Přetrénované nohy, zánět ve svalech

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Přetrénované nohy, zánět ve svalech  Úvodní stránka -> Trénink -> Přetrénované nohy, zánět ve svalech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča už je ale asi zralej i na psychiatra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Bohužel musím říct, že jsem asi stejný blázen jak ty. Musím prostě mít každý den nějakou aktivitu - cvičení, běh, plavání, kolo.. jinak mám výčitky, že pro sebe nic nedělám . Kolikrát z toho ani nemám radost a jdu běhat ikdyž se mně nechce, něco pobolívá nebo je hnusně, jenom abych si mohl "odšrktnout-SPLNĚNO". dŘÍV BYCH ŘEKL ŽE JSEM BYL V TOMTO JEŠTĚ HORŠÍ, TED UŽ TO DĚLÁM PŘECEJENOM I PRO DOBRÝ POCIT. nA DRUHOU STRANU SI ŘÍKÁM, ŽE JE TO DOBŘE ASPON NA TO ŽE MNĚ TO DONUTÍ NĚCO DĚLAT A NEVYKAŠLAT SE NA TO, S TÍM ŽE ZÍTRA JE TAKY DEN. Rád bych se toho i zbavil ale jak??? Mám to tak už roky.

chlape... najdi si zenskou
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je dobrý mít na paměti, že odpočinek a zotavení je neméně důležitej než samotný cvičení. To samozřejmě není omluva pro lenochy, co mají jen ten odpočinek, ale fyzicky aktivní člověk prostě musí umět i vypnout, dobře papat, chodit brzo spát, prípadně si dát šlofíček přes den. Čím víc to tělo dřeš, tím víc se brání a dřív nebo pozdějc Ti dá jasnej signál, že už toho má dost, viz Tvoje nohy. Hoď se na dva tři tejdny do klidu.

Každej rozumnej člověk, kterýmu jde o dlouhodobej stabilní přírůstek a prevenci zranění cvičí v cyklech - během tří týdnů (například) nakumuluje tréninkový objem a pak dá na týden deload. Dva kroky dopředu, jeden zpátky. Ale to už se opakuju :)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Bohužel musím říct, že jsem asi stejný blázen jak ty. Musím prostě mít každý den nějakou aktivitu - cvičení, běh, plavání, kolo.. jinak mám výčitky, že pro sebe nic nedělám . Kolikrát z toho ani nemám radost a jdu běhat ikdyž se mně nechce, něco pobolívá nebo je hnusně, jenom abych si mohl "odšrktnout-SPLNĚNO". dŘÍV BYCH ŘEKL ŽE JSEM BYL V TOMTO JEŠTĚ HORŠÍ, TED UŽ TO DĚLÁM PŘECEJENOM I PRO DOBRÝ POCIT. nA DRUHOU STRANU SI ŘÍKÁM, ŽE JE TO DOBŘE ASPON NA TO ŽE MNĚ TO DONUTÍ NĚCO DĚLAT A NEVYKAŠLAT SE NA TO, S TÍM ŽE ZÍTRA JE TAKY DEN. Rád bych se toho i zbavil ale jak??? Mám to tak už roky.

Tohle jsem měl před 4 roky v době, kdy jsem ještě nechodil do posilky. Vím, co to je a byl to docela hnus. Byl jsem strašně vysekanej, ale i strašně hubenej. Paradoxně tyhle stavy mi přestaly s tím, jak jsem začal chodit to posilky. Prostě jsem si řekl, že abych rostl, tak musím i odpočívat a víc jíst a tenhle přístup mě vyléčil.
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc chlapi za čas věnovaný radám. Bude to asi fest složité, ale musím si říct dost a dát si oraz. Aspoň ty dva týdny to vydržet, a potom opatrně zpátky.
Jak to mam teď mít se stravou? Držet tento jídelák?
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdyz vis, ze to tak je, tak tyhle rady stejne slyset nechces a nebudes se jimi ridit. Priznej to :-)
Runner

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověče, taky jsem měl párkrát přetrénované nohy. A docela rychle jsem se z toho většinou dostal, tak za dva měsíce jsem už zvyšoval zátěž. Jestli to chceš vyřešit za dva týdny, tak buďto nejsi přetrénovaný a nebo jsi docela slušný snílek.
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere musím a budu se řídit. Na začátku prosince mám ultratrail (145km běh/chůze), tak se musím dát dokupy předtím.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Silně doporučuju přečíst tohle, dotýká se to úplně přesně Tvýho problému :)

http://breakingmuscle.com/sports-psychology/you-re-not-making-the-godfather-quit-taking-your-training-so-seriously
DevillHP

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přečetl jsem si to a ty rady na konci jsou asi fakt pravdivé. Včera bylo fitko, naposled na 2,3 týdny. A dnes regene doma.
Jak s tím jídelák, mám nechat ten stávající nebo trochu zmenšit ty porce, aby to zbytečně nelezlo do tuků, když nebudu nic dělat. Jsem endo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Přetrénované nohy, zánět ve svalech Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: