FULL-BODY 10x5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULL-BODY 10x5  Úvodní stránka -> Trénink -> FULL-BODY 10x5
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 7:05 am    Předmět: FULL-BODY 10x5 Odpovědět s citátem

PO)

Dřep 8x8
Benchpress 8x8
Mrtvý Tah 8x8
+
Doplnkove cviky 4x8

ST)

Bulharské dřepy na jedné noze nebo Výpady 8x8
Tlaky JČ na šikmé lavici 8x8
Přítahy velké činky v předklonu nebo Shyby 8x8
+
Doplnkove cviky 4x8

PÁ)

Dřep 8x8
Benchpress 8x8
Mrtvý Tah 8x8
+
Doplnkove cviky 4x8

- cvicilo by se to jako Korte se stejnou vahou a kazdy tyden pridavat o 2,5-5kg
- ve stredu jsem misto zakladnich cviku dal Tlaky JČ na šikmé lavici na prsa aby se zatížila horní část hrudníku a byl větší rozsah pohybu, na nohy výpady nebo Rumunské dřepy na jedné noze a místo Mrtvého tahu přítahy velké činky v předklonu nebo Shyby.
- a nebo ve stredu dat taky Benchpress, Dřep a MT
- zajímal by mě váš názor

Možná by to šlo ještě 10x10 ale dát 30 pracovních serii týdně ve 3 tréninkách by bylo asi hardkor to uregenerovat nevim no co myslite?
- někde jsem tuhle kdysi četl, že původní Korte je 8x8 ale co je na tom pravdy nevim, ten článek jsem už nevyGOOGloval, což mě štve, nevim kde to bylo.

Naposledy upravil CharlesWood dne čt listopad 21, 2013 9:47 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coder

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud mas perfektne zvladnutou techniku a mas v poradku pater tak proc ne ale treba ja bych z pondelka nebo z patku vzal mrtvolu nebo drep a hodil ho do stredy ono jezdit v jeden den drep a mrtvolu je zahul na spodni zada jako prase ja jel jen klasickeho korte 5x5 a po 3 tydnech sem toho mel plny kecky ...hlavne sem mel problemy s bolesti spodnich zad a kolen
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono paradoxne vetsi pocty opakovani se regeneruji lepe
takze bude snazsi udelat 10x10 nez 5x5 (ovsem kolik kyseliny mlecne utvoris, to je ti snad jasne), ale s vahou pro 10x10 neutocis tolik na CNS
original korte je 5-8x5
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 7:18 am    Předmět: gfd Odpovědět s citátem

ještě bych chtěl zmínit, že jsem jel už asi 2x-3x Korte a musim zaklepat, že mě záda ani kolena nebolely...za coz jsem rad...takze prave proto bych misto 5serii chtel zkusit tech 8-10 ale nevim jestli bych to regeneroval...tak me zajimalo jestli jste to nekdo zvas nekdy nezkousel a jestli by Petere bylo lepsi cvicit 8x8 nebo 10x10 nebo 8x5 nebo 10x5 co bys mi poradil? jde mi o obem takze predpokladam ze mensi pocet opakovani...
Korny

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já tady vidím problém v tom, že čím delší série pojedeš - čím víc opakování, tím se ti to pak projeví víc na technice u těch posledních sérií. Takže pokud začneš těžce od začátku, u 7. opakování 6. série se už budeš kroutit jak cigánskej držák, u benče už to třeba potlačíš ramenama a tricepsama a když začneš lehce, tak pojedeš 4 první série na nic. Ono těch 5 opakování u Korteho, Beara atd. asi nebude úplně jen tak, aspoň pro mě je to taková hranice, kdy i když mi to přijde těžký, tak těch 5 technickejch zvládnu i několik sérií po sobě.

Ale zkus co si myslíš, že ti bude vyhovovat. Jde to udělat i tak, že každej trénink pojedeš na danou partii jinej počet sérií i opakování. Je to pak pestřejší.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 11:25 am    Předmět: vngf Odpovědět s citátem

asi to zkusim takhle, tech 5 opakovani bude optimalni na male partie pojedu 5serii a 10opakovani...

Dřep 10x5
Benchpress 10x5
Mrtvý Tah 10x5
+
Doplnkove cviky 5x10

ST)

Bulharské dřepy na jedné noze nebo Výpady 10x5
Tlaky JČ na šikmé lavici 10x5
Přítahy velké činky v předklonu nebo Shyby 10x5
+
Doplnkove cviky 5x10

PÁ)