. Hlavne ze celu knihu ta chysta na velke finale.. napr typu velkyy drak, nevedia prist ako, bac na 2 riadkoch strany ho odrovnaju sipom medzi supiny. Ale o tom ako Bilbo rad jedol alebo neviem co mas x stran.
K hororom: tak napr teraz sa bojim ovela viac tychto novsich ako tych starsich. Samozrejme nie krvakov, tam sa skorej nasmejem. Efekty s duchmi a pod, tie su fajn. |
pod to se muzu podepsat
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 8:35 am Předmět: |
|
|
Berserk - vsak hobbit aj bola kniha pre deti  preto je tak mala a jednoducha. Film je zmes, nielen hobbit ale aj nedokoncene pribehy a pod. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: |
|
Jestli to nebude proto, že Hobbit (kniha) není akční píčovina . Evidentně jsi to vůbec nepochopil, příkladejme to tomu, že jsi zdegenerovaný tím filmem.
Jinak k horrorům můžu doporučit toto: http://www.csfd.cz/film/22922-kanibalove/. Pokud jste si mysleli, že vás už ve filmografii nic nemůže překvapit...
Ale nesmíte se nechat odradit nízkým hodnocením, je to asi jedinej horror, při kterým se mi dělalo opravdu blbě...pravděpodobně proto, že scény jak zabíjejí zvířata jsou reálné porážky zvířat (mj. scéna ve kterém zabíjí opici se točila 2x, takže zabili 2 opice). Nebo také scéna, při které domordoci kastrují jednoho z hlavních hrdinů, tak horní půlka těla je figurína a dolní půlka je půlka těla z dopravní nehody.
Je to docela drsný, co si mohli režiséři v 80. letech dovolit
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
 Kanibalové jsou super, strejda mi je pouštěl, když jsem byl malej. Na výraz tetky, co přišla do místnosti zrovna při scéně se znásilňováním kamenem, asi nikdy nezapomenu
A ten film je opředený spoustou historek. Zvířata byla skutečně zabita a režisér za to šel myslím i bručet. A také byl po premiéře filmu nucen ukázat herce na veřejnosti, aby dokázal, že jsou skutečně na živu. No a sexuální scény byly též autentické, herečka předtím spoluaktéra zatáhla do lesa, aby si vše na nečisto odzoušeli
EDIT: http://www.csfd.cz/film/22922-kanibalove/zajimavosti/ :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|