Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 311, 312, 313 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Gohan napsal:
Petey se tu hádáš s Kalousem, úplně tě vidím jak když ti někdo šlohne auto tak to necháš být a nebudeš volat policajty.

Jinak souhlasím s myshem, lidi by v tomhle ohledu mělí mít právo se rozhodnout jestli budou hulit, píchat si a fetovat. Stejně tak jako mají právo kouřit a chlastat.

Gohan, skus si precitat co pisem inak, ukradnute auto je pekny priklad, ak by mi ho aj ukradli, policajti spisu zapisnicu pre poistovnu a tym to zhaslo. Ale to uz je OT

Přečetl jsem si co píšeš.
Možná by sis to měl přečíst i ty aby sis uvědomil co to je za blábol.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevadi,casom pochopis nie kazdy rozumie pisanemu textu
Gohan

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
nevadi,casom pochopis nie kazdy rozumie pisanemu textu

Tak buď tak laskav a vysvětli mi to. Prosím.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Haha, hoši když problém s drogama vyřešíte, budete asi nadlidi.

Alkohol a nikotin je povolen, jiné drogy ne. Ano, je to divné, ano je to za účelem zisku.
Pokud alkohol a nikotin zakážeme, asi to bude distibuováno nelegálně. Stát tratí, kriminalita roste.
Pokud povolíme i jiné drogy, ubude nelegální obchod s jinýma drogama. Stát nevydělá, kriminalita s drogama spojená,nu, asi trochu klesne.

Mně osobně povolení alkoholu a cigaret stačí, pro legalizaci jiných drog nejsem. Bohatě mě vytáčí, když potkám ožralce nebo fetku. Pokud by někdo zlegalizoval i herák, piko a jiné sračky, tak bych potkával feťáky na každém rohu. Tím, že drohy jsou zakázané, tak se k nim nedostane tolik lidí. Pokud je legalizují, koštne je spousta lidí a co si budeme povídat, návykové jsou dost, aby na nich plno lidí už zůstalo.

A co když povolíme jen určité drogy, jako třeba trávu, haš, extázy a podobné, relativně nenávykové? Potom, stát vydělá, kriminalita spojená s těmito drogami zmizí v nenávratnu.
Bombay

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Mablung"
A co když povolíme jen určité drogy, jako třeba trávu, haš, extázy a podobné, relativně nenávykové? Potom, stát vydělá, kriminalita spojená s těmito drogami zmizí v nenávratnu.[/quote]

A jak dlouho po nich povolíme heroin a pervitin? Protože když jedny, proč ne druhé? A relativně nenávykové znamená co?
Petey

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
[quote="Mablung"
A co když povolíme jen určité drogy, jako třeba trávu, haš, extázy a podobné, relativně nenávykové? Potom, stát vydělá, kriminalita spojená s těmito drogami zmizí v nenávratnu.

A jak dlouho po nich povolíme heroin a pervitin? Protože když jedny, proč ne druhé? A relativně nenávykové znamená co?[/quote]

pozri si co sposobuje alkohol a v akom rozsahu. Takze,ked ten je ok, preco nie ine drogy?
Bombay

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo v tomhle souhlasím. Alkohol je sám o sobě tvrdá droga. Ale bohužel pro drogy jiné, alkohol (i když není ok) se během dějin vyvinul v drogu akceptovanou. A i sám o sobě ve společnosti dělá dost velkou paseku. Tak proč povolovat další svinstva? Aby byl chaos ještě větší?
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Mablung napsal:

A jak dlouho po nich povolíme heroin a pervitin? Protože když jedny, proč ne druhé? A relativně nenávykové znamená co?

Relativně nenávykové znamená relativně nenávykové . Když si člověk dá pár jointů do měsíce, závislým se nestane. Totéž je třeba u extáze, což je diskotéková droga a bere se na diskotékách. Když člověk přestane chodit na diskotéky, přestane jí brát. Když člověk začne experimentovat s pikem či heroinem, je slušná šance že už na něm také zůstane. Nadosmrti.
Samozřejmě, i na trávě si lze vybudovat závislost. Ale je to o dost těžší a vyžaduje to mnohem větší úsilí než třeba u heroinu. Závislost si lze vybudovat i na čokoládě.

Tráva a heroin jsou prostě jiná liga. Mezi povolením trávy a heroinu je stejný rozdíl jako mezi povolením boxu a zlegalizováním šermu s ostrými zbraněmi.
mysH

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

muze mi nekdo chytrejsi vysvetlit k cemu je tohle dobry? pred Vanoci supr krok .. tim se ta snizena spotreba skutecne zvedne, haha

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/52728/stanislav-drahny-cnb-srazila-korunu-zaplatime-za-to-vsichni-a-ne-malo.html
Grimley

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno letos bude chudej Ježíšek v domácnostech a bohatej u firem zaměřenejch na export..... Nečetl jsem to ještě dopodrobna, ale selským rozumem mi vychází, že se podpoří export na úkor importu ....nehledě na to, že se zdraží asi i palivo a tím padem i ostatní věci v ČR....ale treba odbornici v ČNB vědí co dělají :))
mysH

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Odbornici v CNB a jejich kamosi, ktery to vedeli .. tak stacilo, aby 6.11. nakoupili eura a 7.11. je zase prodali a mas cistej zisk na kazdym milionu investovanych korun zhruba 41tisic. Vydelat uplne bez rizika behem jednoho dne 4,1% .. jako ma to cenu komentovat jeste?
Mablung

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Odbornici v CNB a jejich kamosi, ktery to vedeli .. tak stacilo, aby 6.11. nakoupili eura a 7.11. je zase prodali a mas cistej zisk na kazdym milionu investovanych korun zhruba 41tisic. Vydelat uplne bez rizika behem jednoho dne 4,1% .. jako ma to cenu komentovat jeste?

Je tam riziko soudního stíhání a co vím, tohle je docela pod dohledem.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bylo to jenom otázkou času, kdybys trochu sledoval ekonomické dění, tak bys měl očekávat, že nezůstanou jenom u slovních intervencí, zase tady někdo brečí a závidí, místo toho aby se snažil svojí pílí a rozumem dělat něco pro to, aby brečet nemusel a závidět už vůbec ne, kdyby sis otevřel long USDCZK na forexu, mohl jsi být v balíku, možná, kdybys to šel s rozumnou pozicí , mě se to líbí, nakupoval jsem USD za 20 Kč, pak to kleslo, tak moje Kč uložené v USD klesly, ale teď jsem zase na svých, ať se koruna propadne do sraček a USD vystřelí do nebe, budu milionář
kubaz

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

ale to tak nemuzes brat jak kdyby se tohle delo jenom u cnb a jejich kamaradu to se preci deje absolutne bezne ve vsech vetsich firmach ktere maji akcie na trhu a vydavaji kvartalky, vedi o blizke budoucnosti firmy, oznamovani novych projektu apod. kdy si prakticky jakykoliv zamestanec ktery je vys a vidi do toho muze s tema akciema delat absolutne co chce
cipinek

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 311, 312, 313 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: