|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co je nejvhodnější náhražka cukru? |
| hnědý (třtinový) cukr |
|
23% |
[ 5 ] |
| med |
|
66% |
[ 14 ] |
| javorový sirup |
|
9% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 21 |
|
| Autor |
Zpráva |
x22
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:21 pm Předmět: Náhražka cukru |
|
|
Ahoj,
chtěl bych se zeptat co je podle vás nejlepší náhražka klasického bílého cukru. Jasně vím, že nic z toho není ideální, ale pořád to je "snad" lepší než klasický bílý cukr.
(neberme teď prosím v potaz umělá sladidla)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
nejlepsi z hladiska coho? Pripadne na ake pouzitie? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
Xylithol, erythritol....
Oboje přírodní, ač to má ošklivě chemické názvy...
Ještě používám kokosový cukr, ten je chuťově ukrutně dobrý, takový karamelový...
Dál sirupy - agáve, jakon....
Stevie, ale ta mi moc nevyhovuje--- _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:51 pm Předmět: Re: Náhražka cukru |
|
|
| x22 napsal: | Ahoj,
chtěl bych se zeptat co je podle vás nejlepší náhražka klasického bílého cukru. Jasně vím, že nic z toho není ideální, ale pořád to je "snad" lepší než klasický bílý cukr.
(neberme teď prosím v potaz umělá sladidla) |
Já používám už léta ,třtinový ,nebo nerafinovyný řepný cukr.
Problém bílého cukru vidím právě v jeho rafinaci, vysoce čistý cukr ,bez hořčíku, vápníku, sodíku a draslíku se nechová jak disacharid ,ale způsobí v žaludku tzv.cukrový šok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
Já moc nesladím a když peču přidám trochu medu. A teď jsem si koupila stévii. Mám tekutou - ale nevím jaké množství, jak moc sladí - poradíte někdo prosím? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
nesladim defakto vůbec a když uz třeba vločky apod..tak med
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
glukopur? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Agava je pry velmi spatna ...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Já moc nesladím a když peču přidám trochu medu. A teď jsem si koupila stévii. Mám tekutou - ale nevím jaké množství, jak moc sladí - poradíte někdo prosím? :) |
S tekutou zkušenosti nemám, ale tablety sladí jako to prase, takže tipuju, že to bude podobné a bude stačit opravdu málo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 8:08 pm Předmět: Re: Náhražka cukru |
|
|
Já teda taky moc nesladím, ale když už tak medem nebo javorovým sirupem. Stévie je pro mě hrozně hnusná, má takovou divnou pachuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 8:25 pm Předmět: Re: Náhražka cukru |
|
|
| Riku napsal: | | Já teda taky moc nesladím, ale když už tak medem nebo javorovým sirupem. Stévie je pro mě hrozně hnusná, má takovou divnou pachuť. |
To preto že ľudia su od narodenia zvyknutí na chuť klasického cukru a všetko iné sa zdá byť divné.
-No z vlastnej skúsenosti viem, že sa na stéviu dá zvyknúť... Osobne ju dávam skoro všade: čaj, káva, tvaroh, vločky, mliečna ryža, koláče, ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Ze stévie se mi úplně zvedá kufr. Fujtajbl to je. Zvykl jsem si nesladit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|