ale nemůžeš hanit celou její práci na základě pár cviků, které neprovádí dobře.
Můžu, před chvílí jsem to udělal :))) Protože tohle je špatně opravdu na hodně, hodně frontách.
Ale tak jak Ty jsi posedlá cvičením s ní, já jsem zas vysazený na tyhle "fat-loss workouts"... Z mého pohledu by člověk měl cvičit proto, aby byl silný, pohyblivý, zdravý, tak akorát flexibilní, co nejvíc symetrický, v kondici, aby se správně hýbal, správně dýchal. A to z DVDčka v obýváku jde dost těžko. Já chápu, že ženským po dětech jde hlavně o to, aby shodily, ale poskakováním se nehubne, hubne se u stolu (jasně, bez cvičení to nejde, ale strava je základ). Mimochodem, ze stejného důvodu nemám rád ani trénink z úplně opačného spektra: hardcore trénink (ať už s jakýmkoli náčiním), s pedálem na podlaze.
@Mrkvička: Vida, to je novinka. Rád bych věděl, proč by ženská neměla cvičit s železem?
měla bych jí vyzkoušet, jenže to je potřeba někam chodit nejdřív....pořádně se to naučit a na to nemám čas.
byla bych pak pružnější a pevnější.....
Dá sa nájsť na nete literatúra, aj videá, moje obľúbené je P90X-Joga. Vždy sa pri tom spotím ako kôň a zároveň som na konci cvičenia uvoľnený a spokojný sám so sebou.
Tady je jasnej důkaz, že činky jsou pro ženský jak stvořený! :)
no, to jsem celá jáááááá
přesvědčovat tě nebudu.
a co se týče stravy, to je jasný.....dost jsem jídelníček změnila, takže jen hopsáním jsem nezhubla.
a necvičím jen pro zhubnutí....i když s tím většinou ta ženská začne, teď už je to pro zábavu, baví mě to, odreaguju se, mám pak ze sebe dobrý pocit, chci stačit dětem při různých aktivitách, jsem ráda, že mám určitou fyzičku....
měla bych jí vyzkoušet, jenže to je potřeba někam chodit nejdřív....pořádně se to naučit a na to nemám čas.
byla bych pak pružnější a pevnější.....
Dá sa nájsť na nete literatúra, aj videá, moje obľúbené je P90X-Joga. Vždy sa pri tom spotím ako kôň a zároveň som na konci cvičenia uvoľnený a spokojný sám so sebou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru