| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
phox
|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 8:26 pm Předmět: objemovy trenink 3x týdně bez nohou |
|
|
Zdravim mužu se zeptat mohl by mi někdo napsat nějake navrhy treninku 3x tydně bez nohou ? jde mi o počet serii a opakovani a jak nejlepe rozdělit do 3 dnu horni partie těla a popřipadě i cviky jake jsou nejlepší pro danou oblast Děkuju za každej navrh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 10:20 pm Předmět: |
|
|
Předpokládám, že nohy nechceš cvičit,protože je máš dobrý z fotbalu. Vršek cvič v jednom tréninku 3x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Předpokládám, že nohy nechceš cvičit,protože je máš dobrý z fotbalu. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
To je jednoduchý.
Pondělí: Bicák s EZ-kou 40 sérií po 10 opakováních; lepší ve stojanu, tam to líp roste.
Středa: Tricák - stahování kladky, 40 sérií po 10 opakováních
Pátek: Prsa - rozpažky 10 sérií po 10, benč na rovné 15 sérií po 10, benč na šikmé 15 sérií po 10 (pro komplexní rozvoj).
Zapij do gejnerem a za šest týdnů sbalíš každou babu, na kterou ukážeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 3:08 pm Předmět: Re: objemovy trenink 3x týdně bez nohou |
|
|
| phox napsal: | | Zdravim mužu se zeptat mohl by mi někdo napsat nějake navrhy treninku 3x tydně bez nohou ? jde mi o počet serii a opakovani a jak nejlepe rozdělit do 3 dnu horni partie těla a popřipadě i cviky jake jsou nejlepší pro danou oblast Děkuju za každej navrh |
a duvod proc necvicis nohy? (jeden z nejdulezitejsich svalu na tele)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | To je jednoduchý.
Pondělí: Bicák s EZ-kou 40 sérií po 10 opakováních; lepší ve stojanu, tam to líp roste.
Středa: Tricák - stahování kladky, 40 sérií po 10 opakováních
Pátek: Prsa - rozpažky 10 sérií po 10, benč na rovné 15 sérií po 10, benč na šikmé 15 sérií po 10 (pro komplexní rozvoj).
Zapij do gejnerem a za šest týdnů sbalíš každou babu, na kterou ukážeš. |
+50 serii břicho
......
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:20 pm Předmět: Re: objemovy trenink 3x týdně bez nohou |
|
|
| raw napsal: | | phox napsal: | | Zdravim mužu se zeptat mohl by mi někdo napsat nějake navrhy treninku 3x tydně bez nohou ? jde mi o počet serii a opakovani a jak nejlepe rozdělit do 3 dnu horni partie těla a popřipadě i cviky jake jsou nejlepší pro danou oblast Děkuju za každej navrh |
a duvod proc necvicis nohy? (jeden z nejdulezitejsich svalu na tele) | Z jakyho duvodu nejdulezitejsi sval v tele? Ja si myslel, ze to je srdce?
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:28 pm Předmět: Re: objemovy trenink 3x týdně bez nohou |
|
|
| yura napsal: | | raw napsal: | | phox napsal: | | Zdravim mužu se zeptat mohl by mi někdo napsat nějake navrhy treninku 3x tydně bez nohou ? jde mi o počet serii a opakovani a jak nejlepe rozdělit do 3 dnu horni partie těla a popřipadě i cviky jake jsou nejlepší pro danou oblast Děkuju za každej navrh |
a duvod proc necvicis nohy? (jeden z nejdulezitejsich svalu na tele) | Z jakyho duvodu nejdulezitejsi sval v tele? Ja si myslel, ze to je srdce? |
Mezi svaly, ktere ve fitku cvicis patri vnitrnosti? Hmm zajimave
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:31 pm Předmět: Re: objemovy trenink 3x týdně bez nohou |
|
|
| raw napsal: | | yura napsal: | | raw napsal: | | phox napsal: | | Zdravim mužu se zeptat mohl by mi někdo napsat nějake navrhy treninku 3x tydně bez nohou ? jde mi o počet serii a opakovani a jak nejlepe rozdělit do 3 dnu horni partie těla a popřipadě i cviky jake jsou nejlepší pro danou oblast Děkuju za každej navrh |
a duvod proc necvicis nohy? (jeden z nejdulezitejsich svalu na tele) | Z jakyho duvodu nejdulezitejsi sval v tele? Ja si myslel, ze to je srdce? |
Mezi svaly, ktere ve fitku cvicis patri vnitrnosti? Hmm zajimave |
On treba pri posilovani cumi na titanic a brečí si..toš trénuje aj srdíčko,.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
a kdyz si das protein co je po zaruce, tak posilis mozna i zaludek a streva:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
tak já nohy cvičit nemůžu ze zdravotních důvodů a proto nevičím vůbec , ale hrozně mi to schází , ale cvičit jen vršek mipřijde hloupé : ( _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Taky mám dojebaný kotník, ale aspoň drtím předkopy a zákopy, které mi vůbec nevadí. Je to blbost jet jenom 1/2 těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |