|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:34 pm Předmět: Rozdělení partií v tréninku rozděleném na A a B |
|
|
Čau, potřeboval bych radu ohledně rozdělení partií do tréninku.
Momentálně jedu trénink 4x týdně rozdělený na A a B a chci se zeptat jestli můžu jet nohy a záda ve stejný trénink. Samozřejmě záda až po nohou, jinak by to asi špatně dopadlo, ale nevim jestli by to vadilo opačně. Potřebuju totiž jet ramena a bench ve stejný trénink abych zbytečně nepřetěžival ramena 4x týdně. Takže nevím jak to rozdělit aby se oba tréninky stíhaly kolem hodiny.
Díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Při tréninku AB je asi 295 kombinací partií...........přečti si je a vyber.Co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | Při tréninku AB je asi 295 kombinací partií...........přečti si je a vyber.Co tam máš dál? |
OK, to je mi jasný. Rozdělení toho tréninku bych tak nejak měl až na nějaký drobnosti, ale potřeboval bych vědět jestli můžu v tom samym tréninku odjet nejdřív nohy a potom záda, to mě zajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:49 pm Předmět: Re: Rozdělení partií v tréninku rozděleném na A a B |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | chci se zeptat jestli můžu jet nohy a záda ve stejný trénink. Samozřejmě záda až po nohou |
Určitě to jde, i když to samozřejmě není žádná sranda. Ideální je udělat jeden trénink zcela bez zatížení, nebo jen s minimálním zatéžením spodních zad (shyby, přítahy s oporou, bulharské dřepy, varianta zakopávání, čelní dřep atd.) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 8:06 pm Předmět: Re: Rozdělení partií v tréninku rozděleném na A a B |
|
|
Mne sa dosť páči 2+1, kde 1 deň-vrch tela, 2. deň-spodok tela, 3. oddych. Teda namáhaná časť má vždy 2 dni na regeneráciu. Ale aj to treba vedieť rozvrhnúť s rozumom, alebo podľa citu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi varianta vrsek spodek 2+1 mas
Prsa zada ramena
Nohy bic tric
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | Nejlepsi varianta vrsek spodek 2+1 mas
Prsa zada ramena
Nohy bic tric |
Jo, takhle by to pro mě bylo ideální, ale nevim jak by se to stíhalo časově, potřebuju stíhat tréninky do hodiny. Nejspíš to zkusim, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | (...) potřebuju stíhat tréninky do hodiny. (...) |
Vyházel zbytečný asistenční lifty a věnuj se spíš velkým zdvihům (dead, dřep, bench, military press, shyb se závažím).
Aplikace na kubazův rozpis:
Mrtvola, bench, shyb
Dřep, power clean, military press ... třeba
Velký váhy, pět opakování na sérii, 5 - 10 sérií s 30 - 90s pauzou a čau :) Za předpokladu, že máš v malíku techniku, přirozeně.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: st listopad 06, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
Jeden deň drepy, druhý MT. Nebude do silná záťaž na spodný chrbát?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
@Mrkvička: Když pojede deset sérií po deseti mrtvolách na max a druhej den to samý s dřepama, tak nejspíš jo. Ale tak blbej neni, ne? Bude dělat krátký série do pěti opakování a cyklovat váhu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 11:11 am Předmět: fr |
|
|
ted cvicim momentalne tohle
A)
Prsa, Záda, Ramena, Břicho
B)
Nohy, Ruce
- a do hodiny to stiham v pohode nekdy i 50minut...na kazdou partii dama 2 cviky po 4 seriich a pyramidovy system opakovani od nejvyssiho po nejmensi s nejtezsi vahou
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
jako CharlesWood,jedu to v podstate uplne stejne a vyhovuje mi to asi nejvice
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
drep, shyby, spodni kladka, bicak
military press, rozpazky, kladka tricak
mrtvola, predkop, zakop, bicak
bench,upazovani na sredni a zadni delty, kliky na bradlech _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|