|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
blikk
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
čau, chci se zeptat, uvažuju teď vyzkoušet nějaký ten "natural" protein bez příchutě na zpestření.... asi některý od extrifitu, ještě zvážim jestli izolát nebo klasický. Můj dotaz ale zní, jak to vlastně "chutná"? Má to nějaký "nádech"? Je to třeba jako trochu slané nebo naopak sladké? Dá se to k něčemu přirovnat? Prostě si jen nějak nedokážu představit jak to bude chutnat a jestli se to dá prostě jen tak pít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
Complete protein - Optimum nutrition
- Vícesložka od známé firmy
- Chuť vynikající (Vanilka dobrá, ale čokoláda totální bomba), s mlékem úplně jinej level (plnotučným)
- Konzistence je krémová, rozpustnost taky super
- Jediný mínus je vyšší obsah sacharidů (60%) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Complete protein - Optimum nutrition
- Chuť vynikající (Vanilka dobrá, ale čokoláda totální bomba), s mlékem úplně jinej level (plnotučným)
- Jediný mínus je vyšší obsah sacharidů (60%) |
takže je to gainer..? pokud ma 60sachrů tak víc jak 35% bilkovin nemá-tj. je to gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Spam napsal: | Complete protein - Optimum nutrition
takže je to gainer..? pokud ma 60sachrů tak víc jak 35% bilkovin nemá-tj. je to gainer |
Ne, je to protein 60%. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | | Spam napsal: | Complete protein - Optimum nutrition
takže je to gainer..? pokud ma 60sachrů tak víc jak 35% bilkovin nemá-tj. je to gainer |
Ne, je to protein 60%. |
promiň, z kontextu vyplynulo že těch 60% jsou sacharidy a ne ze je to 'šedesátka' protein
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
Nazdar borci.
Objednal som si protein Whey Core 100 od Nutrendu, príchuť biscuit. Mal už niekto tento protein s takouto príchuťou? Možno sa pýtam neskoro, keďže som ho už objednal ale som nedočkavý a chcel by som sa vás spýtať na vaš názor hlavne na túto príchuť nech viem čo mám čakať. :)) Diky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
| PetereteP napsal: | Nazdar borci.
Objednal som si protein Whey Core 100 od Nutrendu, príchuť biscuit. Mal už niekto tento protein s takouto príchuťou? Možno sa pýtam neskoro, keďže som ho už objednal ale som nedočkavý a chcel by som sa vás spýtať na vaš názor hlavne na túto príchuť nech viem čo mám čakať. :)) Diky moc. |
Já jsem ho měl a chutnal mi, něco jako sušenky.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | | PetereteP napsal: | Nazdar borci.
Objednal som si protein Whey Core 100 od Nutrendu, príchuť biscuit. Mal už niekto tento protein s takouto príchuťou? Možno sa pýtam neskoro, keďže som ho už objednal ale som nedočkavý a chcel by som sa vás spýtať na vaš názor hlavne na túto príchuť nech viem čo mám čakať. :)) Diky moc. |
Já jsem ho měl a chutnal mi, něco jako sušenky. |
Tj, sušenky su dobre. Ale sušenky maš taky ruznych prichuti :D
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
| PetereteP napsal: | | cohy napsal: | | PetereteP napsal: | Nazdar borci.
Já jsem ho měl a chutnal mi, něco jako sušenky. |
Tj, sušenky su dobre. Ale sušenky maš taky ruznych prichuti :D |
je dobrej, neboj
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 5:17 am Předmět: |
|
|
Nutrend Whey Core 100 Biscuit - chutove nejlepší protein co sem kdy měl a tento týden poprvé jsem si koupil 2 kilovou pixlu proteinu - dosud jsem vždy kupoval od všeho max kilo, ale tohle bylo tak dobrý, že jsem v akci neodolal a nelituju! Zaručeně nebudeš litovat, za mě nejlepší protein co sem kdy měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
A čo hovorite na boruvku? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
 sakra lidi... Že se nekdo zeptá jestli je proteiňák chuťově dobrej nebo je umělej, to lze pochopit, ale rozebírat tady to, jestli protein s příchutí "sušenky" chutná jako "nějaký sušenky", to už vyžaduje velkou dávku punku _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Příchuť "něco jako sušenky" u proteinu s příchutí biscuit je nevídaně nečekaná. |
Už tu někdo chce zase slovíčkařit, chtěl vědět jak chutná tak jsem mu to napsal, ale že se toho chytneš ty to jsem nečekal.
Snad ti to nemusím vysvětlovat obzvlášť "tobě", ale máš spousty proteinů a příchutí a né všechny mají chuť identickou s příchutí.
To že napíšu, že to fakt chutná jako sušenka znamená, že to tak chutná.
A né např. když si člověk koupí vanilku, jahodu,... tak ta chut je hnusná chemická, že by jsi neuhádl, že to je vanilka...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|