ale ozaj, vôbec celá tá fotokoláž je amatérina jak spred dvadsiatich rokov
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Petře, tak za mě máš rozhodně můj obdiv. Muselo to bolet + být při tom hladový a bez energie. Kloubouk dolů. Máš svoji cestu a to respektuji. Myslím si ale, kdyby sis držel slušnou formu celoročně a před závody to jenom "přiživil", bylo by to asi lepší. Objemově to nestačilo na top 3. Vršek slušný. Chtělo by to víc rozsekat předek stehen a zadní strana stehen a gluteus-tam jsi ztrácel nejvíce.
Je to ale Tvoje volba. Pro příště bych asi sázel na tu brutální vysekanost cos měl před lety.
Hodně štěstí do budoucna!
Za mě asi nejzajímavější log za poslední tři měsíce. Teď asi budu sledovat Matese jak se krmí hovězím a zásobuje net nahrávkami s tím jak se vaří rýže:o)
Pítr, veľa zdaru ako v práci, tak v živote, osobne si myslím, že tvoja hodnotová obroda je najväčším víťazstvom, verím, že nebudem sám, ktorý si nejaký ten týždenný tréning či update rád prečíta.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Čauec Peťo, za mě, co jsem měl tu čest se s tebou vidět osobně párkrát v práci jsi byl vždycky fajn kluk ač tehdy s dost ,,osobitým" přístupem ke sportu. :-) Ale chápu to, byla to tenkrát tvoje životní náplň a ničím jiným jsi v podstatě nežil. Moc se mi zamlouvá tvůj současnej přístup k životu, já sice děti nemám, ale jinak se s tebou naprosto ztotožňuju.
Co mě ale vysloveně vadí je tvůj současnej zarputilej přístup k tréninku a vůbec k náhledu na sebe. Ve videu jsi řekl, že H.D. trénink ti umožnil ,,vyrůst" na 120, ale nezlob se na mě, tam žádný růst svalů nebyl. Sám mám na sobě kvanta bůčku a ty ses prostě taky jen vyprasil. Jestli chceš ted trénovat jen trojboj, budeš muset totálně přehodnotit svůj přístup k tréninku, protože tím co jsi nastínil ve videu, ničeho nedocílíš. Neber to že tady do tebe reju, trojboji se věnuju už skoro 13 let, z toho 8 let soutěžně a za tu dobu si myslím, že jsem něco málo pochytil. Tohle opravdu fungovat nebude.
Jinak proměna parádní a obdivuju tvoji vůli to vydržet!
Tome, ja si te taky pamatuju, jako slusnyho kluka.
Ohledne tve druhe casti prispevku, nemyslim si ze bych nekdy vyzkousel soutez v trojboji, tak silove zas nedisponuju, ale libi se mi ta simplicita, jsem rad ze jsi vyjadril svuj nazor.
Ja bych ti chtel naopak ukazat, ze ty vahy pujdou hezky nahoru, i naturalne a to treninkem jen jednou za 5-7dni, zalezi jak se znicim. Taky jsem premyslel, ze bych vam delal video z kazdeho treninku, abyste videli na vlastni oci, jak pujdou ty opakovani a vahy nahoru.
Petře, tak za mě máš rozhodně můj obdiv. Muselo to bolet + být při tom hladový a bez energie. Kloubouk dolů. Máš svoji cestu a to respektuji. Myslím si ale, kdyby sis držel slušnou formu celoročně a před závody to jenom "přiživil", bylo by to asi lepší. Objemově to nestačilo na top 3. Vršek slušný. Chtělo by to víc rozsekat předek stehen a zadní strana stehen a gluteus-tam jsi ztrácel nejvíce.
Je to ale Tvoje volba. Pro příště bych asi sázel na tu brutální vysekanost cos měl před lety.
Hodně štěstí do budoucna!
Za mě asi nejzajímavější log za poslední tři měsíce. Teď asi budu sledovat Matese jak se krmí hovězím a zásobuje net nahrávkami s tím jak se vaří rýže:o)
Tohle je "přiživená" forma? V tom případě nechápu proč HD (nic proti, jenom mi to nedává smysl)
vaha 225lbs ( v sobotu jsem mel 198.1lbs), nijak na jidlo netlacim, zatim :D Dneska jsem bezel pres mesto 15 bloku, protoze jsem musel byt u dalsiho klienta a beh docela v pohode, akorat milion lidi na chodniku, klasika new york.
HD powerlifting? Ty mi dáváš teda :) No, držím palce, třeba se mi povede ti to nakonec rozmluvit
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
fotek mam spoustu, ale vsechny je postovat samozrejme hned nebudu, tak tady je jeste jedna a abych odpovedel cizovi, jasny, profi fotky mam, ty rozmazly hovinka od me se nepocitaj:)
Čau, sledoval jsem celou dobu tvůj log. Každej tu měl hodně kontroverzní názory, což je každýho věc. To, že se forma nepodařila dotáhnout až do konce a že tam trocha času scházela... co už no. Mě se to líbí a hlavně se mě líbí logy, kde jsou i videa a kde se autor poděluje o vše, ne jen že sepíše trénink a tím to končí. To že každej jede nějakou tren. metodu... já mu to neberu i když s ní nesouhlasím (jako např. u tebe) ale rozhodně mu ji nebudu vymlouvat, každej musí vědět jestli mu trénink něco dává, jestli mu vyhovuje a jestli ho někam posunuje a když ne brzdí jen sám sebe, což je mě opět jedno. Takže hodně štěstí a úspěchů v dalším pokračování a určitě v logu pokračuj, jak videa, strava, trénink, cokoliv. Myslím že tento log sleduje hodně lidí i když ti tu ani jednou nepřispěli žádným svým názorem (jako já).
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
vaha 225lbs ( v sobotu jsem mel 198.1lbs), nijak na jidlo netlacim, zatim :D Dneska jsem bezel pres mesto 15 bloku, protoze jsem musel byt u dalsiho klienta a beh docela v pohode, akorat milion lidi na chodniku, klasika new york.
hotovo za 35minut a ted 4-5dnu rust. Welcome back my HeavyDuty training.
Myslím,že dobré a zajímavé rozhodnutí,navíc proč nevyzkoušet tuto konsolidaci že?Tak hodně štěstí.
Taky možnost rozdělit na trénink A-Dřepy+Flat Bench press a trénink B-mrtvý tah+Incline Bench press....
Nechapu proc nedrzis solidni formu a nezavodis ve fizik, zadny kulturisticky sampion z tebe nebude, ale prave v teto kategorii by jses mohl chytit, a o pozitivnim vlivu na zdravi ani nemluvim.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru