|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 12:07 am Předmět: |
|
|
10/30/13
0g sacharidu
300g bilkovin (kure/bilky)
0g sodiku
2g drasliku
4g vit C
Forma zacina vylezat trosku bez toho sodiku, trenuju pozing nekolikrat denne k dosazeni lepsi tvrdosti. Zitra prestanu prijmat vodu od 6pm a taky od 6pm zacnu cukrovat bilou ryzi a dextrozou.
Zitra vam sem hodim fotky z posledniho den na nule sachru, pak v sobotu rano nacukrovanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
10/31/13
2 dny pred prvni soutezi sezony, tady porad jeste s 10l vody, 0 sacharidu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
Petře - za jak dlouho máš tu další soutěž?
Vršek hezky vylezl. Na nohy si myslím by to tak ještě dva týdny sneslo. No a buď blbá fotka nebo přidej tamox
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
souhlas pane, ted v sobotu a vrchol sezony za 2 tydny. Mel jsem 11 tydnu na prvni soutez, 13 tydnu na hlavni soutez. Jeste to do nov 16th sleze.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
No nejake nove svaly tam od poslední souteze urcite jsou, ale myslis, ze bys takovou formu neudelal, kdyby ses tak neprasil? Ja myslim ze bez problemu... Nohy furt slabota, ale ten zakladni postoj zezadu je fakt peknej. Paradni delty...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
No každopádně jsi dobrej. Nevěřil bych, že to z toho počátečního stavu zvládneš dolů tak rychle a už teď mám hlad a bolí mě nohy jen na to pomyslím - kolik dřiny to muselo být:o)
Držím palce na závodech - doufám, že pak postneš fotku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:07 am Předmět: |
|
|
Jasny, fotky postnu ze sobotniho nacukrovaneho rana a pak ze souteze.
Odpoved druhemu panovi: ja rad v objemu pribiram hodne. Muj dalsi cil bude 130kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 1:48 am Předmět: |
|
|
Tak prvni soutez je za mnou, bohuzel jsem se nedostal do top 6. O 0.8lbs mi utekla vahovka a tihle hosi na me meli +25lbs navrch.
Trosku zklamanej, hlavne ze to stalo dost penez, ktery ja nerad beru z rodineho rozpoctu.
Ted za dva tydny hlavni soutez, bude to na domaci pude, takze budu monitorovat vahu, abych se akorat vesel do lightheavy.
Vse budu psat, dik tem par co si to tu ctou.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
Já nevím, jsi si jistý, že byl ten (snad se neurazíš) vepřový objem efektivní? Nepřijde mi, že bys oproti těm fotkám snad ještě z juniorské doby před spoustou let nabral nějaké svaly. Skoro bych řekl, že naopak, protože třeba ty nohy vypadají strašně hubené. Podle mě to chce mnohem větší objem tréninku a mnohem méně se prasit. Nabírat na 130 kilo a pak to shazovat pod 100 mi přijde dost šílené :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Já nevím, jsi si jistý, že byl ten (snad se neurazíš) vepřový objem efektivní? Nepřijde mi, že bys oproti těm fotkám snad ještě z juniorské doby před spoustou let nabral nějaké svaly. Skoro bych řekl, že naopak, protože třeba ty nohy vypadají strašně hubené. Podle mě to chce mnohem větší objem tréninku a mnohem méně se prasit. Nabírat na 130 kilo a pak to shazovat pod 100 mi přijde dost šílené :) |
a navíc pak ještě to buď a nebo...tedy, stihnu vzsekat či ne..ale řek bych že hamy žádná sláva, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Já nevím, jsi si jistý, že byl ten (snad se neurazíš) vepřový objem efektivní? Nepřijde mi, že bys oproti těm fotkám snad ještě z juniorské doby před spoustou let nabral nějaké svaly. Skoro bych řekl, že naopak, protože třeba ty nohy vypadají strašně hubené. Podle mě to chce mnohem větší objem tréninku a mnohem méně se prasit. Nabírat na 130 kilo a pak to shazovat pod 100 mi přijde dost šílené :) | Je to hlavne stres pro telo drzet tolik speku celej rok a pak unavene ma ještě zvladnout pripravu na zavody... Jestli rad papa a ta obezni forma je pak důsledek ok, uziva si života, ale jestli do sebe pere kalorie horem dolem jen abyl vaha lezla nahoru, tak je to samozrejme nesmysl. Něco dela evidentne spatne. To musí videt kazdej, kdo se podiva na jeho formu před x lety na manii a ted. Chce hrat tu mass game, ale je jasny, ze na to nemá předpoklady, takze nemá cenu se prasit jak blazen, když je stejne všechno tuk. Kulturista co ma nad 15%tuku není kulturista, to proste nikam nevede. Drzet si přes rok nejakou formu, nehledet na vahu (ta nic neznamena) a pak v priprave poradne přitvrdit v "doplnkach" a udelat poradnou formu. Petr muze zaujmout brutalni pripravenosti a peknou prezentaci, ale rozhodne ne 120kg brutalni hmotou. Na to nemá proste genetiku, hubene ruce, hubene nohy.. Ale jinak mu fandim a bylo by super, kdyby rozjel na YT nejakej blog (nejlepe v anglictine, bude na to koukat nesrovnatelne vetsi počet lidi a ja si aspoň budu procvičovat english..), jak zije v USA, jak nakupuje, vari atd.. To by zajímalo si myslim plno lidi. Kdezto kolik serii, jake cviky a jake vahy to je zrejme pro většinu lidi nuda, takze místo vypisovani do ruky iphone a natocit něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
K formě: Jak jsem psal o pár týdnů dříve, tak si pořád stojím za tím, že to nikam nevede  Nemůžu si pomoci, ale když prostě srovnám tu tvojí formu jak si postoval a formu co si měl teď ( beru v potaz, že máš ještě dva týdny na zlepšení) tak si stejně myslím, že vrchol nebudeš mít ani zdaleko a spíš tam je prostě zhoršení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drvostep
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
tak na naturala celkem dobra forma , no snad jsi nemyslel ty kecy o profikarte vazne _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
tak na naturala celkem dobra forma , no snad jsi nemyslel ty kecy o profikarte vazne _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|