|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Pete_GSG napsal: | ...
Pověs se na hrazdu, stáhni lopatky dozadu a dolů- aktivuj záda, propni nohy, zpevni je a zvedej je před sebe. Pokud to nezvládneš, tak jen kolena a postupně sleduj progres, aby ses dostával nohama výš a výš
... |
jenmze spousta lidi u natazenych nohou zatezuje vic bedrokyclostehenni sval nez sval brisni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pete_GSG
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
Tak je teda úplně nepropínej, nechej si to, až budeš na vyšším levlu, každopádně se cvičením břicha na hrazdě mám velmi dobré zkušenosti. Zkus a uvidíš, co ti bude vyhovovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | burnthemall napsal: | | Teď mě tak napadlo, proč v pondělí není cvik na prsa a v pátek jsou dva? A na biceps jen jeden cvik týdně? |
pondeli prsa: bradla
patek rozpazky : prsa
pulover: prsa, zada, mezizeberni svaly
biceps: PO pritahy spodni kladky
ST shyby |
shyby se mysli jak, siroky uchop (na zada) nebo ten na prsa - to bych potreboval jeste ujasnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 7:35 am Předmět: |
|
|
| burnthemall napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | burnthemall napsal: | | Teď mě tak napadlo, proč v pondělí není cvik na prsa a v pátek jsou dva? A na biceps jen jeden cvik týdně? |
pondeli prsa: bradla
patek rozpazky : prsa
pulover: prsa, zada, mezizeberni svaly
biceps: PO pritahy spodni kladky
ST shyby |
shyby se mysli jak, siroky uchop (na zada) nebo ten na prsa - to bych potreboval jeste ujasnit. |
to je uplne jedno
na sirku ramen, sirsi nez jsou ramena, ruce u sebe = to cele nadhmat nebo podhmat
pripadne neutralni uchop ( dlane k sobe)
muzes delat i shyby na lane, nebo na dvaou rucnicich (sirsi uchop) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
No dobre, ale prece je rozdíl jestli jedu shyby na zada nebo prsa, ne? Po te mrtvole tam které dat?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
| burnthemall napsal: | | No dobre, ale prece je rozdíl jestli jedu shyby na zada nebo prsa, ne? Po te mrtvole tam které dat? |
shyby na prsa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| burnthemall napsal: | | No dobre, ale prece je rozdíl jestli jedu shyby na zada nebo prsa, ne? Po te mrtvole tam které dat? |
mam dojem, ze mas omezeny vyrazovy slovnik a nebo ( a k tomu se priklanim) pletes pojem a prujem
shyb jako takovy je vzdy na procviceni zadoveho svalu a v mensi mire bicepsu (a zadniho deltoveho, predlokti etc) ale NIKDY ne prsou
druha vec: mozna myslis, zda se hrazdy dotykat hrudnikem ci horni casti trapezoveho svalu
v tom pripade volim hrudnik, s ohledem na mozne poskozeni ramen
a moznost treti: pletes si shyby a kliky na bradlech a pak nemam co rici _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Poník: Nemyslel šíři úchopu? |
No to nevim, ... to by asi psal shyby na prsa, na ramena, širší... a ne na prsa, zada...a kdyz uz tak na zada, ramena....ne dobře, variant je moc a asi jsem to nepochopil...ale sirku doporucuju jak mi kdysi radil snad Ustinov...narhmat, trochu sirsi nez sirka ramen.
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
Tak to mám bordel v pojmech, pro mě je shyb na záda (široký úchop, dlaně směrem od těla), na prsa (šíře ramen, dlaně směrem k sobě) atp., proto mi to nebylo jasné.
Termínem shyb tedy myslíte tohle.  (široký úchop, zabírají záda)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
ale proc shyb na prsa???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ale proc shyb na prsa???? |
Někde jsem četl, že u úchopu dlaně směrem k sobě sekundárně zabírají prsa, ale nějak se mi to nezdálo - nezkoušel jsem to, dělal jsem jen se širokým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
| burnthemall napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | ale proc shyb na prsa???? |
Někde jsem četl, že u úchopu dlaně směrem k sobě sekundárně zabírají prsa, ale nějak se mi to nezdálo - nezkoušel jsem to, dělal jsem jen se širokým. |
ne nezabiraji a nebo sakra malo, o dost vic zabiraji treba paze, nebo fixatory lopatek
shyb je takovy cvik a na prsa cvicis tlakove cviky
howg _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|