|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
8.11.2013
Zkouška "maximálek":
Nebyly to tak úplně maximálky, při dřepu a benchi bych mohl jít ještě kousek dál, ale neměl jsem jištění, takže jen tak, jak jsem v pohodě zvládl sám. U MT bych taky asi vytáhl víc, ale už by to přestával být MT, takže stačilo :) Snažil jsem se, abych všechno zvládal pokud možno co nejvíc technicky, takže si myslím, že můžu s čistou hlavou říct, že jsou to maximálky pro 1 technický a plynulý opakování.
Bench - 90kg
Dřep - 130kg
MT - 160kg
Přítahy v předklonu - 5 x 80kg
Série předtím si nepamatuju
Pak lehce: břicho, strečink, 10 minut chůze na pásu
Váha dneska ráno: 74,5kg
Z toho vyplývá, že začnu první týden nějak takhle:
Bench - 2 x 5 x 74kg, 10 x 5 x 60kg
Přítahy v předklonu - 2 x 5 x 80kg, 10 x 5 x 64kg
Dřep - 2 x 5 x 100kg, 6 x 5 x 84kg
MT - 2 x 5 x 120kg, 6 x 5 x 104kg
Po těch 4kg je to z toho důvodu, že v InCoru nejsou jiný kotouče. Trénink naplánovanej, jídlo taky, suplementy mám, permanentku taky, motivaci taky...teď nechci celej víkend vidět ani kuře, ani rýži ani posilovnu, ani boty na běhání...a v pondělí začnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Sry, že Ti do toho zase kecám, ale pokud si dal na přítah 5x80kg, nemělo by to být pro první týden váha 2x5x72 (tudíž 2x5x72,5kg)? Přece jen když si dal 5x80kg a začneš s tím v prvním týdnu kam teda potom přidáš? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
Oddo: No já to víceméně spočítal podle těch udávaných % + jsem to musel upravit, kvůli omezení co se týká kotoučů. Zkusím to tak a uvidím, třeba to nepůjde a budu muset udělat změnu, ale chybama se člověk učí :)
Mast3r: Těch 5 x 80kg není max, tam jsem jen zkoušel jestli budu schopnej s tou váhou odcvičit 5 technických opakování. Odcvičit to šlo, ještě tam byla i slušná rezerva, takže nevidím problém. Omlouvám se, že jsem to napsal k maximálkám, je to matoucí, chápu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Já když sem jel beara, nebo něco tady na ten způsob, tak sem právě ty prac. série nepociťoval subjektivně lehčí o moc, třeba včera jsem jel shyby se 40kg na pásku, a když sem si dal potom shyby bez zátěže, tak mi to přišlo jako bych vážil 30kg i s botama to jen tak na okraj, zkus co ti bude sedět |
Jojo, každopádně díky za postřeh...tohle mě vůbec nenapadlo Aspoň si to pohlídám. Koukal jsem do pár logů a ptal se kluků co vím, že jeli beara a ten rozdíl +- 15kg mezi těma prvníma dvěma a těma dalšíma tam měli taky tak zhruba (někteří dokonce i ve vyšších váhách, takže by ho tam měli mít i větší), tak snad to bude stačit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 3:41 pm Předmět: |
|
|
11.11.2013
Bear - týden 1., trénink 1
Benchpress
2 x 5 x 74kg
10 x 5 x 60kg
Přítahy v předklonu - nakonec jsem nedával těch 80kg na začátek, ale dal jsem váhy stejný jako u benče a udělal jsem dobře
2 x 5 x 74kg
10 x 5 x 60kg
Rozpažování
3 x 10 x 8kg
Zdvihy s VČ
3 x 10 x 30kg
Francouzský tlak
3 x 10 x 30kg
Chci dávat po každým tréninku strečink a lehce břicho nebo 2-3 nějaký odlehčovací cviky, ale dneska na to nezbyl čas, musel jsem valit do školy. Jinak všechno bralo naprosto parádně, výborně jsem to procítil a už se strašně těším na středu a další trénink  Zítra bude nějaký kardio.
JÍDELNÍČEK - nebudu psát asi každej den, ale dneska pro představu
8:00 100g domácího müsli, 190g bílého jogurtu, 1/2 odměrky proteinu, 100ml mléka, multivitamin, káva s mlékem
10:15 TRÉNINK
11:15 odměrka proteinu
12:00 200g vepřové kýty, 80g rýže
15:00 3 bílky, 1 žloutek, 2 pohankové kaiserky, cherry rajčata, káva s mlékem
17:30 banán, jablko
20:00 200g vepřové kýty, 250g brambor, cherry rajčata
23:00 125g tvarohu, 15g rozinek
Dneska pro mě naprosto ideální den co se týká jídla. Kdyby to tak šlo pořád, zlobit se nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
Jo taky jsem byl nadšenej takhle první týden, počkej na poslední, ne že by mě to nebavilo, ale unava byla znát a to jsem nedělal žádný kardio atd.
250g brambor? To je tak 1-2 brambory, ne? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ten rozdíl mezi golden seriema a klasickýma dej určitě větší.. Jak už ti tu psali kluci..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
A na čem by si přidal konkrétně na golden nebo na pracovních?
Já osobně bych nepřidával, ty % nejsou dané jen tak, ale určitě mají svůj smysl, navíc když přidá na goldenech, tak je možné, že třeba 3. nebo 4. týden nebude moc přidat, naopak když goldeny nechá a ubere na pracovních vahách, tak se akorát ochudí, ono to papírově sice vypadá lehce, ale já mám taky rozdíl mezi golden a pracovníma seriema jenom 10kg a je to znát. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Dík za radu, ale jelikož jsem tvrdohlav, tak to zatím nechám tak a uvidím  Dneska mi to třeba sedělo perfektně, ty goldeny byly docela těžký, přidávat bych si tam netroufl jen tak...kdybych přidal, tak už pak nebudu mít kam přihazovat další týden. Mám to tak nějak podle těch % a bylo to podle mě ideání. Ty pracovní série byly zezačátku po těch goldenech hodně lehký, ale od 7-8. série už jsem měl co dělat. Jinak mám možnost přihazovat jen po 4kg, takže tam rozhodně musím nechat větší prostor u benče, kde to možná ani nepůjde nahoru po 4kg týdně...ale to budu řešit až to nastane. Já to nějak strašně nehrotím, prostě chci ten trénink odjet, vyzkoušet si ho. Když budu cítit, že někde nemá smysl přidávat, tak třeba přidám jen počet sérií a váhu nechám. Prostě no stress :)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
12.11.2013
Kardio - týden 1., trénink 1
Běh - vytrvalost
Čas: 43:00 min
Vzdálenost: 8,05 km
Až nečekaně dobrej čas, nějakých 5:20 na 1km - to jsem nečekal. Říkal jsem si, že 45 minut bude totálně hraničních, ale nakonec ne. I když nebudu říkat, že jsem v některých chvílích neklel, ale to je standart  Zítra zase posilka...
JÍDELNÍČEK
7:00 káva s mlékem, multivitamin
8:00 odměrka proteinu
9:30 TRÉNINK
10:45 100g domácího müsli, 170g bílého jogurtu, 1/2 odměrky proteinu, 100ml mléka
13:45 200g vepřové kýty, 400g brambor, tatarka, káva s mlékem (MAST3R bude ze mě mít radost  )
16:00 3 bílky, 1 žloutek, kornbageta 115g
18:00 banán, jablko
20:30 250g pangasius, 250g brambor
23:00 125g tvarohu, 15g rozinek
Těch 400g k obědu bylo pro mě už fakt moc, ale dal jsem to. Ráno jsem musel narychlo zavézt do práce auto a ještě něco zařídit, tak jsem vstal, dal si kafe a po cestě tam protein. Až jsem dojel domů, tak jsem šel zaběhat a pak teprve snídaně. Dnes a zítra mám v plánu dohánět učení, takže teď už jen relax na nové pohovce, kterou jsem včera dovezl z Aska
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
13.11.2013
Bear - týden 1., trénink 2
MT
2 x 5 x 120kg
6 x 5 x 104kg
Legpress
3 x 10 x 120kg
Výpony ve stoje
3 x 10 x 30kg
Břicho, strečink, uvolnění
Tady takhle napsaný to vypadá jako úplně pohodičkovej trénink, ale jinak to byl docela masakr  Ale zase už se těším na pátek  Zítra snad bude zase kardio.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|