Zaslal: pá říjen 25, 2013 5:01 pm Předmět: Domácí workout pro mladou maminu
Omlouvám se, pokud tu někde takhle profláklé téma je, nenašel jsem.
Hledám motivační tipy/linky na domácí workout.
Je to pro mladou ženskou po dvou dětech. Kondička nulová, začíná lehčí obezita. Jde o to, aby se začala hýbat, tělo začalo trochu spalovat, rozjel se metabolismus, prostě pozvolný začátek. Plánuje začít chodit na různé holčičí aktivity (zumba, taebo), takže něco zažije i tam, nicméně rád bych naordinoval i nějaké cvičení na 2-3 dny v týdnu proveditelné doma.
Pokud máte něco zajímavého, sem s ním, každý podnět navíc se hodí. Jídlo je vyřešeno (ano je, takže bez debat o stravě).
Osobně plánuju vymyslet nějaký workout inspirovaný například následujícím videem, případně poskládat něco z toho, co běžně cvičíme na boxu. Bohužel je na slovo box alergická, tak ji nejdřív musím hecnout videama, kde cvičí normální holky, atd.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Zaslal: pá říjen 25, 2013 6:35 pm Předmět: Re: Domácí workout pro mladou maminu
P90X je považovaný za najlepší program pre domáce cvičenie. Stačí minimum vybavenia (hrazda alebo elastické gumy na pilates, karimatka, 2 jednoručky príp. iná záťaž napr. fľaše s vodou).
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:37 pm Předmět: Re: Domácí workout pro mladou maminu
jožko.mrkvička napsal:
P90X je považovaný za najlepší program pre domáce cvičenie. Stačí minimum vybavenia (hrazda alebo elastické gumy na pilates, karimatka, 2 jednoručky príp. iná záťaž napr. fľaše s vodou).
Dovoluji si zmínit, že P90X není rozhodně určen pro začínajícího cvičence. Je to velmi náročný tréningový plán, který je vhodný spíše pro pokročilé. Nicméně je opravdu super. Mám sním skvělé zkušenosti.
_________________ Všechno vybavení pro sport a fitness, společně se suplementy, najdeš tady:
Zaslal: po říjen 28, 2013 5:51 am Předmět: Re: Domácí workout pro mladou maminu
zillda napsal:
jožko.mrkvička napsal:
Dovoluji si zmínit, že P90X není rozhodně určen pro začínajícího cvičence. Je to velmi náročný tréningový plán, který je vhodný spíše pro pokročilé. Nicméně je opravdu super. Mám sním skvělé zkušenosti.
Možno ešte uviesť, že P90x môže cvičiť ktokoľvek, aj začínajúci cvičenec. Ten môže kedykoľvek stopnúť video a vydýchať sa, potom znova spustiť. Alebo si cvičiť po svojom, ľahšie varianty a svojím tempom, príp. tie najťažšie veci vynechať (možno 1 %) a len sa pozerať ako to cvičia profíci.
já za sebe můžu doporučit cvičení s Jillian Michaels.....má toho spoustu, různé cvičební programy.
je to na youtube, ulozto nebo koupit dvd.
fakt podle ní cvičím už 9 měsíců a výsledky jsou supr. začala jsem po šestinedělí.....a postavu mám dobrou!
teď už Jill kombinuji s rutina.cz....taky super cvičení pro ženský
dál je dobrý bob harper, zuzka light.
tady si uděláte kondičku, naberete sílu a můžete se pustit do dalších náročnějších cvičení
já jsem max. spokojená, zabere to +- 30 min., což stíhám s malým dítětěm atd
já za sebe můžu doporučit cvičení s Jillian Michaels.....má toho spoustu, různé cvičební programy.
je to na youtube, ulozto nebo koupit dvd.
fakt podle ní cvičím už 9 měsíců a výsledky jsou supr. začala jsem po šestinedělí.....a postavu mám dobrou!
teď už Jill kombinuji s rutina.cz....taky super cvičení pro ženský
dál je dobrý bob harper, zuzka light.
tady si uděláte kondičku, naberete sílu a můžete se pustit do dalších náročnějších cvičení
já jsem max. spokojená, zabere to +- 30 min., což stíhám s malým dítětěm atd
Ešte som nestretol ženu, ktorá by bola spokojná so svojou postavou. Navyše po pôrode... A to ulozto možno kvalifikovať ako navádzanie na trestný čin porušovanie autorského práva Inak celkom pekný príspevok.
a schválně jsem tam koukla, téměř vše už je zamknuté ale na youtube je to v pohodě zdarma, ten základ.
no, já spokojená jsem, už mám asi ten věk, kdy vím, že modelka ze mě nebude a prostě jsem spokojená s tím, co mám + k tomu teda makám, aby to vypadalo, když už né líp a líp ,tak né rok od roku hůř a hůř
takže je jasné, že nějaké nedostatky i jsou, ale že bych se tím trápila.....to né ale už to, že jsem navštívila tyto stránky svědčí o tom, že něco se sebou dělám.
Zaslal: pá listopad 01, 2013 4:37 pm Předmět: Re: Domácí workout pro mladou maminu
Bombay napsal:
Je to pro mladou ženskou po dvou dětech. Kondička nulová, začíná lehčí obezita. Jde o to, aby se začala hýbat, tělo začalo trochu spalovat, rozjel se metabolismus, prostě pozvolný začátek. Plánuje začít chodit na různé holčičí aktivity (zumba, taebo), takže něco zažije i tam, nicméně rád bych naordinoval i nějaké cvičení na 2-3 dny v týdnu proveditelné doma.
Pokud máte něco zajímavého, sem s ním, každý podnět navíc se hodí. Jídlo je vyřešeno (ano je, takže bez debat o stravě).
Ahoj Bombay,
pokud plánuje chodit na "poskakovací" aktivity typu zumba, taebo, jak píšeš, nevídím žádný zásadní přínos v ještě dalším poskakování á la video, co jsi sem dal.
Spíš nějaké rychlé (20 - 30 min) silové kolečko s pár sériemi základních cviků, nízkým počtem opakování a delšími pauzami. Jestli jde primárně o to, aby shodila sádlo, tak to vyřeší strava, o cvičení to až tolik není (a rozhodně ne o skákání panáků v obýváku).
Pokud bude cvičit doma bez náčiní, tak by pro ni byl fajn Convict Conditioning program.
Libový programy pro ženský (ostatně pro chlapy taky) má Lauren Brooks (použij google, má vlastní stránku, spoustu výukovek, který se daj buď koupit, nebo nejspíš někde šlohnout na pirátskejch webech), na kterou bych se zaměřil spíš než na Jillian Michaels, která je lehce mimo mísu...
Pokud je ochotná docházet někam do posilovny (což pochybuju), pak udělá nejlíp, když se naučí nejzákladnější cviky (mrtvola, bench, dřep) a bude cvičit to (opět, pár sérií, max pět opakování, relativně dlouhej odpočinek). Neřekl bych, že existuje nějakej smysluplnej důvod, proč by ženská a chlap měli cvičit jinak.
Dík za tipy.
Jde hlavně o to, dostat ji k tomu cvičení, at se přehoupne přes prvotní nutnost cvičit do fáze "baví mě cvičit". Proto jsem sháněl nějaká videa, která si může pustit sama doma a v klidu makat podle nich.
Každopádně zatím se to jeví, že dvakrát týdně bude taebo či jiné holčičí hopsání a 2-3 krát týdně doma se bude dělat nějaký 10-20ti minutový workout typu dřepy/kliky/břicho. Společně se mnou, oboustranná motivace neuškodí.
Uvidíme po měsíci. Pak stejně zaútočí ženami obávaný nepřítel VÁNOCE (neboli stres z dárků, úklidů, pečení, následné ochutnávání:)
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Každopádně zatím se to jeví, že dvakrát týdně bude taebo či jiné holčičí hopsání a 2-3 krát týdně doma se bude dělat nějaký 10-20ti minutový workout typu dřepy/kliky/břicho. Společně se mnou, oboustranná motivace neuškodí.
To dává smysl. Hlavně pamatuj, že simple is good :) Nějaký kliky, nějaký dřepy, mostování a čau párky - není třeba to komplikovat.
Zaslal: pá listopad 01, 2013 4:56 pm Předmět: Re: Domácí workout pro mladou maminu
ZeleznaKoule napsal:
Bombay napsal:
Ahoj Bombay,
pokud plánuje chodit na "poskakovací" aktivity typu zumba, taebo, jak píšeš, nevídím žádný zásadní přínos v ještě dalším poskakování á la video, co jsi sem dal.
Spíš nějaké rychlé (20 - 30 min) silové kolečko s pár sériemi základních cviků, nízkým počtem opakování a delšími pauzami. Jestli jde primárně o to, aby shodila sádlo, tak to vyřeší strava, o cvičení to až tolik není (a rozhodně ne o skákání panáků v obýváku).
Pokud bude cvičit doma bez náčiní, tak by pro ni byl fajn Convict Conditioning program.
Libový programy pro ženský (ostatně pro chlapy taky) má Lauren Brooks (použij google, má vlastní stránku, spoustu výukovek, který se daj buď koupit, nebo nejspíš někde šlohnout na pirátskejch webech), na kterou bych se zaměřil spíš než na Jillian Michaels, která je lehce mimo mísu...
Pokud je ochotná docházet někam do posilovny (což pochybuju), pak udělá nejlíp, když se naučí nejzákladnější cviky (mrtvola, bench, dřep) a bude cvičit to (opět, pár sérií, max pět opakování, relativně dlouhej odpočinek). Neřekl bych, že existuje nějakej smysluplnej důvod, proč by ženská a chlap měli cvičit jinak.
proč je Jill mimo mísu?? Mě její cvičení přijde fajn, zkusila jsem toho už dost z toho co vydala.....a má to účinky.....za 9 měsíců mám dole 17 kg.....7 kg z toho bylo ještě, co zbyly po porodu a dost cm všude je taky pryč....
navíc mám celkem dobrou fyzičku a i nějaký ten sval se rýsuje, cvičím dost s činkama atd u JILL.
Ženy milujú cvičenie jogy. Nemyslím tie náboženské nezmysli a jedenie korienkov. Ale jogu ako cvičenie. Podľa mňa vhodnejšie pre ženy ako cvičenie so železom.
Ženy milujú cvičenie jogy. Nemyslím tie náboženské nezmysli a jedenie korienkov. Ale jogu ako cvičenie. Podľa mňa vhodnejšie pre ženy ako cvičenie so železom.
měla bych jí vyzkoušet, jenže to je potřeba někam chodit nejdřív....pořádně se to naučit a na to nemám čas.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru