Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Moc peknej kulich . Taky zvazuju, ze bych si do posilky jeden koupil, ale pujdu spis do nejakeho s bambuli.
takhle jsem se dlouho nezasmál :-
))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Moc peknej kulich . Taky zvazuju, ze bych si do posilky jeden koupil, ale pujdu spis do nejakeho s bambuli.

venca.v

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pan tovarnik napsal:
TTeDy napsal:
takhle jsem se dlouho nezasmál :-
))

tak to ti stačí málo
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venca: po sedmi dnech diety nic nepoznáš a navíc, proč shazuješ, když máš 74kg.
Jinak forma pěkná, ale zkus někomu říct at tě vyfotí, možná se budeš divit, jak jsi hubený a na dietu se vykašleš, protože to rozšiřující zrcadlo, strašně zkresluje, já vím, ale dobře se na to dívá, když má člověk rázem o 10kg víc
venca.v

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Venca: po sedmi dnech diety nic nepoznáš a navíc, proč shazuješ, když máš 74kg.
Jinak forma pěkná, ale zkus někomu říct at tě vyfotí, možná se budeš divit, jak jsi hubený a na dietu se vykašleš, protože to rozšiřující zrcadlo, strašně zkresluje, já vím, ale dobře se na to dívá, když má člověk rázem o 10kg víc

Shazuju treba proto abych se vesel do kategorie? ... to je zase komentar, budes se divit jak si hubený , pred casem sem tady daval fotku co sem fotil samospousti ale hledat to nebudu, ale dobre, sem hubenej, aby taky ne kdyz hubnu... a jestli tohle zrcadlo rozsiruje, tak asi mame rozsirujici zrcadla i doma protoze je to uplne to samy
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stojím si za tím, že zvětšuje
Turakam

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rosťo videl si vencove fotky, ked bol pred iným zrkadlom a pod. do pol pása vyzlečený, ak nie, tak si to schválne dohladaj, je absolútne irelevantné, koľko kg mu ukazuje váha, bo je nižší, výborne poskladaný a ukáže to fakt dobre, málo ľudí samu aktuálkou priblížilo aj vzhľadom na jeho výkony.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ja proti nemu nic nemam, kategorie beru, vysledky taky urcite supr, jenom tvrdim, ze to zrcadlo zvetsuje obecne nejenom Vencu.
Uz bych se k tomu nevracel a dal prostor i jinym ctenarum Ronnie.cz, kteri se chteji podelit s nami o svou formu.
SIA

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Rosťou, že zrcadlo zvětšuje jak prase. Moje forma v zrcadle taky vypadá úplně jinak. Proto sem taky všichni dávaji ty fotky v zrcadlech. Myslím, že nastavit časovač, dát někam mobil a nechat se vyfotit není vůbec problém. Ale jinak nechci hejtovat :D
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak je venca vysoký?
venca.v

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle sem nahraval svym rozsirovacim mobilem.... abyste teda mohli porovnat fotku a video, je to foceny pri druhym cviku tak to napumpovani jeste nebylo takovy, ale podle me v tom moc velkej rozdil neni...

Moocha

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tobě je v tom fitku zima, nebo je účel té čepice spíše dekorativní? Musím říct, že je to velice šik.
Judson

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me ta cepice vypada dost smesne a trapne a uplne bezucelne.
venca.v

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši me to tak trhá žily ze se mi smejete ze nosim cepici pri cviceni
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No popravdě cvičit v kulichu a tílku bude spíš taková frajeřinka....ale proč ne :D .... Ja bych po peti minutách měl z kulichu mokrou hadru...napadá mě ze bych mohl nosit i kýblem a ždímat to do něj :D .....

Víc než kulich v posilce mě stále udivujou borci co řvou na celou posilku jak kdyby byli někde u sebe doma.... To mě vždycky totálně rozptýlí, když tam nejakej hardcore bouchač řve jak pavián a hází tam s dvaceti kilovejma jednoručkama jak kdyby je nemohl normálně položit

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: