PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10/30/13

0g sacharidu
300g bilkovin (kure/bilky)
0g sodiku
2g drasliku
4g vit C

Forma zacina vylezat trosku bez toho sodiku, trenuju pozing nekolikrat denne k dosazeni lepsi tvrdosti. Zitra prestanu prijmat vodu od 6pm a taky od 6pm zacnu cukrovat bilou ryzi a dextrozou.
Zitra vam sem hodim fotky z posledniho den na nule sachru, pak v sobotu rano nacukrovanej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10/31/13
2 dny pred prvni soutezi sezony, tady porad jeste s 10l vody, 0 sacharidu.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petře - za jak dlouho máš tu další soutěž?
Vršek hezky vylezl. Na nohy si myslím by to tak ještě dva týdny sneslo. No a buď blbá fotka nebo přidej tamox
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas pane, ted v sobotu a vrchol sezony za 2 tydny. Mel jsem 11 tydnu na prvni soutez, 13 tydnu na hlavni soutez. Jeste to do nov 16th sleze.
yura

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nejake nove svaly tam od poslední souteze urcite jsou, ale myslis, ze bys takovou formu neudelal, kdyby ses tak neprasil? Ja myslim ze bez problemu... Nohy furt slabota, ale ten zakladni postoj zezadu je fakt peknej. Paradni delty...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No každopádně jsi dobrej. Nevěřil bych, že to z toho počátečního stavu zvládneš dolů tak rychle a už teď mám hlad a bolí mě nohy jen na to pomyslím - kolik dřiny to muselo být:o)

Držím palce na závodech - doufám, že pak postneš fotku.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny, fotky postnu ze sobotniho nacukrovaneho rana a pak ze souteze.
Odpoved druhemu panovi: ja rad v objemu pribiram hodne. Muj dalsi cil bude 130kg
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 1:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak prvni soutez je za mnou, bohuzel jsem se nedostal do top 6. O 0.8lbs mi utekla vahovka a tihle hosi na me meli +25lbs navrch.
Trosku zklamanej, hlavne ze to stalo dost penez, ktery ja nerad beru z rodineho rozpoctu.
Ted za dva tydny hlavni soutez, bude to na domaci pude, takze budu monitorovat vahu, abych se akorat vesel do lightheavy.

Vse budu psat, dik tem par co si to tu ctou.

CIZO

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím, jsi si jistý, že byl ten (snad se neurazíš) vepřový objem efektivní? Nepřijde mi, že bys oproti těm fotkám snad ještě z juniorské doby před spoustou let nabral nějaké svaly. Skoro bych řekl, že naopak, protože třeba ty nohy vypadají strašně hubené. Podle mě to chce mnohem větší objem tréninku a mnohem méně se prasit. Nabírat na 130 kilo a pak to shazovat pod 100 mi přijde dost šílené :)

Derek Poundstone
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Já nevím, jsi si jistý, že byl ten (snad se neurazíš) vepřový objem efektivní? Nepřijde mi, že bys oproti těm fotkám snad ještě z juniorské doby před spoustou let nabral nějaké svaly. Skoro bych řekl, že naopak, protože třeba ty nohy vypadají strašně hubené. Podle mě to chce mnohem větší objem tréninku a mnohem méně se prasit. Nabírat na 130 kilo a pak to shazovat pod 100 mi přijde dost šílené :)

a navíc pak ještě to buď a nebo...tedy, stihnu vzsekat či ne..ale řek bych že hamy žádná sláva, co?
yura

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Je to hlavne stres pro telo drzet tolik speku celej rok a pak unavene ma ještě zvladnout pripravu na zavody... Jestli rad papa a ta obezni forma je pak důsledek ok, uziva si života, ale jestli do sebe pere kalorie horem dolem jen abyl vaha lezla nahoru, tak je to samozrejme nesmysl. Něco dela evidentne spatne. To musí videt kazdej, kdo se podiva na jeho formu před x lety na manii a ted. Chce hrat tu mass game, ale je jasny, ze na to nemá předpoklady, takze nemá cenu se prasit jak blazen, když je stejne všechno tuk. Kulturista co ma nad 15%tuku není kulturista, to proste nikam nevede. Drzet si přes rok nejakou formu, nehledet na vahu (ta nic neznamena) a pak v priprave poradne přitvrdit v "doplnkach" a udelat poradnou formu. Petr muze zaujmout brutalni pripravenosti a peknou prezentaci, ale rozhodne ne 120kg brutalni hmotou. Na to nemá proste genetiku, hubene ruce, hubene nohy.. Ale jinak mu fandim a bylo by super, kdyby rozjel na YT nejakej blog (nejlepe v anglictine, bude na to koukat nesrovnatelne vetsi počet lidi a ja si aspoň budu procvičovat english..), jak zije v USA, jak nakupuje, vari atd.. To by zajímalo si myslim plno lidi. Kdezto kolik serii, jake cviky a jake vahy to je zrejme pro většinu lidi nuda, takze místo vypisovani do ruky iphone a natocit něco.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K formě: Jak jsem psal o pár týdnů dříve, tak si pořád stojím za tím, že to nikam nevede Nemůžu si pomoci, ale když prostě srovnám tu tvojí formu jak si postoval a formu co si měl teď ( beru v potaz, že máš ještě dva týdny na zlepšení) tak si stejně myslím, že vrchol nebudeš mít ani zdaleko a spíš tam je prostě zhoršení.
Drvostep

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale tohle je slaboučký.Je vidět co tam narostlo v objemu a byl to jen tuk.Ruce slabý a nohy nevluvím.Já vím,že to nechceš slyšet,ale genetika nehraje pro tebe Možná lehká a vysekat na padrť,ale velkej nebudeš a nebyl jsi ani v objemu,to jsi byl jen tlustej
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak na naturala celkem dobra forma , no snad jsi nemyslel ty kecy o profikarte vazne
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak na naturala celkem dobra forma , no snad jsi nemyslel ty kecy o profikarte vazne

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: