Ahoj,
jsem teď ve fázi rýsování a mám sestavený jídelníček do sacharidových vln.
Ty jedu 100-200-300 pak zase 100-200-300 atd.
75 kg, 171 cm, 25 let, muž, posilovna 4-5 týdně, kardio vždy po cvičení minimálně 30 min
...jinak jsem asi mezomorf řekl bych.
JÍDELNÍČEK:
100 g Sacharidů (200 a 300 dny se už v podstatě nemění, jen přidávám sachry - vločky a rýži, racio chlebíky)
Snídaně: wpc 80
protein 1 odměrka + ovesné vločky (50 g)
svačina: tuňák ve vlastní šťávě
Oběd: kuř.prsa 100 g + 50 g rýže
svačina:
protein/3vajca/tuňák/cottage + racio chlebíčky (3ks)
Večeře: kuř.prsa 100 g + racio 1 ks na přikusování (většinou hodně zeleniny - salát)
Před spaním: tvaroh nízkotuč., ale ten někdy vynechám, protože se mi zdá, že se mi z něj dělá zácpa a navíc do vln asi není úplně ideální.
Denně pak ještě zhruba 2 hrstky mandlí, kvalitní olivový olej do salátu (tak max lžička).
BCAA před posilkou. Spalovač ráno (thermogenic) + ve cvičení L-carnitin (prášek 1g), ráno ještě rybí tuk a magnezium + multivitamín.
Pod 100 g sacharidů nejdu. Nejvyšší vlna - 300 g - to mám už celkem problém sníst, ale dávám to.
1) Zajímalo by mě, jestli vám v jídelníčku něco chybí,
co si o něm myslíte , doplnit.
2) Nejsem si jistý jednou věcí, snad mi někdo kdo se vyzná odpoví. Naházel jsem si tyto hodnoty do aplikace Kalorické tabulky a vyhodilo mi to výsledek nějakých 1 300 kcal. A teď to co nevím - neměl bych v tento den úplně vynechat fitko? Mám asi dost velký výdej energie (40min posilka + 30min pás kardio po cvičení mi vychází na nějakých 500-600kcal). To už je hodně, co? Nebude to mít spíš negativní efekt, když třeba v den kdy mám jen 100 sachrů se při takovém výdeji tělo zasekne a nehubne?? Výsledky diety totiž nejsou úplně ideální a podle mých představ.
Díky všem za názory,
Tom