|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
krosař
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 11:50 pm Předmět: |
|
|
venca.v. moc fešná forma.podobná váhovka jako já...ale já na pohled vypadám o 1/3 menší než ty...tzn. je co dohánět..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
ale tu to má potrebu riešiť každý... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | chlapi jeste ze nezijete v uk, tady kazdy cvici v tilku , zabkach, kratasech a kulich na hlave castokrat i s bambuli.. |
A já pořád, proč to roste tak pomalu a ono to chce čepici s bambulí, no máme se ještě co učit
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | ...Víc než kulich v posilce mě stále udivujou borci co řvou na celou posilku jak kdyby byli někde u sebe doma.... To mě vždycky totálně rozptýlí, když tam nejakej hardcore bouchač řve jak pavián a hází tam s dvaceti kilovejma jednoručkama jak kdyby je nemohl normálně položit |
+1, taky tohle nechápu a udivuje mě to, zvlášť když člověk nepoužívá váhy a nepodává výkony se kterýma by to šlo pochopit
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
Jo, strašnej problém, vzít si sluchátka a neřešit ostatní.
Pro někoho je na dřepu 80 to co pro někoho jinýho 220, je to relativní.
Zvlášť u kulturistickýho tréninku kde jde o tu relativní intenzitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 11:39 pm Předmět: |
|
|
| pig14 napsal: | Jo, strašnej problém, vzít si sluchátka a neřešit ostatní.
Pro někoho je na dřepu 80 to co pro někoho jinýho 220 , je to relativní.
Zvlášť u kulturistickýho tréninku kde jde o tu relativní intenzitu. |
Jn, páka je svině :-D.
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 12:17 am Předmět: |
|
|
nevím proč se vencovi smějete já at je léto nebo zima cvičím v mikine no a co... prostě klouby v teple a jeslti má čepici jako image je to jeho věc formu má lepší než polovina lidí co se mu přiblble pošklebuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 12:37 am Předmět: |
|
|
| A.J.Rimmer napsal: | | pig14 napsal: | Jo, strašnej problém, vzít si sluchátka a neřešit ostatní.
Jn, páka je svině :-D. |
Jo, dej si pár shazovanejch na předkopávání, zakopávání, výpady, mrtvoly s jednoručkama, legpress s pomalejma negativama a stopkou, a potom si zkus ty dřepy, ty páko.
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 12:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 1:14 am Předmět: |
|
|
Ses nemocny clovek nech uz tech kokotin nikdo neni zvedavy v kazdem topicu koukat na radoby vtipek a tri smajliky od cipinka..
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| pig14 napsal: | | A.J.Rimmer napsal: | | pig14 napsal: | Jo, strašnej problém, vzít si sluchátka a neřešit ostatní.
Jn, páka je svině :-D. |
Jo, dej si pár shazovanejch na předkopávání, zakopávání, výpady, mrtvoly s jednoručkama, legpress s pomalejma negativama a stopkou, a potom si zkus ty dřepy, ty páko. |
Se neposer, jsem to bral z jiného , čistě fyzikálního hlediska. Výška je výhodou v mnoha sportech, ovšem kulturistika není jedním z nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 4:42 am Předmět: |
|
|
Fandův topik je teď v sekci Ostatní - kulturistika. Díky za pochopení. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|