|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gollenka

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
gollenka

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
tý jo myslela jsem že ten log už bude smazanej a on tu ještě je =) .... tak jsem konečně dostudovala a mam bakaláře za sebou, bohužel to sebou neslo dost nervozity sezení u počítače žraní různejch blbostí, necvičení a tak... taky zdravotně jsem maličko rozhozená... ale snad si brzo uvědomim že už mam od školy na dobro pokoj a dam se nějak do kupy... dneska jsem se po x měsících ze zvědavosti zvážila a málem jsem omdlela  .. zvážim to ještě normálně zejtra ráno na lačno a´t to má nějakou vypovídající hodnotu, ale bude to nejspíš 80,něco pokusim se navážit na 79,9  .... takže název logu je vlastně aktuální... =) chtěla bych teď začít zas normálně pravidelně cvičit... něco zhubnuot... dát se trochu do kupy... a podívat se na pláž  ...
jinak jsem byla teď v sobotu na extralize .. gratulce e-witch, super výkony... a teda mrtvola 142,5 když já mam osobák 140 a ona váží o půlku míň.. to mě teda  ..
já se teď teda do vah rozhodně hnát nebudu.. krom toho mam ještě trochu problémy se zády, tak nevim jestli se neodhodlam k nějakýmu doktorovi (mimochodem znáte někdo někoho dobrýho? nejlíp nějakýho sportovního doktora.. jihlava, vysoké mýto, pardubice, hradec králové, praha? ) a nebo se to třeba nakonec přece jen spraví s pravidelnym cvičenim samo =) ... takže teď jen tak zlehka všechno zpevnit.. a když to půjde a bude chuť tak třeba i trojboj bude =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 11:54 am Předmět: |
|
|
Tak gratuluju ke škole, že už máš hotovo. Zkus se dát do kupy aspoň na RAWku příští rok, ráda tě tam uvidím! ;-) takže ať ti to jde a přeju hodně zdaru. Po sport. lékaři se poptám, znala jsem jednoho v HK, ale nejsem si jistá, jestli tam ještě pracuje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | | Tsunami napsal: | | Tak gratuluju ke škole, že už máš hotovo. Zkus se dát do kupy aspoň na RAWku příští rok, ráda tě tam uvidím! ;-) takže ať ti to jde a přeju hodně zdaru. Po sport. lékaři se poptám, znala jsem jednoho v HK, ale nejsem si jistá, jestli tam ještě pracuje :) |
Díky moc to bys byla zlatá... no jo rawku bych snad mohla zvládnout.. aspoň s nějakejma sranda výkonama si pro zábavu zazávodit.. jinak tobě taky gratulace ke stálýmu zlepšování.. a budu držet pěsti na zbýšov.. ať se ti tam zadaří... .. jinak ty tvoje fotky jídel v logu to budu muset teď pořádně prostudovat.. asi se v něčem necham inspirovat... |
Jen se inspiruj, jídla to jsou vesměs zdravá :D více mám na FB stránce v podpisu i s recepty. A pak dej reference, jak chutnalo. (P.S. - a chlapy trojbojaři si stejně nejvíc pochutnají na řízku :D :D - mám tam i "spešl" recept na řízky :D ) jinak děkuju - snad dám ve Zbýšově aspoň 2 VT, teď mi o 10kg utekla...kvůli mojí blbosti jenom :D
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
čau gollenko !!!
to víš,někdo když má nerva,tak hubne,jiný přibírá...
myslím,že by to chtělo hlavně zastavit ten nárůst,protože jinak jsi pěkná holka (jsem na kluky !),
a sluší ti i nějaké to kilčo
já chci taky příští rok na classic,tak doufám,že se tam zase zasmějeme
a novyč bude hlavní kouč
se zádama bojuju celej život a jedině posilování mi pomáhá,
poslední "ordinace" lékaře : 2xdenně surgam,na noc sirdalud,cvičení ti
zakazovat nebudu,to bys byla zralá ještě i na valium,ale uber,holka. Hodnej doktor,co ?
Tak nic neberu,přiměřeně cvičím a čekám,až to zase na 2 roky "přejde"
tu pláž plánuju s e-witch,a tsunami je nominovaná na kuchařku,vrátíš se jako TWIGGY
jestli se ovšem všechny vejdeme do toho skútru _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
... hola hola, ještě jednou dík Leni za fandění :) ... a určitě je tam u tebe na víc než na 140, jen o tom možná ještě nevíš :) ... a v klidu, ono to neuteče :D
ad pláž - tak to abych si na tolik ženských pořídila nějaký pákistánský model motocyklu, co uveze celou rodinu a stádo koz :D
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
jéé vy jste zlatý =) tak váha tak nějak 80,3 kg =) tak mam co dělat no =) ... včera jsem si nakonec i skočila do posilovny.. trochu kardio na zahřátí pak protažení cvičení hlavně s osou a další protažení... doufala jsem že záda povolí =) .. trochu se to rozvolnilo ale pak to zas začlo pobolívat... tak jen takovej trénink v rychlejšim tempu za 30-45min hotovo... pak koňská mast a hřejivka =) musim poděkovat Pájovi jak se o mě hezky stará =)... k tomu všemu mam ještě zánět močovejch cest takže jsem se pěkně v pět ráno vzbudila došla na záchod a pak nevěděla co mě bolí víc jestli záda nebo močák  naštěstí jsem nakonec přece jen usnula ale už jsem docela kňourala... takže dneska návštěva lékárny =) a jdu se dát do kupy... (k doktorům až budu mít pocit že můžu umřít  ) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
tak už zas začínám cvičit akorát to sem nějak nestíhám psát... no ono to zatim taky moc za nějaký zapisování nestojí cvičit jsem byla od posledního zápisu asi 3x poprvé jen tak opravdu lehoučce hlavně hodně protažení a tak pak v pátek dala jsem si nějaký benče na úzko pak pár sérií benče na široko přední dřepy předkopávání a břicho.
Pak jsem taky byla v neděli to jsem se jen protáhla.. dala si benče doplňky na ruce a břicho... mezi tim jsem ale v sobotu a v pondělí prováděla intenzivní uklízecí práce a to opravdu velmi intenzivní a začínám trochu cejtit jak se zas začínám zpevňovat. Teď jsem měla dva dny takovou dovolenou.. a dneska jdu zas trénovat.. jinak váhy byly fakt směšný vesměs s osou případně s nějakejma 30ti max 40ti kg.. doufam že se to kolem těch zad zpevní a nebudu muset k doktorovi...
jídelníček začínám maličko hlídat.. ale zatim jen maličko zatim žádná dietka.. jen si občas upřu nějakou tu prasárnu... ale taky už to snad brzo začnu řešit víc ať to má nějakej smysl... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Včerejší trénink
Benč
2x10/20
1x8/30
3x6/40
2x4/45
myslim že benče půjdou rychle nahoru.. jen je to teď trochu nezvyk ale není to nějak těžký... nechci si ale nakládat víc kvůli zádům abych zbytečně moc nemostovala a netlačila do zad..
Mrtvoly zatim vynechávám, kdyby byly v posilce velký desetikilový kotouče tak třeba ale na 60 kg se mi teď nechce a jsem teď v Jihlavě a nemam tady ani pásek tak snad až si ho přivezu ...
dala jsem si teda alespoń předklony a přitahy v sedě a potom nějaký břicho, plank... a uvidíme jak se to bude tvářit další tréninky... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
filipinec92
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | Včerejší trénink
Benč
2x10/20
1x8/30
3x6/40
2x4/45
myslim že benče půjdou rychle nahoru.. jen je to teď trochu nezvyk ale není to nějak těžký... nechci si ale nakládat víc kvůli zádům abych zbytečně moc nemostovala a netlačila do zad..
Mrtvoly zatim vynechávám, kdyby byly v posilce velký desetikilový kotouče tak třeba ale na 60 kg se mi teď nechce a jsem teď v Jihlavě a nemam tady ani pásek tak snad až si ho přivezu ...
dala jsem si teda alespoń předklony a přitahy v sedě a potom nějaký břicho, plank... a uvidíme jak se to bude tvářit další tréninky... |
Čau Leni,zdravím tě,nechci tě uklidňovat,ale jsme na tom stejně,akorát že já nedřepuju,takže
jestli zkusíš jet na oblast v ST,budeme úžasná dvojka,já dám 60 na dřep a ty v MT
Drž se ! Já též bojuju _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|