jidelnicek+trenink,muze to tak byt?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jidelnicek+trenink,muze to tak byt?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jidelnicek+trenink,muze to tak byt?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maca123

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 1:22 am    Předmět: jidelnicek+trenink,muze to tak byt? Odpovědět s citátem

Ahoj,

jsem tu novy takze mi dovolte vas nejdrive pozdravit

ted k mym otazkam..

je mi 26, momentalne vazim cca 98kg, merim 187cm, 14 let jsem hral zavodne hokej, obcas posilka, kolo a sport vseobecne.. Bohuzel/bohudik jsem se pred 4 lety prestehoval do zahranici a sport sel stranou, coz se projevilo tak, ze jsem behem tech 4 let nabral krasnych 17 kg cistyho tuku a z hubeny kluka ( nikdy jsem teda nebyl vychrtlej) se stala hromada sadla..

Pred mesicem mi dosla trpelivost a zacal jsem neco delat..zacal jsem snidat= da se rict celkove zdraveji a pravidelne jist plus 4x tydne behat, za ten mesic se mi podarilo shodit 4 kg..momentalne to mam tak, ze rano vstanu, dam si carnitin, jdu se na cca 40min probehnout v cardio tempu, znova carnitin, pak snidane, pres den obvykle zeleninu+ovoce, vecer salat na vsechny mozny zpusoby..dneska mi prisel program p90x ( jiste ho vsichni znate, za tri mesice udela z koule jako ja terminatora ), pokud by fungoval na 30% z toho co slibuji byl by jsem spokojenej, muj hlavni cil je shodit na 90 kg a trosku zpevnit telo.. a ted konecne k treninku a jidelnicku:

muj plan je takovy, ze budu 3x tydne behat (cca 40min) + 6x tydne p90x (cca 50- 60 min)

rozvrhl jsem si den a jidlo takto:

8:00
Budicek

25 ml L-carnitin

8:30
Beh (cca 40 min)

9:15

L-carnitin 25ml

snidane = 5xbilek+1xzloutek na mekko (55g Bilkovin, 655 kcal)
uzeny norsky losos 100g (19g Bilkovin, 13g tuku, 194 kcal)
1x celozrnna houska 50g (20g sacharidu, 105 kcal)

12:00

trenink p90x cca 1 hod

13:00

obed =
kureci, losos, kruti 200g (chci prubezne obmenovat,hodnoty podobny 40-43g bilkovin,105-113 kcal)
ryze, brambor 100g (70-125 kcal)

17:00

svacina = nizkotucny tvaroh 250g (30g Bilkovin, 165 kcal)

21:30

vecere = michany salat+ kureci, kruti, tunak (40 g bilkovin)

00:00

vecerka

secteno podtrzeno mi to vychazi na cca 185g bilkovin denne (podle vzorce na netu, bych mel s vahou 90kg, kterou chci mit, snist denne 180g bilkovin= 2g na 1kg vahy), myslite tedy, ze bude treba doplnovat protein jeste "umele"?

dale mam denne snist cca 2400 kcal, tohle menu mi vychazi na cca 2000 kcal + pocitam s tim, ze v pripade hladu snim ovoce (banan, jablko, meloun), pripadne jogurt abych se dostal na tech +- 2400 kcal...

vsem moc dekuju co to zvladli docist az sem.. doufam, ze se najde nekdo ochotny co mi poradi jestli je to takhle ok a nebo co se da jeste zmenit/ zlepsit..

predem dekuju za jakkoukoliv odpoved

S pozdravem Martin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 5:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bílkoviny jsou v pohodě, ale na tvou váhu mi to možná přijde až moc redukční.
pavlot

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 5:55 am    Předmět: Re: jidelnicek+trenink,muze to tak byt? Odpovědět s citátem

Jen technická, ráno těch pět bílků ti určitě nehodí 655 kcal (cca 2600 kj....)
Spam

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cesta do pekla - skoro žádné sacharidy a když nějaké, tak pro tebe ne moc potřebné (houska, ovoce), kopec bílkovin, které jsou pro tebe zbytečné (ano máš jich 2g/kg, ale myslíš že těch +17kg tuku potřebuje k něčemu ty bílkoviny? NE nepotřebuje, bílkoviny bych počítal na akt. sval. hmotu a postačí bohatě 1.7g/kg)
maca123

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zapomnel jsem dodat, ze pri tom sestavovani jsem vychazel prave z P90X, ktere je rozdeleno do tri casti,
1. jednodusse proteiny na ukor vseho ostatniho ( 50% proteinu, 30% cukru, 20% Tuku)

2.doplneni energie (40% Bilkovin, 40% cukru, 20% tuku)

3. pro zvyseni vytrvalosti (20% Bilkovin, 60% cukru, 20% tuku)

Spam: je pravda, ze jsem se soustredil predevsim na ty proteiny abych jich tam mel dostatek, zredukuju je a pridam sacharidy, diky

pavlot: kopiruju jen to co jsem nasel vsude mozne po netu, cim min tim lip aspon nebudu tlustej :)))

jachym: o to mi prave jde, cim vic a rychleji to pujde dolu tim lip ne jak jsem psal nahore, vychazel jsem prave z p90x kde je to tak nastaveny, v prvnich tydnech maximalne shodit a pak si to dorovnat podle sebe

Rychle na stránku:

Přejdi na: