|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukajss
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 8:14 pm Předmět: ektomorf - do posilovny |
|
|
Zdravim, je mi 17 let, měřím 182 cm a vazim cca 67/8 kg jsem ektomorf a chci stim neco dělat. Sice mám strach tam jít ale rozhodl jsem se zacit chodit do posilovny. O jidelnicku uz neco vim ale se cviky se mi to dost mota ... hlavne nevim co bych tam jako ektomorf mel cvicit. Chci se zamerit hlavne na ruce, prsa, zada, bricho. Taky by me zajmalo kolik asi muzu nabrat za treba 3-4 mesice ?? Co se doplnku tyce premyslel jsem nad gainerem ale nevim zda je potreba ( nejsem milionar musim setrit ) dekuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Royi

|
Zaslal: po říjen 28, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
Čau, chodit do posilovny se neboj nikdo ti nic neudělá :D O jídelníčku si něco nastuduj tady na ronnie je mrtě článku a témat o tom, je to základ, jestli máš problémy s cvikama tak by to chtělo sehnat někoho kdo už umí cvičit aby ti poradil, popřípadě investovat do osobního trenéra. Co se týče těch cviků tak bych ti doporučil zaměřit se na základní, vícekloubové cviky. Žádný zaměřování na ruce,prsa a podobně, dej si 2-3x týdně fullbody a uvídíš jak porosteš. A ohledně těch doplňků, vůbec bych je zatím neřešil, není to potřeba, radši investuj do kvalitní stravy ;) Jo a neřeš kolik je možný přibrat za 3 nebo 4 měsíce, když budeš správně jíst a cvičit tak to poznáš sám ;) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Pokud pri 182 vazis 67 tak vynechavat cviceni nohou by byla chyba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 11:09 am Předmět: Re: ektomorf - do posilovny |
|
|
| lukajss napsal: | | Zdravim, je mi 17 let, měřím 182 cm a vazim cca 67/8 kg jsem ektomorf a chci stim neco dělat. Sice mám strach tam jít ale rozhodl jsem se zacit chodit do posilovny. O jidelnicku uz neco vim ale se cviky se mi to dost mota ... hlavne nevim co bych tam jako ektomorf mel cvicit. Chci se zamerit hlavne na ruce, prsa, zada, bricho. Taky by me zajmalo kolik asi muzu nabrat za treba 3-4 mesice ?? Co se doplnku tyce premyslel jsem nad gainerem ale nevim zda je potreba ( nejsem milionar musim setrit ) dekuji. |
A nezpomeň na trenéra. Nech si to dát třeba od rodičů k vánocům. Trenér ti zrychlí nárůst svalové hmoty více než všechny doplňky světa a je to i dobrá prevence zranění. Není potřeba cvičit s ním neustále, ale když si s ním dáš deset počátečních lekcí, vyjde to cenově rozumně a dostaneš základy.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | | Pokud pri 182 vazis 67 tak vynechavat cviceni nohou by byla chyba. |
A hlavne bych si nebyl jistej zda je vubec ektomorf...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
micus: Jak souvisi typ postavy s tim ze by mel cvicit nohy? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | micus: Jak souvisi typ postavy s tim ze by mel cvicit nohy? |
hele to já nenapsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
Dobre. A aji kdyby nebyl, co by to celkove zmenilo na treninku? Nebo ja nevim proc se mas porad potrebu ohanet ektomorfovstvim _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Dobre. A aji kdyby nebyl, co by to celkove zmenilo na treninku? Nebo ja nevim proc se mas porad potrebu ohanet ektomorfovstvim |
dokut to jde at si radej rika se ma supergeny at nema blok v hlave-jak ja :-D ...na treninku zadna zmena-nohy jsou zaklad :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
Ok ok.. abych nebyl uplne OT, tak at si autor precte nekolikrat prispevek od Royie a drzi se ho, je tam vse, co do zacatku potrebuje _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|