Co jsem chtěl říct?Asi 3 týdny používám toto schéma a docela se mi osvědčilo,kdy první set cvičím ve stylu HD,tedy pomalé opakování,těžká váha a 100% technika a na druhý set použiju vždy o 50% nižší váhu a cvičím rychlejším tempem nad 20 op.,samozřejmě oba sety do selhání a 100% technikou.Zatím to vypadá,že se tento způsob osvědčuje.....
Tak ted jsem mel 3 dny otravu jidlem (manzelka me otravila,ale ne naschval, haha) uvaril jsem nejakou rajcatovou omacku, ale mela byt v lednici a nebyla, tak me to pekne prohnalo vrchem spodem, ted uz muzi zas normalne jist.
Dneska jsme tu meli -4C, pro nas docela mraz. Vim, ze vy jste na to zvykli.
Zajimava myslenka: ikdyz je tu trh s doplnkama vyzivy na jine urovni nez v cr, proteinove tycky mi vzdy chutnaly v cr vic, nejlepsi co jsem asi kdy mel byla od nutrendu, takovy ty klasicky a pak od allstarsu hypro. Nejak tu v usa nemuzu najit chutove dobre tycinky.
Zajimava myslenka: ikdyz je tu trh s doplnkama vyzivy na jine urovni nez v cr, proteinove tycky mi vzdy chutnaly v cr vic, nejlepsi co jsem asi kdy mel byla od nutrendu, takovy ty klasicky a pak od allstarsu hypro. Nejak tu v usa nemuzu najit chutove dobre tycinky.
snad nemyslis ty klasicky tvrdy jako kamen? jinak hypro jsou chutove vynikajici..tenkrat jsem si z NY privezl met-rx big 100 a byl jsem s chuti nadmiru spokojen, ale predpokladam, ze to uz mas vyzkouseno..
snad nemyslis ty klasicky tvrdy jako kamen? *a20* jinak hypro jsou chutove vynikajici..tenkrat jsem si z NY privezl met-rx big 100 a byl jsem s chuti nadmiru spokojen, ale predpokladam, ze to uz mas vyzkouseno..
covece, myslim ty tvrdy jak kamen, byly vyborny, zadny zbytecny krupinky, jen slisovanej protein.
Tady je graf s mym treninkovym progressem. Jak jsem psal drive, trenovat ted budu 1xtydne, a to jenom drep, benchpress a mrtvolu v kazdem treninku. Dieta je zatim zadna, jim jak se mi zachce, ale forma se ZATIM drzi a cisla z treninku jdou nahoru, ale zatim na nic teda netlacim. Jelikoz je ted zadny stravovaci rad, nepouzivam zadne supplementy, protoze by to bylo mrhani penez.
mam takovej pocit, ze chces udelat diru do ameriky s necim co tam dela triliarda lidi, proc by si mel nekdo bybrat prave tebe?protoze jsi cech?ja jinej duvod nevidim, protoze co si budwm namlouvat s postavou jako mas ty tam bude treneru 3 prdele.
Neber to tak, ze ti zavidim nebo tak neco, ja sam podnikam a tohle bylo proste prvni, na co me napadlo se zeptat, samozrejme nebim jestli tam mas nejaky znamy co ti pomuzou udelat jmeno?ja jen doufam, ze tam neplanujes prorazit s tou progressfotkou z malovani:/drzim palce at se tim alespon uzivis.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru