PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
finte

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Nějaký zkušenosti s proteiny od amixu? Třeba ten monster beef? Co čtu, tak je to prý drahej kolagen

a co cekas ? se podivej na profil amin.... vsechny hovezi proteiny
jsou kolageny... ale amix jako takovej ma proteiny kvalitni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reality

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Amix je kvalitní? Tak teď ještě tu pohádku o červené karkulce. Amix a Aminostar (obojí stejný výrobce) nikdo rozumný už nepoužívá.
Dm683

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za ty prachy si radši pořiď kvalitní syrovátku (SL, Nutrend, Extrifit, BSN, Scitec, Muscle Pharm...) nebo prostě pořádnej kus masa. Chápu, že název a bejk na piksle se každýmu líbí, ale...
Riku

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si to kupovat nechci, jen mi to někdo hrozně doporučoval jak je to výborný a já mu to nechci věřit já jsem věernej extrifitu a musclepharm
Dm683

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tomu i verim. Kdyz to cloveku chutna a navic ho po tom nebolej klouby, tak mu to skvely pripadat muze... Pochybuju, ze nekdo druhej den na sobe pozna rozdil mezi tim, jestli mel den predem protein nebo ne... max v dlouhodobym meritku, ale tam je pro beznyho uzivatele proteinu takovych promennych, ze i o tom silne pochybuju.
x22

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem zatím 2x whey core 100 a jeden mi chuťově velmi vyhovoval (cookies), naopak druhý byl bohužel o hodně horší (pistácie, na mě moc umělý). Proto bych si to rád dopředu vyzkoušel. V eshopu jsem našel možnost koupi mixu příchutí, ale nikde jsem nenašel o jaké příchutě se jedná. Nevíte někdo? Jsou tam od každého nějaká? Rád bych zkusil hlavně ty starší (vanilka, jahoda, borůvka, čoko/kakao apod.), od Ronnieho jsem měl právě vzorky těch nových (pistácie, cookies, čoko/třešeň) a podle toho jsem si pak vybral. Rád bych teď zase ochutnal ty starší, ale nechci rovnou kupovat velké balení, čili buď jestli na to zase existují vzorky, nebo klidně pokud by to bylo všechno v tom mixu, tak holt by mi jich pár nechtnalo, ale to bych přežil, nechci jen prostě 2 kilovou pixlu něčeho co moc nemusím, jinak mi Whey Core 100 vyhovuje maximálně a doporučuji.
Bara

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Připravuji vzorek testrů pro smíšenou skupinu sportujících lidí.Jedná se o novou řadu Nutrend Compress expand.Ozkoušíte a dáte zpětnou vazbu.Prosím zájemce aby se mi ozvali po PM a uvedli i pár základních údajů o sobě.Hlavně Výšku a váhu,sport a stupeň,spotřebu doplňků pro trénink.Díky...samozřejmě to bude omezeno počtem lidí,tak se předem omlouvám těm, na které to nevyjde

První kolo naplněno!!

Naposledy upravil Bara dne so listopad 02, 2013 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Připravuji vzorek testrů pro smíšenou skupinu sportujících lidí.Jedná se o novou řadu Nutrend Compress expand.Ozkoušíte a dáte zpětnou vazbu.Prosím zájemce aby se mi ozvali po PM a uvedli i pár základních údajů o sobě.Hlavně Výšku a váhu,sport a stupeň,spotřebu doplňků pro trénink.Díky...samozřejmě to bude omezeno počtem lidí,tak se předem omlouvám těm, na které to nevyjde

a mohl bych být v kontrolní skupině, která nesportuje, že bych jedl protein zadarmo na noc místo masa, rozumíš?
Bara

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Bara napsal:

a mohl bych být v kontrolní skupině, která nesportuje, že bych jedl protein zadarmo na noc místo masa, rozumíš?

Může tam být kdokoliv.Naopak je vítán rozdílný vzorek lidí a ne jen BB nadšenci.Firma Nutrend se zaměřuje na širokou sportující veřejnost a ne pouze na kulturisty, a proto beru spíše kondičáky zrůzných sportů (cipinek-gaučink I.liga ).Ale lítá mi to tam fest,tak mákni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
max100

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 7:24 pm    Předmět: ...... Odpovědět s citátem

neboli chlapci chteji protein zdarma
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 7:39 pm    Předmět: Re: ...... Odpovědět s citátem

max100 napsal:

Každý člověk si rád ozkouší věci zdarma a tím zamezí koupení zajíce v pytli já budu rád když to bude lidem chutnat a ocením každou zpětnou vazbu.
Psycho

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 8:54 pm    Předmět: Re: ...... Odpovědět s citátem

Bara napsal:
max100 napsal:

Každý člověk si rád ozkouší věci zdarma a tím zamezí koupení zajíce v pytli já budu rád když to bude lidem chutnat a ocením každou zpětnou vazbu.

Super já vždycky pozdě:-))))
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 9:08 pm    Předmět: Re: ...... Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Bara napsal:
max100 napsal:

Super já vždycky pozdě:-))))

Budu to pravidelně opakovat
Keni

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, do teď sem daval před spaním pharma blend 6 HR a chtěl bych zkusit něco nového. Chtěl bych se zeptat jestli se dá nahradit třeba proteinem Syntrax Trophix 5.0? nebo je lepší zůstat u pharmy? předem díky :)
Grimley

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co myslíte ze je lepsi? Scitec 100% whey protein nebo extrifit WPC 80 ? ....

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: