PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to děláš taky dobře, nevidím v tom vůbec nic špatného.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Řekl mi to kluk který cvičí docela dlouho,mě se to zdá jako blbost,ale i po slušné výměně názoru pořád na tom trval.
Já osobně hned po probuzení si dám odměrku proteinu a do půlhodinky snídani.

a cim ti to vysvetlil?Prednost tekute vyzivy je v tom,ze se lehce a rychle travi a taky vstrebava, proto bych vyuzil tuhle prednost a smeroval bych ji do doby, kdy je to nejefektivnejsi, tj. po probuzeni, po treninku a pred spanim, jinak je podle me zbytecne se ladovat proteiny
a gainery.

Naposledy upravil vlkisekk dne út listopad 12, 2013 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
vejdy napsal:
Řekl mi to kluk který cvičí docela dlouho,mě se to zdá jako blbost,ale i po slušné výměně názoru pořád na tom trval.
Já osobně hned po probuzení si dám odměrku proteinu a do půlhodinky snídani.

a cim ti to vysvetlil?

On to nebude vysvětlovat.Hodně lidí má staromilskou představu,že ráno musíš sežrat tunu cukrů...a potřebu aminokyselin nevidí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Humanic145

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si dám před spaním noční protein, který se uvolňuje postupně po dobu spánku, tak nevidím důvod proč ráno po probuzení tam cpát další protein, kdyz tělo ho mělo po celou noc dostatek. Dlé mého názoru, je po ránu potřeba doplnit cukry, které se přez noc spálí.
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Humanic145"]Pokud si dám před spaním noční protein, který se uvolňuje postupně po dobu spánku, tak nevidím důvod proč ráno po probuzení tam cpát další protein, kdyz tělo ho mělo po celou noc dostatek. Dlé mého názoru, je po ránu potřeba doplnit cukry, které se přez noc spálí.[/quote
Půlka toho slavnýho nočního proteinu skončí ve střevech. Ráno je potřeba doplnit aminokyseliny a poté v pohodě sacharidovou snídani.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou máte zkušenost s užíváním proteinu po menším skončení záruky a za druhé, kde je záruka dobrá, ale je déle otevřený. Moc jsem nebral Whey Cellucor a už nevoní jak po otevření i jinak vypadá po zamícháni v shakeru. No snad je i jiné měřítko nezávadnosti, než jen zda se nepo*eru ?!
Davesix

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OPTIMUM COMPLETE PROTEIN čokoláda, vanilka
Obě příchutě jsem zkoušel jak s mlékem (před spaním) tak s vodou (po tréninku). S mlékem 300ml a voda 250ml:
- rozpustnost v pohodě, nic po dopití na šejkru nezůstávalo.. Při míchání s mlékem naskočila pěna, což je ale jasné... S vodou vše ok!
- stravitelnost bez problémů
- prašivost minimální, hlavně když jsem otevřel obě příchutě, ucítil jsem krásnou vůni jakou jsem snad nikdy u žádných proteinů tak necítil.
- příchuť čokoláda -> mléko: geniální. olizoval jsem se ještě dvě hodiny v posteli voda: pořád to chutnalo skvěle. je jasné, že už z toho nebyl takovej čokoládovej šejk jak s mlékem, ale i tak to bylo opravdu lahodné.
- složení je podle mě geniální;;; vanilka podobně jak u čokolády. S mlékem pochopitelně chutnější, ale zde musím zdůraznit , že tato vanilka mi chutnala více než od Combatu!! A to je co říct

Závěrem... Je to 60% protein, takže jedině asi do objemu, ale pokud nemá někdo problém s větším množstvím sacharidama na odměrku a chce si pochutnat, doporučuji... Chuť bych přirovnal k výborné Synthe

Naposledy upravil Davesix dne út listopad 26, 2013 12:01 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
MUSCLEPHARM ARNOLD SERIES IRON WHEY čokoláda
- Na tento výrobek jsem se těšil hoooodně dlouho a tak už jsem ho taky konečně otevřel a otestoval. Zde je moje hodnocení (ředěno s 250ml vody):
- rozpustnost okamžitá! stačí pár otočení shakeru a je hotovo
- stravitelnost výborná, žádný problém...
- prašivost žádná
- příchuť čokoláda mě příjemně překvapila, žádná přeslazená chuť, ani málo ani moc, takovej zlatej střed
- složení je podle mě geniální

Závěrem... Tento protein se opravdu povedl a doporučuji vyzkoušet! K tomu všemu co jsem napsal nahoře je krásná pixle, která určitě zůstane na památku

Tak kromě tý pixly to má všechny vlastnosti jako WPC 80ka . . . alespoň teda z mého úhlu pohledu
Spam

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Davesix napsal:
MUSCLEPHARM ARNOLD SERIES IRON WHEY čokoláda
- Na tento výrobek jsem se těšil hoooodně dlouho a tak už jsem ho taky konečně otevřel a otestoval. Zde je moje hodnocení (ředěno s 250ml vody):
- rozpustnost okamžitá! stačí pár otočení shakeru a je hotovo
- stravitelnost výborná, žádný problém...
- prašivost žádná
- příchuť čokoláda mě příjemně překvapila, žádná přeslazená chuť, ani málo ani moc, takovej zlatej střed
- složení je podle mě geniální

Závěrem... Tento protein se opravdu povedl a doporučuji vyzkoušet! K tomu všemu co jsem napsal nahoře je krásná pixle, která určitě zůstane na památku

Tak kromě tý pixly to má všechny vlastnosti jako WPC 80ka . . . alespoň teda z mého úhlu pohledu

WPC 80 je čistej koncentrát, tohle je mix konc. izo. a hydro.
Davesix

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvůj úhel pohledu je v tomto případě teda ale špatnej
Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Pokud si dám před spaním noční protein, který se uvolňuje postupně po dobu spánku, tak nevidím důvod proč ráno po probuzení tam cpát další protein, kdyz tělo ho mělo po celou noc dostatek. Dlé mého názoru, je po ránu potřeba doplnit cukry, které se přez noc spálí.

Pokud nejsi náměsičný, o ztrátu drahocenné energie ve spánku bych se opravdu nebál.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Humanic145

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 5:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Humanic145 napsal:

Pokud nejsi náměsičný, o ztrátu drahocenné energie ve spánku bych se opravdu nebál.

Já bych se bál, protože za 8-10hodin spánku spálíš docela dost energie, zvlášť pak pokud máš pořádně rozjetej metabolismus.

To bara: pokud chceš doplňovat aminokyseliny, tak proč to dělat v podobě proteinu a ne přímo aminokyselinama? Když už amina, tak bych je osobně dával po sacharidové snídani.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reality napsal:
Amix je kvalitní? Tak teď ještě tu pohádku o červené karkulce. Amix a Aminostar (obojí stejný výrobce) nikdo rozumný už nepoužívá.

Zajímalo by mě, jak je to s tím amixem teda
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Reality napsal:
Amix je kvalitní? Tak teď ještě tu pohádku o červené karkulce. Amix a Aminostar (obojí stejný výrobce) nikdo rozumný už nepoužívá.

a me by hlavne zajímalo, jak je nekdo schopny hodnotit kvalitu, kdyz nikdo nevi co v te pixle vlastne je.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
DiamonD123 napsal:
Reality napsal:

a me by hlavne zajímalo, jak je nekdo schopny hodnotit kvalitu, kdyz nikdo nevi co v te pixle vlastne je.

To mě nezajímá, když prostě 9 z 10ti lidí řekne, že aminostar je sračka, tak na tom asi něco bude, ale pořád jsem nedostal odpověď, jak je to s tím amixem . . .

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: