TTeDy - log skoncen (presunut jinam)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TTeDy - log skoncen (presunut jinam)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Trenink 8 - posilovna (26.10.2013)
[b]V gymu jsem (asi) poznal Martuli tady z fora, ale nechtel jsem ji otravovat.

tos klidne mohl, ja ten gym vetsinou az moc zeru a uz sem tady nekolikrat psala, ze kdo neprijde a nekopne me do holene,nebo nehodi cinku na palec, o tom nevim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
V gymu jsem (asi) poznal Martuli tady z fora, ale nechtel jsem ji otravovat

No ja myslim, ze se jen v pravou chvili ozval tvuj pud sebezachovy
TTeDy

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
tos klidne mohl, ja ten gym vetsinou az moc zeru a uz sem tady nekolikrat psala, ze kdo neprijde a nekopne me do holene,nebo nehodi cinku na palec, o tom nevim

Hehe, no prave, videl jsem, jak makas, tak jsem nechtel narusovat trenink. A myslim, ze ani v budoucnu te nebudu kopat ani na tebe nic hazet - vzhledem k tomu, s kym tam chodis . Cili Draper ma s tim pudem sebezachovy vlastne pravdu, i kdyz to asi myslel jinak.
V BG se ted navic skoro neukazuju, ale kdybych nekdy teda sebral odvahu, tak te pozdravim a zas rychle utecu .

btw. dalsi zapis nejdriv ve stredu, i kdyz je to hruza - cvicim uz jen 2x tydne - ale zapocty ve skole jsou neuprosny, takze kdyby mi sem nekdo neco psal, tak odted nereaguju
TTeDy

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes se mi objevilo necekane volno v rozvrhu, tak jsem mezi skolou trochu pocvicil na hristi.

Trenink 9 - hriste (29.10.2013)

Single bar dips - 7, 7, 7, 7, 7, 7, 7, 7, 7, 7, 6 (celkem 76 )
Skvely cvik, na hristi muj nejoblibenejsi.

Shyby podhmat obyc. sirka uchopu - 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3 (dohromady 36 )
Jsem docela zklamanej, ze jich v seriich porad davam tak malo. U shybu stridavym uchopem nebo ruznych uzkych shybu se tomu nedivim, jenze dnes jsem zjistil, ze i obycejne podhmatove shyby - pokud je chci delat z natazenych rukou a bradou nad tyc - jsou pro me problem.

Dips (kliky na bradlech) - 6, 7, 7, 7, 7, 7, 6 ( 47 )

Vic jsem toho nestihl, frcel jsem zpatky do skoly, ale pujdu tam jeste zitra nebo ve ctvrtek. Stve me muscle-up, kteremu jsem (i pres slabe shyby) uz strasne blizko (pomaham si svihem a tim, ze do nej naskakuju), ale stale ho neudelam.
Vykony vlastne celkove dost spatny, ale dokud me to bavi, tak jsem spokojen.

Takze zbytek zitra nebo proste brzo.
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 10 - hriste (31.10.2013)

Shyby obyc., nadhmat - 5, 5, 4, 4, 4, 4, 4, 4, 3, 3, 3, 3, 3, 3 (celkem 52 )
Nadhmatem mi delaji mensi potize nez podhmatem... slabe ruce.

Dips (kliky na bradlech) - 8, 8, 8, 7, 5 (dohromady 36 )
Bylo jich v planu mnohem vic, ale obsadila to tam pak skupina malych decek a nechtel jsem byt zm*d a vyhazovat je.

Diamantove kliky - 10, 10, 9, 9, 10, 10, 10 ( 68 )

Single bar dips - 7, 7, 7, 7, 7, 8, 7 ( 50 )

Australian pull-ups
- 10, 10,10 ( 30 )

Bench dips
- 10, 10, 10 ( 30 )

Vznosy - 3 serie

Dnes se mi nic nechce a trenink podle toho vypadal - vseho malo, nic neslo. Byla navic svalovka z uterka a taky chybela energie.
Svalovku mam taky v nohach - ze soboty , tak doufam, ze v blizke dobe zmizi, protoze bych nekdy behem vikendu chtel ty nohy zas odjet.
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 11 - posilovna (3.11.2013)

Bench (asi nejlehci osa v gymu --> z tech vah hodne odecist)
warmup
10x70 kg
7x80 kg
5x85 kg
4x85 kg
3x85 kg - strasne jsem pri 3. op. bouchl cinkou do stojanu a na 4. jsem nemel koule
4x85 kg
5x80 kg
Drepy byly dlouho obsazeny ruznyma lidma, tak jsem dlouho jel bench. Nejdriv velka radost, jak to slo, pak jsem ale zjistil, ze mam asi jednu z tech ultra-light os (nebyla to uplne ta ohnuta rezava, tak jsem si toho nejdriv nevsiml, ale pak mi doslo, ze na sobe nema ty hladky prstence zhruba v sirce uchopu pri benchi, takze to asi fakt byla ta nejlehci - Blue gymaci vi, co myslim, zbytek necht to ignoruje) . Celkove ale supr.

Celni drep
warmup
7x60 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg - uz jsem citil, ze mi dela problemy drzeni cinky, tak se slo na zadni. Jinak jsem ale vzhledem k situaci spokojenej, navic mi jeste o prazdninach tento cvik cinil potize i s prazdnou osou (Draper je mi svedkem)

Zadni drep
5x85 kg
5x85 kg
5x85 kg - opet jen na dorazeni

MT s JC
natazene nohy
10x30 kg (chapat 30 + 30 kg)
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg

Vypady s JC za chuze
4x delka posilovny s 15 kg cinkama (dnes na to nebyla chut a nebavilo, tak lehce)

Predkopavani

10x30 kg - v prvni pulce serie kontrakce v horni fazi
10x30 kg
Dnes jsem tam nechal jen 30 kg a zastavoval jsem to na 2 sekundy nahore a palilo to silene.

10 minut prestavka v satne, bylo mi na bliti, klepaly se mi ruce atd. Nakonec dobry.

Zakopavani
10x35 kg
10x35 kg
9x35 kg
9x35 kg
Taky (asi) lehci zatez nez jindy s tim, ze jsem zpomalil neg. fazi. Hamy uz navic byly mrtvy a ja taky, tak jen 4 serie.

bricho

Zase jsem do toho strasne vlitl a pak jsem tam malem exnul. Paradoxne jsem prezil drepy, MT s JC a dalsi chutovky a blbe se mi udelalo az po predkopech. Klasicky stav, ktery mi strasne napadne pripomina extremni opiti se. Najednou o sobe nevim, ani o nicem ostatnim, vim jen, ze je mi strasne blbe. Nastesti z toho nic nebylo.

Asi uz teda nemusim psat, jak me to znicilo, stehna opravdu na maderu. Akorat skoda, ze jsem nedal lytka, ale fakt uz to neslo . Dnesni jidelnicek taky paradni, takze pokud se zitra vzbudim a nebudu mit stehna jak Tom Platz, tak budu nasranej .

Jinak vse pri starem, zitra a pozitri celej den ve skole, pak koncem tydne zas (v idealnim pripade) 2 nejaky treninky na vrsek na tom hristi (zatim nemrzne, tak jedu ) a o vikendu zas nohy v BG.
TTeDy

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 12 - beh (6.11.2013)

- rano nalacno

tam: 2,17 km za 12:34:44 (minuty, sekundy, setiny) udaj o setinach je asi uplne zbytecnej

... chvili odpocinek

zpatky: 2,17 km, cas nemam, beh jednou prerusen chuzi

Komentar: . Strasne peklo tyhle behy pro me, i kdyz by to asi bezny nesportovec zabehl lepe. Je ale beze sporu, ze to je velmi ucinne, dnes se to navic hodilo z casovych a organizacnich duvodu. Jeste k tomu bylo venku nadherne, takze dobry.

Co ale neni dobry je, ze od pristiho tydne budem mit kompletne rozmlacenej byt, v nem tak 12°C a 10 delniku s kangama, kladivama a nevim s cim dalsim. Vubec netusim, jak to bude s treninkem, s jidlem vim urcite, ze to bude mizerny.
Chtel bych svuj log sem tam obohatit o nejakou tu aktualku, ale od pristiho tydne tim padem nebude nekolik tydnu na nejaky poskakovani v trenkach s mobilem pred zrcadlem ani pomysleni, takze se zkusim do te doby vyfotit a dat to sem, at to tu trochu ozvlastnim (a zvednu ctenarum sebevedomi ). Ted valim do skoly, tak snad zitra.
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak posilam par aktualek. Vazim na nich 102,4 kg a je to foceno odpoledne (za studena), takze po ranu ted muzu mit neco pod 102 kg.
Strava je s tim, jak pribyva skoly, cim dal horsi, uz to pomalu prechazi do chlebo-rohlikovo-salamove diety. Do posilovny ted chodim jednou tydne, jinak smrdlani. Fotky ale paradoxne vypadaji asi o trochu lepe nez ty posledni, jen je otazka, zda nevypadam furt stejne a neposouvam se jen v technice foceni . Za kvalitu fotek se omlouvam, ale lepsi neni mozna.

Trenink 13 - hriste (7.11.2013)

Shyby (nadhmat, close grip - cca 1,5 cm mezera mezi palcema) - 5, 4, 4, 3, 3, 3, 3, 4, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3 (celkem 50 )

Siroke kliky na boxech (pod uroven opreni, ruce vytocene ven) - 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10 (dohromady 90 )

Single bar dips
- 7, 7, 7, 7, 7, 7, 8, 8, 7, 7 ( 72 )

Vznosy ve vzporu
- 12, 12, 12, 12 ( 48 )

+ nejake planky, izometricke veci na bricho, australian pullups, pritahovani se "v zaveseni na tyci" ... poctem opakovani / serii to ani nestoji za rec

Bylo to paradni, sice uz za tmy, ale na nebi byly hvezdy a na hristi dobra atmosfera .

Naposledy upravil TTeDy dne út listopad 26, 2013 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 14 - posilovna (10.11.2013)

Celni drepy
warmup
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
Chtel jsem pridat, ale bylo to tezky a akorat bych to prasil, navic jsem se dnes necitil dobre, takze jsem jel s tim co minule.

Zadni drepy
5x85 kg
5x85 kg
5x90 kg

MT s JC natazene nohy
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
8x30 kg

Predkopavani
12x30 kg - s kontrakcema
10x35 kg - s kontrakcema v prvni pulce serie
Silove lepsi nez minule, ale zase jsem musel davat bacha na snidani, aby ji nenapadla nejaka blbost .

Zakopavani
10x35 kg
10x40 kg
8x40 kg
9x35 kg
10x30 kg
Vzdycky uz na tom zakopavani citim, jak jsou hamy jety z MT, coz je samozrejme dobre, akorat sila uz tim padem nikdy neni.

Horizontalni legpress (nazval bych to spis horizontalnim hack-drepem)
10x75 kg
10x80 kg
10x80 kg
10x80 kg
10x80 kg
Velmi technicky s udrzovanim napeti ve stehnech (nerad si na tomto stroji nakladam vic, nez je nutne, protoze je divnej). Celkem vitana zmena, na vypady stejne nebyla chut.

Vypony na lytka - stroj + s vlastni vahou (superserie)
asi 5 superserii co nejvic do sracek...
vim, ze ty zapisy z cviceni lytek dost sidim, ale nejak me ta lytka nebavi (a taky podle toho vypadaj - coz me ale moc nestresuje)

bricho

Jak uz jsem psal, byl jsem dnes hrozne unavenej, takze jsem byl vubec rad, ze jsem (dokonce se cti) odcvicil to, co jsem odcvicit mel. V planu bylo vcera odcvicit vrsek a dnes nohy, ale vcera jsem byl totalne unavenej, tak vrsek nic, no a dnes to teda taky bylo jen tak tak.
Duvod unavy je jasny, spatne ted jim a malo spim, s cimz se urcite pokusim neco udelat, at se tu jen nevymlouvam.
Nicmene nam zitra, jak uz jsem tu psal, totalne rozmlati pulku bytu, takze si nejsem jistej, jestli ty pozitivni zmeny zacnou hned ted, celkove ted nevim, co bude.
TTeDy

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 15 - hriste

Shyby (stridavy uzky uchop) - 4, 4, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 2 (celkem 55 )

Dips (kliky na bradlech) - 5, 8, 8, 8, 8, 11 , 8, 7, 7, 7 (dohromady 77 )

Bench dips - 10, 10, 9, 10, 10, 10 ( 59 )

Toes2bar
- 4, 3, 3, 3, 3 ( 16 ) + nejakej ten plank
tenhle cvik naprosta smrt pro me

Moc se mi nechtelo a venku uz je strasna kosa . Je mi uz dost trapne, ze se v nicem nezlepsuju - ac jsem sem psal, ze mi bude stacit udrzovat, tak preci jen vypada divne, kdyz sem porad pisu to stejny nic a shybu davam min nez zacatecnici.

Od pristiho tydne dam trochu do poradku jidlo, uz zitra chci neco poradnyho navarit (doted to vazne neslo, pac je doma vsechno rozmlacene a dokonce i na hajzl musime chodit k sousedum ) a pak zacnu premyslet o nejakych zmenach v treninku a konkretnich programech na zlepseni toho a onoho, proste aby i to smrdlani melo aspon nejakou hlavu a patu.
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes se nehlasim treninkem, ale s tim, ze zas prerusuju psani logu (ano, to tu dlouho nebylo ).

Duvodu je dost, napr. u nas probiha rekonstrukce bytu, ktera je neslucitelna s normalnim fungovanim, natoz pak s trenovanim a se slusnym stravovanim.
Dal na tom jsem (jsme) financne nic moc, protoze penize posledni roky polykaji prave veci spojene s bydlenim, a asi nebude dost dobre mozne cvicit porad venku, kdyz uz ted jsou venku mrazy...

No duvodu je vic, ale ty dalsi se mi tady nechce zminovat. Zamerne pisu, ze log jen prerusuju , protoze nevim, kdy me zas chytne nejaky zachvat ctizadosti nebo ceho a zacnu sem zas psat. Ale byl bych rad, kdybych se tady odmlcel na co nejdelsi dobu a venoval se vecem, kterym bych se venovat mel.

Reakce na lipaka (prispevek pode mnou): Diky, vazim si toho (pokud to teda nemyslis ironicky...) a az prijde spravny cas, tak se vratim .

Naposledy upravil TTeDy dne so prosinec 21, 2013 10:59 pm, celkově upraveno 4 krát
lipak

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je škoda. Tvůj log se hezky čte
TTeDy

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zpatky. Uplynulych par mesicu stalo ale dost za prd, takze zacinam zas tak nejak od nuly. Nejdriv nebyly na cviceni podminky a pak tomu nasadila korunku antibiotika, ktera me z nejakeho duvodu neskutecne zdevastovala. Vaha dnes po docela vydatne snidani a v hadrech 97,2 kg .

Trenink 16 - beh (14.12.2013) + neco k tomu
Asi tak 4 km, spis ani ne, parkrat pauza, nezvladal jsem. To "neco k tomu" znamena, ze jsem si pred behanim na hristi, co tam je, udelal cca 5 serii shybu a 5 serii obyc. kliku na zemi.

Zitra pujdu do posilovny. Dam bench, drepy i MT v jednom treninku, at to telo profackuju a uvedomi si, ze uz zaciname . Jen mam hruzu, ze tam bude milion lidi.

Btw. uroven zapisu se bude zlepsovat s tim, jak se bude zlepsovat vykonnost, tzn. u behani budu psat cas atd., dnes to opravdu nemelo cenu.
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 17 - posilovna (15.12.2013)

Drep
warmup
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg

Bench

warmup
8x60 kg
7x60 kg
6x60 kg
6x60 kg
6x60 kg

MT
warmup
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg

Biceps s JC
10x10 kg
10x12 kg
10x12 kg
9x12 kg
9x12 kg

Triceps franc. tlak s EZ

10x17,5 kg
10x21,5kg
10x21,5kg
10x21,5kg
8x21,5 kg - tricepsy uplne K.O.

bricho

S rapidnim ubytkem sily jsem pocital, ale uz od vcerejska se divim tomu, jak strasne se mi zhorsila i kondice. Kazdou serii drepu/MT jsem musel hrozne rozdychavat a srdce delalo uplne silenosti.
Jinak ale dobry trenink, jel jsem na plno a uz ted citim, jak vsechno tuhne.

BG nebylo ani moc narvany a asi uz tam meli Vanoce, protoze pribyla jedna olympijska osa, nejaky uzavery a dvoukilovy kotoucky, ktery jsem tam vzdycky postradal , takze uz budu vsechno cvicivat s poradnou osou a tim padem se tem vaham, co sem budu psat, uz da i trochu verit.

Naposledy upravil TTeDy dne ne prosinec 15, 2013 3:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pribylo i nekolik 15 a 20kg kotoucu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: