|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Jo vrcholoví sportovci jsou čistí jak slovo boží, zejména pak vzpěrači, kulturisté a cyklisté  Tomu už dneska snad nevěří ani moje babička.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Jo vrcholoví sportovci jsou čistí jak slovo boží, zejména pak vzpěrači, kulturisté a cyklisté Tomu už dneska snad nevěří ani moje babička. | Doping je pro děcka - chlapi si vypijou:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 2:45 pm Předmět: Re: . |
|
|
| drlift_ napsal: | | Freimen napsal: | | já si to od začátku myslím také, s Jirkou jsem hovořil telefonicky hned druhý den po tom, co se to dozvěděl a jsem absolutně přesvědčený o tom, že na něj někdo ušil boudu. Je pravidelně testovaný každé 2-4 týdny, tak si nedá kůru a po ní tamoxifen, který má sám o sobě 7 týdnů detekci. Nedivil bych se, kdyby mu to někdo fakt dal do jídla na soustředění, nepřátel měl díky svým úspěchům hodně. |
Jak to bylo, se bohuzel asi nikdy nedozvime. Ten jeho pripad jsem taky vubec nepochopil. Byl v monitoringu a testovanej byl asi dost casto.
Kazdopadne se mi nezda, ze by mohl mit diky uspechum nepratele. Vzdyt on u nas v podstate zadnou konkurenci ani nemel, se svou vykonnosti byl uplne jinde nez ostatni. Navic byl diky tomu sakra dobra reklama pro ceske vzpirani... |
To nemusí mít ani nepřátele k vůli úspěchu, sám jsem zažil případ cca před 20 lety kdy někoho sestřelili s úplně malicherných ,důvodů, stačí v reprezantaci někoho poslat do prdele, nebo jiné neshody, důvodů může být spousta.
Od té doby jsem skrátka nějak ostražitej k těmto "jasným případům".
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Kolik stojí vzpěračská příprava na měsíc? Myslím se vším všudy. Padesát tisíc i s jídlem a bydlením? |
strava pro sportovce a pernamentky fitko/masaze, sem tam sypka, najem a dalsi blbosti... proc 50k prosim te? leda, ze by prespaval v hotelu:D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 7:56 pm Předmět: Re: . |
|
|
| arkan napsal: |
To nemusí mít ani nepřátele k vůli úspěchu, sám jsem zažil případ cca před 20 lety kdy někoho sestřelili s úplně malicherných ,důvodů, stačí v reprezantaci někoho poslat do prdele, nebo jiné neshody, důvodů může být spousta.
Od té doby jsem skrátka nějak ostražitej k těmto "jasným případům". |
To tady nedává příliš logiku, protože prakticky jako jediný měl skutečně špičkové výsledky a udělat něco podobného by znamenalo si pod sebou podříznout větev. Bez něj se výkonnostní cíle budou totiž plnit dost těžko .... jak v repre, tak Olympu.
Navíc já na tyhle konspirační teorie fakt moc nedám, jsou mraky sportů kde jde podstatně o víc .... vzpírání je v našich poměrech vcelku nepopulární žebrota, co si budeme namlouvat .... a podobné haluze se tam nedějí. Rozhodně ne v měřítku, které by opravňovalo automaticky předpokládat, že se v tomto případě jedná o nějaký úmysl poškodit někoho.
Zajímavé je, že když před 2,5 roky chytli jeho ségru, tak se takto nikdo nedivil a konspirační teorie nerozvíjel, přestože fungovala za zcela stejných podmínek.
Jak to skutečně bylo nevíme a absolutně nevěřím, že se někdy máme vůbec šanci dozvědět. Možné je cokoli. A proto nechápu proč vymýšlet nejrůznější teorie. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
Kdyby ho chtel nekdo odrovnat, nasype mu methan na vepřo, knedlo a ne tamox, ze kteryho by se treba, teoreticky, vylizal mnohem lip....
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 8:42 pm Předmět: Re: . |
|
|
Zajímavé je, že když před 2,5 roky chytli jeho ségru, tak se takto nikdo nedivil a konspirační teorie nerozvíjel, přestože fungovala za zcela stejných podmínek.
...
aaale rozvijel a rozvijeji se dodnes :) ,taky neco do piti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 7:00 am Předmět: Re: . |
|
|
| ygg napsal: |
|
Teorie se rozvijely a byla to docela sila.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|