nový trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nový trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> nový trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nedis

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 6:28 am    Předmět: nový trénink Odpovědět s citátem

Zdravím chlapi (a děvčata samozřejmě taky) !

Od prosince/nového roku, bych chtěl začít s novým tréninkem a tak budu vděčný za jakékoliv návrhy popřípadě rady.

Rád bych se zaměřil na trénink rozvíjející celkovou tělesnou zdatnost - prostě fyzičku.V současnosti mám 70 kg/183 cm což se může zdát málo, ale mě to příliš netrápí, cvičím hlavně s vlastní vahou a jak jsem zmínil, hlavní je pro mě rozvoj vytrvalosti a explozivní síly . Na druhém místě je maximální síla. Nárust hmotnosti moc neřeším, nicméně v delším časovém horizontu bych se nabrání 3 - 4 kilogramů nebránil. Mám celkem nízké procento tělesného tuku (10 - 12%) a u toho bych rád zůstal, takže na ty kilo opravdu nespěchám. Jinak co se týče nějakých cvičebních výsledků tak v současnosti dávám 10 - 12 poctivých shybů nadhmatem a chci zvednout alespoň k 20 - to pro mě bude velký úspěch. Suplementy neužívám.

Doufám, že i přes chaotickou formu kterou jsem se vyjádřil bude někdo mít vhodnou radu. Díky a v případě nejasností neváhejte napsat - za každý návrh jsem rád.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 7:06 am    Předmět: Re: nový trénink Odpovědět s citátem

nedis napsal:

...Od prosince/nového roku, bych chtěl začít s novým tréninkem...

Ahoj - to mají do začátku prosince v okolních posilovnách zavřeno ? :)

...šup dneska do posilky !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 7:21 am    Předmět: Re: nový trénink Odpovědět s citátem

K zhybom. Vyskúšaj si nájsť na nete Fighter Pullup. Zhyby sa tam cvičia podľa rozpisu v tabuľke skoro 6x do týždňa po dobu 4 týždňov (ten program by som však na tvojom mieste išiel s väčším množstvom voľných dní ako sa tam odporúča). Na konci programu by si sa mal v zhyboch zlepšiť z 12 na 15 .
nedis

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 8:53 am    Předmět: Re: nový trénink Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
nedis napsal:

...Od prosince/nového roku, bych chtěl začít s novým tréninkem...

Ahoj - to mají do začátku prosince v okolních posilovnách zavřeno ? :)

...šup dneska do posilky !

Neboj, cvičení mě nemine - zatim pojedu svůj klasickej bodyweight /tzn. různý kombinace shybů,kliků,kliků na bradlech apod... A právě v prosinci bych chtěl začít systematicky cvičit i s činkama. Prostě dostat se do přes zimu do pořádný formy.
nedis

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 8:54 am    Předmět: Re: nový trénink Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
K zhybom. Vyskúšaj si nájsť na nete Fighter Pullup. Zhyby sa tam cvičia podľa rozpisu v tabuľke skoro 6x do týždňa po dobu 4 týždňov (ten program by som však na tvojom mieste išiel s väčším množstvom voľných dní ako sa tam odporúča). Na konci programu by si sa mal v zhyboch zlepšiť z 12 na 15 .

dík za tip ! myslíš, že při tom programu můžu zařadit i další cviky ?

např.

shyby 10, 8, 6, 4, 2
dřepy s výskokem 35, 30, 25, 20, 15
kliky na bradlech 20, 15, 13, 10, 8

nebo nějaký vhodný trénink s kombinací shyby, činky ? Jak jsem zmínil s činkama takřka necvičím a nenapadají mi vhodné kombinace cviků... popř. zařadit jeden den třeba shyby se zátěží (batoh)
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 9:29 am    Předmět: Re: nový trénink Odpovědět s citátem

Po dôkladnom aspoň 10 min rozohriatí dáš ako prvý cvik tie zhyby podľa rozpisu Fighter Pullup. Potom môžeš cvičiť ďalej. Tých možností je veľmi veľa. Celé telo vieš odcvičiť s hrazdou a jednou nakladacou jednoručkou s kotúčmi do napr. 40 kg. - Goblet drepy, sumo drepy, mŕtve ťahy, bulharské drepy, príťahy jednoručky v preklone, tlaky nad hlavu, TGU s jednoručkou... Kombinovať to s cvikmi s vlastnou váhou - kliky a ich rôzne variácie. Power Joga. Kde je vôľa cvičiť, tam sa nájde aj cesta. Posilovňou môže byť len Tvoje vlastné telo, môžeš si to odcvičiť aj doma....
nedis

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 9:42 am    Předmět: Re: nový trénink Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Po dôkladnom aspoň 10 min rozohriatí dáš ako prvý cvik tie zhyby podľa rozpisu Fighter Pullup. Potom môžeš cvičiť ďalej. Tých možností je veľmi veľa. Celé telo vieš odcvičiť s hrazdou a jednou nakladacou jednoručkou s kotúčmi do napr. 40 kg. - Goblet drepy, sumo drepy, mŕtve ťahy, bulharské drepy, príťahy jednoručky v preklone, tlaky nad hlavu, TGU s jednoručkou... Kombinovať to s cvikmi s vlastnou váhou - kliky a ich rôzne variácie. Power Joga. Kde je vôľa cvičiť, tam sa nájde aj cesta. Posilovňou môže byť len Tvoje vlastné telo, môžeš si to odcvičiť aj doma....

;)

mě vůle cvičit nechybí, cvičím po - pá někdy i neděle, plus do toho občas (2x týdně běh 2 - 5 km)

Rychle na stránku:

Přejdi na: