|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rambus

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 8:24 pm Předmět: Jaký zvolit další tréninkový cyklus po Bearovi? |
|
|
Zdravím,
minulý měsíc jsem cvičil 5x5 3x týdně bench, dřep, mrtvolu. Teď jedu beara a chtěl bych se zeptat jaký cyklus byste doporučili po bearovi? Přemýšlel jsem nad těžko-lehkým splitem nebo máte někdo zkušenosti s čím vhodně navázat na beara? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
Řídil bych se tím, že když měníš trénink, tak to tělo musíš něčím novým šokovat. Nejde o to z jakého tréninku přecházíš.
Objem práce vs. intenzita vs. frekvence... jestli mě rozumíš. Teď si jel Beara, tedy trénink o vysokém objemu práce, tak teď zase právě naopak. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rambus

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Teď si jel Beara, tedy trénink o vysokém objemu práce, tak teď zase právě naopak. |
Takže úplný opak by byla nějaká silovka v maximální intenzitě a nízkém objemu? To by ten těžko-lehký split seděl, akorát frekvence by byla stejná, tj. 2x týdně partii. A v "lehkých" dnech bych změnil rozsah opakování z pěti, které jsem jel 2 měsíce, na 10 a víc. Toš to zní dobře ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 7:59 am Předmět: |
|
|
Osobně mám po Bearovi vyzkoušený split, po tom neskutečném záhulu jsem si hrál s jednotlivými partiemi a sedlo mi to. Průměrně kolem 8-10 opakování, vyšší počty sérií plus jedna pumoovací pro radost na konci každého cviku. Po těch galejích to je příjemná změna. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 8:04 am Předmět: |
|
|
Taky dojíždím beara a mám v plánu dát normální split, partie jednou týdně, 8-12op. a cca 4 sérky s tím, že se budu snažit o co nejvíce precinzí techniku a procítění svalů, myslím, že to bude pěkný šok pro Tělo, protože je to zase opak Beara. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rambus

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 1:05 pm Předmět: |
|
|
Jo, ten split jednou týdně by se jako změna po bearovi taky hodil. Tak díky moc za návrhy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|