|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Máte tu někdo ultrabook? Jaký? Jste spokojeni v porovnání s klasickým NB? Můžete nějaký konkrétní doporučit?
Přemýšlím o koupi, ale klidně si ještě třeba měsíc, dva počkám. Stále nevím, zda jít do průměrné i5 (která za pár let bude nedostatečná/podprůměrná) nebo nejnovější i7, která by měla vydržet dlouho. Co jsem se tak dával na ceny, tak se pohybují kolem 16-20.000Kč.
Měl bych ho do školy, občas zahrát nějakou hru (ne nejnovější), příležitostně Photoshop, Sony vegas, často filmy a seriály. |
řeknu ti to tak.. nehleď jen na procesor.. ale i na grafiku..
- Co se týče ultrabooku nedoporučuji ho výkon/cena není zrovna dobrý podíl.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
no reklamoval jsem jednou a ted asi budu muset podruhé. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
ahoj,
nedávno jsem úspěšně vyřešil nákup nového pc a teď s blížícími se Vánocemi přemýšlím co pro malou. Věčně mi bere mobil a patlá si tam hry typu malování, puzzle apod. Máte někdo tip na ODOLNÝ tablet pro dítě? (případně koupím v Alze tu jejich záruku na cokoliv, až ho rozbije,nebo omylm utopí ve vaně  ).
Už jsem přemýšlel o ipad mini, ale pak jsem si uvědomil, že by to bylo asi přeci jen zu viel:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ahoj,
nedávno jsem úspěšně vyřešil nákup nového pc a teď s blížícími se Vánocemi přemýšlím co pro malou. Věčně mi bere mobil a patlá si tam hry typu malování, puzzle apod. Máte někdo tip na ODOLNÝ tablet pro dítě? (případně koupím v Alze tu jejich záruku na cokoliv, až ho rozbije,nebo omylm utopí ve vaně ).
Už jsem přemýšlel o ipad mini, ale pak jsem si uvědomil, že by to bylo asi přeci jen zu viel:o) |
spíše do jaké ceny by ses chtěl vejít ... A co si představuješ pod pojmem odolný.. Nevím, kolik je dceři, ale bratr (6let) má tablet Acer iconia tab a prostě ví, že když si ho rozbije tak že nedostane nový.. (na displeji folie atd atd) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Do jaké ceny? Kdyby to bylo pro mě, tak do pětky...že je to pro dítě...tak je mi to jedno:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
...a vidíš to, přesně na tento jsem se taky díval. Jen v modré barvě - dcera preferuje modrou.
Koupil bych to v Alze a zaplatil si takové to pojištění, že pokud na to omylem šlápneš, spadne Ti to z balkonu apod., tak ti to vymění kus za kus. dceři jsou tři roky, ale nechce se mi s ní dohadovat, proč ji nechci půjčovat mobil na hraní:o)
(původně jsem chtěl koupit ipad mini, ale zase to už by bylo lehce za...tohle by jí mohlo stačit).
dotaz na závěr - lze upravit v androidu úvodní obrazovku tak, aby tam byly jen ikony s hrami a zbytek se nějak uzamknul? Něco jako rodičovský zámek?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
Ano... je tam dětský režim.. Kde si nastavíš, které aplikace chceš aby si mohlo dítě spustit a ke zbytku se nedostane .. Co se týče záruky na alze tak ten doporučuji měl jsem ji na GPS.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
díky za tip. Na alze mají pouzdro za skoro devět stovek.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
taky jsem se na ně díval. Ten samsung už je trochu cenově vš-to už mám tendence připlatit 1300 kč a koupit ipad mini (pro 3 leté mrně asi dost rozežranost).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|