|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
finte
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:23 am Předmět: |
|
|
Amix je kvalitní? Tak teď ještě tu pohádku o červené karkulce. Amix a Aminostar (obojí stejný výrobce) nikdo rozumný už nepoužívá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
Za ty prachy si radši pořiď kvalitní syrovátku (SL, Nutrend, Extrifit, BSN, Scitec, Muscle Pharm...) nebo prostě pořádnej kus masa. Chápu, že název a bejk na piksle se každýmu líbí, ale... _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
Já si to kupovat nechci, jen mi to někdo hrozně doporučoval jak je to výborný a já mu to nechci věřit  já jsem věernej extrifitu a musclepharm
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Ja tomu i verim. Kdyz to cloveku chutna a navic ho po tom nebolej klouby, tak mu to skvely pripadat muze... Pochybuju, ze nekdo druhej den na sobe pozna rozdil mezi tim, jestli mel den predem protein nebo ne... max v dlouhodobym meritku, ale tam je pro beznyho uzivatele proteinu takovych promennych, ze i o tom silne pochybuju. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
x22
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem zatím 2x whey core 100 a jeden mi chuťově velmi vyhovoval (cookies), naopak druhý byl bohužel o hodně horší (pistácie, na mě moc umělý). Proto bych si to rád dopředu vyzkoušel. V eshopu jsem našel možnost koupi mixu příchutí, ale nikde jsem nenašel o jaké příchutě se jedná. Nevíte někdo? Jsou tam od každého nějaká? Rád bych zkusil hlavně ty starší (vanilka, jahoda, borůvka, čoko/kakao apod.), od Ronnieho jsem měl právě vzorky těch nových (pistácie, cookies, čoko/třešeň) a podle toho jsem si pak vybral. Rád bych teď zase ochutnal ty starší, ale nechci rovnou kupovat velké balení, čili buď jestli na to zase existují vzorky, nebo klidně pokud by to bylo všechno v tom mixu, tak holt by mi jich pár nechtnalo, ale to bych přežil, nechci jen prostě 2 kilovou pixlu něčeho co moc nemusím, jinak mi Whey Core 100 vyhovuje maximálně a doporučuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
Připravuji vzorek testrů pro smíšenou skupinu sportujících lidí.Jedná se o novou řadu Nutrend Compress expand.Ozkoušíte a dáte zpětnou vazbu.Prosím zájemce aby se mi ozvali po PM a uvedli i pár základních údajů o sobě.Hlavně Výšku a váhu,sport a stupeň,spotřebu doplňků pro trénink.Díky...samozřejmě to bude omezeno počtem lidí,tak se předem omlouvám těm, na které to nevyjde
První kolo naplněno!!
Naposledy upravil Bara dne so listopad 02, 2013 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Připravuji vzorek testrů pro smíšenou skupinu sportujících lidí.Jedná se o novou řadu Nutrend Compress expand.Ozkoušíte a dáte zpětnou vazbu.Prosím zájemce aby se mi ozvali po PM a uvedli i pár základních údajů o sobě.Hlavně Výšku a váhu,sport a stupeň,spotřebu doplňků pro trénink.Díky...samozřejmě to bude omezeno počtem lidí,tak se předem omlouvám těm, na které to nevyjde |
a mohl bych být v kontrolní skupině, která nesportuje, že bych jedl protein zadarmo na noc místo masa, rozumíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Bara napsal: | Připravuji vzorek testrů pro smíšenou skupinu sportujících lidí.Jedná se o novou řadu Nutrend Compress expand.Ozkoušíte a dáte zpětnou vazbu.Prosím zájemce aby se mi ozvali po PM a uvedli i pár základních údajů o sobě.Hlavně Výšku a váhu,sport a stupeň,spotřebu doplňků pro trénink.Díky...samozřejmě to bude omezeno počtem lidí,tak se předem omlouvám těm, na které to nevyjde |
a mohl bych být v kontrolní skupině, která nesportuje, že bych jedl protein zadarmo na noc místo masa, rozumíš? |
Může tam být kdokoliv.Naopak je vítán rozdílný vzorek lidí a ne jen BB nadšenci.Firma Nutrend se zaměřuje na širokou sportující veřejnost a ne pouze na kulturisty, a proto beru spíše kondičáky zrůzných sportů (cipinek-gaučink I.liga ).Ale lítá mi to tam fest,tak mákni
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 7:24 pm Předmět: ...... |
|
|
neboli chlapci chteji protein zdarma
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 7:39 pm Předmět: Re: ...... |
|
|
| max100 napsal: | neboli chlapci chteji protein zdarma |
Každý člověk si rád ozkouší věci zdarma a tím zamezí koupení zajíce v pytli já budu rád když to bude lidem chutnat a ocením každou zpětnou vazbu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 8:54 pm Předmět: Re: ...... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 9:08 pm Předmět: Re: ...... |
|
|
| Psycho napsal: | | Bara napsal: | | max100 napsal: | neboli chlapci chteji protein zdarma |
Každý člověk si rád ozkouší věci zdarma a tím zamezí koupení zajíce v pytli já budu rád když to bude lidem chutnat a ocením každou zpětnou vazbu. |
Super já vždycky pozdě:-)))) |
Budu to pravidelně opakovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Keni
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, do teď sem daval před spaním pharma blend 6 HR a chtěl bych zkusit něco nového. Chtěl bych se zeptat jestli se dá nahradit třeba proteinem Syntrax Trophix 5.0? nebo je lepší zůstat u pharmy? předem díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
Co myslíte ze je lepsi? Scitec 100% whey protein nebo extrifit WPC 80 ? .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|