|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
qwasyx0
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
Tak co toto
Snídaně - ovesné vločky
Svačina - tvaroh , gainer
Oběd - jídelna maso+ ryze/brambory
Svacina - nevim, zřejmě asi musli nebo tak
Po treninku - gainer, banany
Mezi treninkem a veceri - orechy, tunak nebo nejsky jiny proteiny
Vecere - vajicka na tvrdo nebo maso + ryze/brambory
Trenink bych teda upravil treba takto
1. Den - prsa, zada
2. Den - nohy, bricho
3. Den - ruce, ramena
4. Den - pauza
5. Den - opakuje se
Nebo muzu takhle
1. Den - nohy, zada
2. Den - volno
3. Den - prsa, ramena
4. Den - volno
5. Den - ruce, bricho
6. Den - nohy zada
...
Proste 4 den musim mit pauzu, je mi jedno jak se to sestavi ale rad bych projel vsechny partie 2x tydne jen nohy 1x tydne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Spam napsal: | | micus6 napsal: | | Spam napsal: | | micus6 napsal: | | Spam napsal: | | micus6 napsal: | | Spame, jen technická. Proč je dle tebe mutant nejhorší? Je tu fůra gainerů jen z dextrozy a malty s trochou syrovatky...ty jsou lepší? |
Že je jeden z nejnekvalitnějších na trhu, co jsi na tomhle nepochopil zase? Micus ty mě přijdeš už pěknou dobu mimo... |
brouku, já se tě ptám proč |
Hele uklidni se a brouku si říkej svý mamince až u ní budeš prosit ať ti uvaří něco normálního k jídlu.
Kdybys zapojil hlavu, tak se nebudeš ptát na takovýhle kraviny proč je mutant takovej a takovej. Přečti si složení a třeba tě to napadne a jestli ne tak bohužel |
mimo jsi ty a je jedno zda máš 70kilo nebo 140 v soutěžní forně. |
Co to meleš... jakých 70kg nebo 140kg?
Ty máš dost kluku, radši se soustřeď na sebe a nekopej tu jak děcko co má problém. |
To ty tu nejsi schopný normální odpovedi. Milion kontroverznich nazoru a hajis je tim že jsme mimo nebo děcka. Ty kila.. To bylo jen naznačení že víc svalů neznamená nebýt hlupák. |
Vzpamatuj se a tečka, to že se chováš s prominutím jak retard, tak za to nemůžu a hlavně na to nemám nervy. Sám máš strašný trénink i jídelák, samé výmluvy atd.. a akorát se tu oháníš. Být tebou tak se zamyslím nad sebou a držím hubu a makám a pak se tu oháním. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
qwasyx0
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Na *** stránce jsem našel zajímavý trénink který mě zaujal a překopal jsem ho do svých oblíbených cviků.
PONDĚLÍ
Prsa, záda
Bench press – 5x5
tlaky s jednoručkami šikmá lavice – 5x5
Mrtvý tah – 5x5
Přítahy činky v překlonu – 3x8
Přitahování klady – 3x8
ÚTERÝ
Nohy
Dřepy – 5x5
Leg press – 5x5
předkopávání – 3x8
zakopávání – 3x8
lýtka – 4x10
STŘEDA
Biceps, triceps, ramena
Francouzský tlaky – 5x5
přítahy kladky tricáky – 3x8
EZ činka ve stoji – 5x5
Scottova lavice – 3x8
bicepsový zdvih o koleno – 3x8
ramena v sedu v předklonu za sebe (dumbbell deltoid raises sitting) – 5x5
ramena (front raises) – 3x8
ČTVRTEK
Volno
PÁTEK
Prsa, záda
SOBOTA
Volno
NEDĚLE
biceps, triceps, ramena
Co na to říkáte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
| qwasyx0 napsal: | Na *** stránce jsem našel zajímavý trénink který mě zaujal a překopal jsem ho do svých oblíbených cviků.
...
Co na to říkáte? |
proc predelavas neco, co funguje????
proc nohy jenom jednou tydne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
qwasyx0
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
Protože doma nemám takové vybavení abych mohl cvičit přesně podle toho ale nohy chci cvičit a proto jednou týdně pojedu do normální posilovny. Nechci nohy cvičit 2x týdně jelikož jsou dle mého silnější než zbytek těla a taky, do té posilovny to mám hodinu cesty tam a hodinu zpátky.
Takže dá se to už nebo furt nic moc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
na nohy je tolik cviku... co konkretne domas?
velkou osu? jednorucky? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
qwasyx0
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Ano mám jen osu, jednoručky a zhruba 80 kg závaží. Nemám žádný stojan takže dřepy dělat nemůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
50kg si nahodíš jejda na čelní...nebo jak draper...židle na stul misto stojanu :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
| qwasyx0 napsal: | | Ano mám jen osu, jednoručky a zhruba 80 kg závaží. Nemám žádný stojan takže dřepy dělat nemůžu. |
BW drepy
celni drepy
zadni drepy
bulharske drepy
drepy s cinkou nad hlavou
goblet drepy
sissi drepy
hacken drepy
zercher drepy
drepy s vyskokem
vypady dopredu/dozadu
vypady za chuze
box jumps
pistol squats
vystupy na lavicku
plus nejake cviky, kde nohy taky dobre projedes:
mrtve tahy
mrtve tahy s napnutyma nohama
thrustery
trhy s jednoruckou
premisteni
wall ball
sprinty do schodu
muzes s jednoruckama i s osou, takze bratru 40 moznosti, jak dat noham aspon jednou tydne bez posilky dat zabrat
takze to tvoje NEMUZU zmen na NECHCI _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 6:46 am Předmět: |
|
|
| qwasyx0 napsal: | | Ano mám jen osu, jednoručky a zhruba 80 kg závaží. Nemám žádný stojan takže dřepy dělat nemůžu. |
- Dřepy na jedné noze ... nejdříve začít sérii s tou slabší "hnátou" ... vydýchat se a šup druhou nohu ... stoupni si na vyvýšenou podložku ať se můžeš v klidu koncentrovat na stabilitu při dřepování a hloubku dřepu ... až zvládneš série takovýchto dřepů , tak šup do ruky závaží a přitvrzuj a zvyšuj přídavné závaží !!!
(sám tento cvik miluju - po nemoci vážím 120 kg - k tomu bafnu 10-14 kg jednoručku a dám si 3x8-12 ... tak mne tyto "nevinně vypadající dřepy" rozdýchají, že po každé docvičené sérii lapám po dechu a říkám si "kam se hrabou klasické dřepy s nakládací činkou")
> při spávně provedené technice se ani nebudeš muset přidržovat ... druhý den ti zaručuji, že nebudeš moci chodit ... budeš chodit jak "posránek" ...pocítíš zadek , kvadráky, spodní záda
Tento odstavec je jen pro zamyšlení:
...zcela rozšířený jev v posilovnách střídavě cvičit P. a L. biceps s oporou o lavici - zcela běžná věc...
...zcela ojedinělý jev v posilovnách střídavě cvičit P. a L. kvadriceps dřepem na jedné noze - hold to nevypadá tak "cool" jako nakládačka s 200 kg...
> výhody: netřeba velké nakládací činky - netřeba enormních vah - netřeba sparingpartnera
> nevýhody: skoro dvakrát tolik času (i když ten čas zase ušetříš díky tomu, že nemusíš nakládat a vykládat kvanta kotoučů)
| qwasyx0 napsal: | | ...takže dřepy dělat nemůžu. | - pokud budeš používat slovo "nemůžu" , tak se ti to slovo vrátí jak bumerang, protože se tímto přístupem nikam nemůžeš dostat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|