Trénink břicha

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink břicha  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink břicha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AzuritCZ

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 6:34 pm    Předmět: Trénink břicha Odpovědět s citátem

Zdravím, mám takový problém, že když cvičím břicho, po cca 7-10 op. mě chytne taková divná bolest do břicha. Po chvilce sama odezní.
Celkem mě to limituje v provádění cviků na břicho . Planky mi nedělají problém, aby zvedání nohou na hrazdě. A rolování pomocí kolečka/činky/gym. balonu je též v pohodě.
Proto se obracím sem, zdali byste mi nepomohli se sestavením tréninku na břicho. Mám problém se zády, při špatném ohnutí bolí, při lehnutí chvilku bolí. Osobně si myslím, že břicho mám slabé, jak šikmé svaly, tak břicho celkově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:41 pm    Předmět: Re: Trénink břicha Odpovědět s citátem

Skús 10-20 op. sklapovačiek, hneď na to bez prestávky sériu 5-10 mostov, ak ich dokážeš. Zopakuj 8 až 10x a uvidíš čo to s tebou spraví.

Môžeš použiť aj kamaráta googla, skús zadať core, six pack, ab ripper ...
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nechceš s tím zajít za nějakým odborníkem? Doktor, fyzioterapeut? Psát, že tě bolí břicho a vlastně máš v prdeli záda... bych se to pokudsil nejdříve napravit nebo alespoň vědět, čím to je a čeho se případně vyvarovat.
AzuritCZ

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle tréninky typu ab ripper.. Jak píšu, po cca 10 op. mě začne bolet břicho, myslím uvnitř, ne svaly. Tak musím několik sekund stopnout, pak začnu zase a bolest je tu opět.
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzuritCZ napsal:
Tyhle tréninky typu ab ripper.. Jak píšu, po cca 10 op. mě začne bolet břicho, myslím uvnitř, ne svaly. Tak musím několik sekund stopnout, pak začnu zase a bolest je tu opět.

Doktor by Ti asi poradil aby si nejaký čas necvičil, a potom sa uvidí...

Rychle na stránku:

Přejdi na: