Doping ve vzpírání_

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doping ve vzpírání_  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Doping ve vzpírání_
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vrcholoví sportovci jsou čistí jak slovo boží, zejména pak vzpěrači, kulturisté a cyklisté Tomu už dneska snad nevěří ani moje babička.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Jo vrcholoví sportovci jsou čistí jak slovo boží, zejména pak vzpěrači, kulturisté a cyklisté Tomu už dneska snad nevěří ani moje babička.
Doping je pro děcka - chlapi si vypijou:o)
arkan

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 2:45 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Freimen napsal:
já si to od začátku myslím také, s Jirkou jsem hovořil telefonicky hned druhý den po tom, co se to dozvěděl a jsem absolutně přesvědčený o tom, že na něj někdo ušil boudu. Je pravidelně testovaný každé 2-4 týdny, tak si nedá kůru a po ní tamoxifen, který má sám o sobě 7 týdnů detekci. Nedivil bych se, kdyby mu to někdo fakt dal do jídla na soustředění, nepřátel měl díky svým úspěchům hodně.

Jak to bylo, se bohuzel asi nikdy nedozvime. Ten jeho pripad jsem taky vubec nepochopil. Byl v monitoringu a testovanej byl asi dost casto.

Kazdopadne se mi nezda, ze by mohl mit diky uspechum nepratele. Vzdyt on u nas v podstate zadnou konkurenci ani nemel, se svou vykonnosti byl uplne jinde nez ostatni. Navic byl diky tomu sakra dobra reklama pro ceske vzpirani...

To nemusí mít ani nepřátele k vůli úspěchu, sám jsem zažil případ cca před 20 lety kdy někoho sestřelili s úplně malicherných ,důvodů, stačí v reprezantaci někoho poslat do prdele, nebo jiné neshody, důvodů může být spousta.
Od té doby jsem skrátka nějak ostražitej k těmto "jasným případům".
raw

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Kolik stojí vzpěračská příprava na měsíc? Myslím se vším všudy. Padesát tisíc i s jídlem a bydlením?

strava pro sportovce a pernamentky fitko/masaze, sem tam sypka, najem a dalsi blbosti... proc 50k prosim te? leda, ze by prespaval v hotelu:D
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:56 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

arkan napsal:

To nemusí mít ani nepřátele k vůli úspěchu, sám jsem zažil případ cca před 20 lety kdy někoho sestřelili s úplně malicherných ,důvodů, stačí v reprezantaci někoho poslat do prdele, nebo jiné neshody, důvodů může být spousta.
Od té doby jsem skrátka nějak ostražitej k těmto "jasným případům".

To tady nedává příliš logiku, protože prakticky jako jediný měl skutečně špičkové výsledky a udělat něco podobného by znamenalo si pod sebou podříznout větev. Bez něj se výkonnostní cíle budou totiž plnit dost těžko .... jak v repre, tak Olympu.

Navíc já na tyhle konspirační teorie fakt moc nedám, jsou mraky sportů kde jde podstatně o víc .... vzpírání je v našich poměrech vcelku nepopulární žebrota, co si budeme namlouvat .... a podobné haluze se tam nedějí. Rozhodně ne v měřítku, které by opravňovalo automaticky předpokládat, že se v tomto případě jedná o nějaký úmysl poškodit někoho.

Zajímavé je, že když před 2,5 roky chytli jeho ségru, tak se takto nikdo nedivil a konspirační teorie nerozvíjel, přestože fungovala za zcela stejných podmínek.

Jak to skutečně bylo nevíme a absolutně nevěřím, že se někdy máme vůbec šanci dozvědět. Možné je cokoli. A proto nechápu proč vymýšlet nejrůznější teorie.
Basar Hafiz al-Asad

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby ho chtel nekdo odrovnat, nasype mu methan na vepřo, knedlo a ne tamox, ze kteryho by se treba, teoreticky, vylizal mnohem lip....
daveM

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 8:42 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Zajímavé je, že když před 2,5 roky chytli jeho ségru, tak se takto nikdo nedivil a konspirační teorie nerozvíjel, přestože fungovala za zcela stejných podmínek.
...
aaale rozvijel a rozvijeji se dodnes :) ,taky neco do piti :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
drlift_

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:00 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Teorie se rozvijely a byla to docela sila.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doping ve vzpírání_ Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: