|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gyros007
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:39 pm Předmět: Poradíte mi prosím někdo?? |
|
|
Zdravím,chtěl bych vás poprosit o vaše tipy a názory.Jsem 20 letý student,který má rád,posilku a různé sporty,ale bohužel i hospůdky a pití s přáteli a jídlo...Jsem bohužel pivař a už mně to docela začalo vadit.Cvičím zhruba 4-5 let,sválová hmota dostatečná je,ale bohužel i tuková hmota,která to zasťiňuje,chtěl bych od vás typ,nebo radu.Jídelníček,cvíčení tohle není problém,tohle sám zvládnu,možná nějaké dobré typy na zdravou stravu,ale hlavně se chci zeptat,když chodím cvičit v 10 večer,při dieťe by se už nemělo jest,ale zas je podle mě blbost nejest vůbec nic,tak sem si koupil noční protein,nějaké spalovače a jdu do plně do toho.Chci se zeptat,je blbost při dieťe brát protein takhle pozdě?Mám chodit spávat hladoví.Předem vám děkuji za typy a odpověďi a za váš strávený čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:51 pm Předmět: Re: Poradíte mi prosím někdo?? |
|
|
| gyros007 napsal: | | Zdravím,chtěl bych vás poprosit o vaše tipy a názory.Jsem 20 letý student,který má rád,posilku a různé sporty,ale bohužel i hospůdky a pití s přáteli a jídlo...Jsem bohužel pivař a už mně to docela začalo vadit.Cvičím zhruba 4-5 let,sválová hmota dostatečná je,ale bohužel i tuková hmota,která to zasťiňuje,chtěl bych od vás typ,nebo radu.Jídelníček,cvíčení tohle není problém,tohle sám zvládnu,možná nějaké dobré typy na zdravou stravu,ale hlavně se chci zeptat,když chodím cvičit v 10 večer,při dieťe by se už nemělo jest,ale zas je podle mě blbost nejest vůbec nic,tak sem si koupil noční protein,nějaké spalovače a jdu do plně do toho.Chci se zeptat,je blbost při dieťe brát protein takhle pozdě?Mám chodit spávat hladoví.Předem vám děkuji za typy a odpověďi a za váš strávený čas. |
Pokud ti jde hlavně o hubnutí, po cvičení bych nic nejedl. Hodinu před posilkou něco lehkého (případně dvě či tři něco většího, podle toho co snese tvůj žaludek) a pak už nic.
Nicméně, ve dvaceti bys neměl být tlustý. Jestliže jsi ve dvaceti tlustý, zakládáš si na to, že za patnáct let budeš koule a to už bude o dost těžší na redukci. Pokud dostatečně cvičíš, budeš muset zapracovat na stravě. To neznamená že přestaneš pít pivo (což předpokládám nechceš), ale prostě omezíš kalorie z jídla a junkfood. Když to neuděláš, nezhubneš a jestli si dáš po posilce protein či ne je celkem i minoritní věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
gyros007
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
Měřím 180 cm a mám 110 kg,tlustý nejsem,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to,jen mám prostě břicho jako kráva,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
| gyros007 napsal: | | Měřím 180 cm a mám 110 kg,tlustý nejsem,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to,jen mám prostě břicho jako kráva,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no... |
chces sundat vanu? jez 5x denne poradne jidlo
chce to pravidelnost
to by melo stacit k tomu, aby jsi mel za dva mesice o 10 kilo tuku mene _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
gyros007
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
Endomorf který snadno přibírá,ale těžce zhazuje....
|
|
| nahoru |
|
 |
gyros007
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
jím pravidelně,jenže nejhorši je,že hlavně večer,kdy mám na to čas :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
| gyros007 napsal: | | Měřím 180 cm a mám 110 kg, tlustý nejsem ,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to ,jen mám prostě břicho jako kráva ,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no... |
| gyros007 napsal: | | Zdravím,chtěl bych vás poprosit o vaše tipy a názory.Jsem 20 letý student,který má rád,posilku a různé sporty,ale bohužel i hospůdky a pití s přáteli a jídlo...Jsem bohužel pivař a už mně to docela začalo vadit.Cvičím zhruba 4-5 let,sválová hmota dostatečná je,ale bohužel i tuková hmota,která to zasťiňuje ,chtěl bych od vás typ,nebo radu.Jídelníček,cvíčení tohle není problém,tohle sám zvládnu,možná nějaké dobré typy na zdravou stravu,ale hlavně se chci zeptat,když chodím cvičit v 10 večer,při dieťe by se už nemělo jest,ale zas je podle mě blbost nejest vůbec nic,tak sem si koupil noční protein,nějaké spalovače a jdu do plně do toho.Chci se zeptat,je blbost při dieťe brát protein takhle pozdě?Mám chodit spávat hladoví.Předem vám děkuji za typy a odpověďi a za váš strávený čas. |
Tak si vyber. Buď máš pupek a jsi tlustý a nebo nemáš pupek a nejsi tlustý. Jestliže máš 180 cm a 110 kg, tak jsi podle mě vyžranej jak prase. Doporučuji ti změřit si tuk v těle. To by tě mohlo nakopnout aby jsi si to uvědomil. A nebo aby jsi zjistil, že jsi strašně svalnatý a potřebuješ jen trochu doladit spodní špek ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
gyros007
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Jasný,to by bylo asi nejlepší.Díky moc za radu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
| gyros007 napsal: | | Endomorf který snadno přibírá,ale těžce zhazuje.... |
Připadá mi že na tomto foru jsou jen dva druhy lidí. Extrémní endomorfové žehrající na svou vanu a extrémní ektomorfové kteří nemohou přibrat
Ne, teď vážně. Protože chlastat nepřestaneš, budeš se buď muset začít řádně starat o svou stravu. Najet třeba na paleo, nízkosacharidovou dietu a nebo začít papinkat zeleninku ve velkém množství a vynechávat junkfood. A nebo se smířit s tím, že vypadáš jak vypadáš.
Nic víc asi nevymyslíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
gyros007
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gyros007
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 10:20 pm Předmět: |
|
|
už jsem zjistil co to je,teda jestli je to mekáč a takové ty fastfoody a přepálené věci v tom hnusném oleji,tak to opravdu nejím,možná tak 1 do roka :-)Jsem závislý na pečivu,ale brutálně,neumím ho v jídelníčku nahradit : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 10:29 pm Předmět: |
|
|
| gyros007 napsal: | | už jsem zjistil co to je,teda jestli je to mekáč a takové ty fastfoody a přepálené věci v tom hnusném oleji,tak to opravdu nejím,možná tak 1 do roka :-)Jsem závislý na pečivu,ale brutálně,neumím ho v jídelníčku nahradit : ( |
Chleba problém není, ale pokud mluvíme o sladkém, tak to dokáže k tloušťce hodně přispět. Co jsem se tak díval okolo a četl, největším problémem z hlediska tloušťky je míchání cukrů a tuků. Sladké pečivo je typickým příkladem jak to krásně smíchat a udělat kalorickou bombu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ganzis
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:11 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | gyros007 napsal: | | Měřím 180 cm a mám 110 kg,tlustý nejsem,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to,jen mám prostě břicho jako kráva,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no... |
chce to pravidelnost
to by melo stacit k tomu, aby jsi mel za dva mesice o 10 kilo tuku mene |
myslíš že se dá schodit 10kg tuku za 2 měsíce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:42 am Předmět: |
|
|
| ganzis napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | gyros007 napsal: | | Měřím 180 cm a mám 110 kg,tlustý nejsem,myslí si to i okolí,ale i já.Cvičím intenzivně a baví mě to,jen mám prostě břicho jako kráva,je pravda,že na břicho málo cvičím,ale prvně musím asi zhodit tu vanu no... |
chce to pravidelnost
to by melo stacit k tomu, aby jsi mel za dva mesice o 10 kilo tuku mene |
myslíš že se dá schodit 10kg tuku za 2 měsíce? |
ano, doporucuju zeptat se nicku FLEW
rekne ti, jak sundal vanu a jak pokracuje dal, kazdy tyden sundal cca 1%, a diky tomu co jedl a jak cvicil slo o tuk
dalsi vec je, ze jesli gyros chlasta, tak ma enormni prijem energie jenom z alkoholu, pro kterou nema vyuziti a dalsi energie z jidla uz je navic, takze to uplne snadne nebude
(a jenom pro zajimavost, zajimal by me trening) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
gyros007
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
Můj trénink,je klasický,je chyba asi,že nejedu rýsovací trénink,ale spíše se snažím dělat pyramidy,ale pořád s dostastečne velkýma váhama.Běhat chodím,a snažím se spíše sprintova,protože to na spalování je nejlepší,sladký pečivo nejím,ale bez chleba to u mě nejde.Ohledně toho pití,vím,že je to hodně pivem,a musím se nad sebou zamyslet,protože to normální není,takže dnes jsem začal úplně jinak,a z pivem si dávám oraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|