Zdravím, podobnejch dotazů je tu spousta, ale jsme každej jinej, tak se ptam znovu. Chci kvalitní objemový trénink. Chodím do posilovny aktivně 4 měsíce. Byly to dva měsíce před prázdninami, prázdniny jsem to jen tak lechtal a teď zase od září. Chodím 4x týdně na cca hodinu. Přibral jsem za ty dva první měsíce z 58 na 64kg. Jsem větvička no...
Pro úplnost informací popíšu, co za týden odcvičím. A omlouvám se za popis cviků, neznám přesné názvy:
po:na rozehřátí každý den kliky na bradlech 10x moje váha, 10x +10kg, 10x +15kg, 10x +20kg, bench v leže 4x10 cca 70kg, bench hlavou dolů to samé, vztlaky s jednoručkami 4x10 +-20kg na ruku, potom 3 cviky na biceps
út: kliky na bradlech viz. výše, vesla 4x10 (80% váhy, co bych zvládl), přítah kladky na prsa v sedě 4x10, stahování kladky ve stoje v předklonu s rovnýma rukama (pohyb pouze v ramenou) 4x10, motýlek 4x10, 3 cviky triceps
st: odpočinek
čt: bradla, zakopávání v leže 3x10 25-30kg (nohy jsou moje slabá stránka), předkopávání 30-40kg, lítka v sedě 40kg, legpress v polosedu cca 120kg, biceps, triceps
pá: bradla, zvedání
jednoručky před sebe (7,5 - 10kg) 4x10, zvedání obouručky nad hlavu cca 30kg 4x8, tzv. motorovka (vzpřímená poloha a pohyb (pouze v rameni) natažené ruky od spodu z jedné strany na druhou úhlopříčně vzhůru)
Chci vědět, co přidat, co ubrat, nebo jestli všechno změnit. A ještě mě zajímá, jestli mi na objem nohou pomůže, když budu ráno běhat (cvičím večer). Neberu žádné suplementy. Maximálně nějakej tvaroh a sklenici syrovátky. Nějakýmu doplňku se samozřejmě nebránim, šetřit nehodlam.