Poradíte mi prosím někdo??

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poradíte mi prosím někdo??  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poradíte mi prosím někdo??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gyros007

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 6:39 pm    Předmět: Poradíte mi prosím někdo?? Odpovědět s citátem

Zdravím,chtěl bych vás poprosit o vaše tipy a názory.Jsem 20 letý student,který má rád,posilku a různé sporty,ale bohužel i hospůdky a pití s přáteli a jídlo...Jsem bohužel pivař a už mně to docela začalo vadit.Cvičím zhruba 4-5 let,sválová hmota dostatečná je,ale bohužel i tuková hmota,která to zasťiňuje,chtěl bych od vás typ,nebo radu.Jídelníček,cvíčení tohle není problém,tohle sám zvládnu,možná nějaké dobré typy na zdravou stravu,ale hlavně se chci zeptat,když chodím cvičit v 10 večer,při dieťe by se už nemělo jest,ale zas je podle mě blbost nejest vůbec nic,tak sem si koupil noční protein,nějaké spalovače a jdu do plně do toho.Chci se zeptat,je blbost při dieťe brát protein takhle pozdě?Mám chodit spávat hladoví.Předem vám děkuji za typy a odpověďi a za váš strávený čas.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 6:51 pm    Předmět: Re: Poradíte mi prosím někdo?? Odpovědět s citátem

gyros007 napsal:
Zdravím,chtěl bych vás poprosit o vaše tipy a názory.Jsem 20 letý student,který má rád,posilku a různé sporty,ale bohužel i hospůdky a pití s přáteli a jídlo...Jsem bohužel pivař a už mně to docela začalo vadit.Cvičím zhruba 4-5 let,sválová hmota dostatečná je,ale bohužel i tuková hmota,která to zasťiňuje,chtěl bych od vás typ,nebo radu.Jídelníček,cvíčení tohle není problém,tohle sám zvládnu,možná nějaké dobré typy na zdravou stravu,ale hlavně se chci zeptat,když chodím cvičit v 10 večer,při dieťe by se už nemělo jest,ale zas je podle mě blbost nejest vůbec nic,tak sem si koupil noční protein,nějaké spalovače a jdu do plně do toho.Chci se zeptat,je blbost při dieťe brát protein takhle pozdě?Mám chodit spávat hladoví.Předem vám děkuji za typy a odpověďi a za váš strávený čas.

Pokud ti jde hlavně o hubnutí, po cvičení bych nic nejedl. Hodinu před posilkou něco lehkého (případně dvě či tři něco většího, podle toho co snese tvůj žaludek) a pak už nic.
Nicméně, ve dvaceti bys neměl být tlustý. Jestliže jsi ve dvaceti tlustý, zakládáš si na to, že za patnáct let budeš koule a to už bude o dost těžší na redukci. Pokud dostatečně cvičíš, budeš muset zapracovat na stravě. To neznamená že přestaneš pít pivo (což předpokládám nechceš), ale prostě omezíš kalorie z jídla a junkfood. Když to neuděláš, nezhubneš a jestli si dáš po posilce protein či ne je celkem i minoritní věc.
gyros007

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měřím 180 cm a mám 110 kg,tlustý nejsem,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to,jen mám prostě břicho jako kráva,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gyros007 napsal:
Měřím 180 cm a mám 110 kg,tlustý nejsem,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to,jen mám prostě břicho jako kráva,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no...

chces sundat vanu? jez 5x denne poradne jidlo
chce to pravidelnost
to by melo stacit k tomu, aby jsi mel za dva mesice o 10 kilo tuku mene
gyros007

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Endomorf který snadno přibírá,ale těžce zhazuje....
gyros007

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jím pravidelně,jenže nejhorši je,že hlavně večer,kdy mám na to čas :- (
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gyros007 napsal:
Měřím 180 cm a mám 110 kg, tlustý nejsem ,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to ,jen mám prostě břicho jako kráva ,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no...

gyros007 napsal:
Zdravím,chtěl bych vás poprosit o vaše tipy a názory.Jsem 20 letý student,který má rád,posilku a různé sporty,ale bohužel i hospůdky a pití s přáteli a jídlo...Jsem bohužel pivař a už mně to docela začalo vadit.Cvičím zhruba 4-5 let,sválová hmota dostatečná je,ale bohužel i tuková hmota,která to zasťiňuje ,chtěl bych od vás typ,nebo radu.Jídelníček,cvíčení tohle není problém,tohle sám zvládnu,možná nějaké dobré typy na zdravou stravu,ale hlavně se chci zeptat,když chodím cvičit v 10 večer,při dieťe by se už nemělo jest,ale zas je podle mě blbost nejest vůbec nic,tak sem si koupil noční protein,nějaké spalovače a jdu do plně do toho.Chci se zeptat,je blbost při dieťe brát protein takhle pozdě?Mám chodit spávat hladoví.Předem vám děkuji za typy a odpověďi a za váš strávený čas.

Tak si vyber. Buď máš pupek a jsi tlustý a nebo nemáš pupek a nejsi tlustý. Jestliže máš 180 cm a 110 kg, tak jsi podle mě vyžranej jak prase. Doporučuji ti změřit si tuk v těle. To by tě mohlo nakopnout aby jsi si to uvědomil. A nebo aby jsi zjistil, že jsi strašně svalnatý a potřebuješ jen trochu doladit spodní špek ;-)
gyros007

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný,to by bylo asi nejlepší.Díky moc za radu :-)
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gyros007 napsal:
Endomorf který snadno přibírá,ale těžce zhazuje....

Připadá mi že na tomto foru jsou jen dva druhy lidí. Extrémní endomorfové žehrající na svou vanu a extrémní ektomorfové kteří nemohou přibrat
Ne, teď vážně. Protože chlastat nepřestaneš, budeš se buď muset začít řádně starat o svou stravu. Najet třeba na paleo, nízkosacharidovou dietu a nebo začít papinkat zeleninku ve velkém množství a vynechávat junkfood. A nebo se smířit s tím, že vypadáš jak vypadáš.
Nic víc asi nevymyslíš.
gyros007

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

junkfood co to je?
gyros007

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem zjistil co to je,teda jestli je to mekáč a takové ty fastfoody a přepálené věci v tom hnusném oleji,tak to opravdu nejím,možná tak 1 do roka :-)Jsem závislý na pečivu,ale brutálně,neumím ho v jídelníčku nahradit : (
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gyros007 napsal:
už jsem zjistil co to je,teda jestli je to mekáč a takové ty fastfoody a přepálené věci v tom hnusném oleji,tak to opravdu nejím,možná tak 1 do roka :-)Jsem závislý na pečivu,ale brutálně,neumím ho v jídelníčku nahradit : (

Chleba problém není, ale pokud mluvíme o sladkém, tak to dokáže k tloušťce hodně přispět. Co jsem se tak díval okolo a četl, největším problémem z hlediska tloušťky je míchání cukrů a tuků. Sladké pečivo je typickým příkladem jak to krásně smíchat a udělat kalorickou bombu.
ganzis

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
gyros007 napsal:

chce to pravidelnost

myslíš že se dá schodit 10kg tuku za 2 měsíce?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ganzis napsal:
Peter Ustinov napsal:
gyros007 napsal:

chce to pravidelnost

myslíš že se dá schodit 10kg tuku za 2 měsíce?

ano, doporucuju zeptat se nicku FLEW
rekne ti, jak sundal vanu a jak pokracuje dal, kazdy tyden sundal cca 1%, a diky tomu co jedl a jak cvicil slo o tuk

dalsi vec je, ze jesli gyros chlasta, tak ma enormni prijem energie jenom z alkoholu, pro kterou nema vyuziti a dalsi energie z jidla uz je navic, takze to uplne snadne nebude
(a jenom pro zajimavost, zajimal by me trening)
gyros007

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj trénink,je klasický,je chyba asi,že nejedu rýsovací trénink,ale spíše se snažím dělat pyramidy,ale pořád s dostastečne velkýma váhama.Běhat chodím,a snažím se spíše sprintova,protože to na spalování je nejlepší,sladký pečivo nejím,ale bez chleba to u mě nejde.Ohledně toho pití,vím,že je to hodně pivem,a musím se nad sebou zamyslet,protože to normální není,takže dnes jsem začal úplně jinak,a z pivem si dávám oraz.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poradíte mi prosím někdo?? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: