jidelnicek - zkritizovat prosim

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jidelnicek - zkritizovat prosim  Úvodní stránka -> Kuchařka -> jidelnicek - zkritizovat prosim
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yura

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PaMichal napsal:
No tak šunku někdy dávám ale spíše jako dochucovadlo. Cotage skusím sehnat. No nenapsal jsi toho moc, v ovoci a zeleníně je spoustu fruktozy (jendoduchých cukrů) takže to spíše ne. Stěch 390G v jídleníčku je asi tak 100g jednoduchých cukrů. A čím mám nahradit rohlíky ? Které ve výledku dají 100G sacharidů ? Tuků v tom jídleníčku moc není asi jen 45G. A navíc já jsem ektomorf takže tuk nikdy moc nenabírám. Těd mám něakých 7% tělesného tuku. Já nehraju na super fitness vysekanou postavu. Já chci pořádně nabrat a je mi jedno kolik tuku mám. Až budu mít 20% tak možná začnu s vysekávací dietou a cardiem.

Zelenina ma spoustu fruktozy? Ale jdi ty brepto.. Napred si o te strave něco zjisti. Nez něco napises. Zeleniny v podobe rajcat, okukru, paprik, spenatu, brokolice, salatu atd. muzes snist co hrdlo raci a muzu te ujistit, ze te fruktozy tam az tolik není... Proste celkove ten jídelníček nemas pestrej a co se tyce tuku, ze je tam nemas, hlavne ty zdrave v podobe morskych ryb, orechu, semínek, olivového oleje atd.. je samozrejme spatne. O tom si taky něco precti, když uz budes zjišťovat kolik ma zelenina te fruktozy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PaMichal

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak OK spletl jsem se znova. Každopádně mohl jsi napsat že myslíš zeleninu jako zdroj vitaminů (já si to automiaticky přebral na sacharidy a už šel na Kalorické tabulky):D . Skusím tam něaké zařadit. A taky skusím doma najít něaké ty nenasicené tuky a zařadit je. Dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jidelnicek - zkritizovat prosim Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: