Sacharidové vlny pro 75 kg muže

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny pro 75 kg muže  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny pro 75 kg muže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sz

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 4:17 pm    Předmět: Sacharidové vlny pro 75 kg muže Odpovědět s citátem

Ahoj,

jsem teď ve fázi rýsování a mám sestavený jídelníček do sacharidových vln.
Ty jedu 100-200-300 pak zase 100-200-300 atd.

75 kg, 171 cm, 25 let, muž, posilovna 4-5 týdně, kardio vždy po cvičení minimálně 30 min
...jinak jsem asi mezomorf řekl bych.

JÍDELNÍČEK:
100 g Sacharidů (200 a 300 dny se už v podstatě nemění, jen přidávám sachry - vločky a rýži, racio chlebíky)

Snídaně: wpc 80 protein 1 odměrka + ovesné vločky (50 g)
svačina: tuňák ve vlastní šťávě
Oběd: kuř.prsa 100 g + 50 g rýže
svačina: protein/3vajca/tuňák/cottage + racio chlebíčky (3ks)
Večeře: kuř.prsa 100 g + racio 1 ks na přikusování (většinou hodně zeleniny - salát)
Před spaním: tvaroh nízkotuč., ale ten někdy vynechám, protože se mi zdá, že se mi z něj dělá zácpa a navíc do vln asi není úplně ideální.

Denně pak ještě zhruba 2 hrstky mandlí, kvalitní olivový olej do salátu (tak max lžička). BCAA před posilkou. Spalovač ráno (thermogenic) + ve cvičení L-carnitin (prášek 1g), ráno ještě rybí tuk a magnezium + multivitamín.

Pod 100 g sacharidů nejdu. Nejvyšší vlna - 300 g - to mám už celkem problém sníst, ale dávám to.

1) Zajímalo by mě, jestli vám v jídelníčku něco chybí, co si o něm myslíte , doplnit.

2) Nejsem si jistý jednou věcí, snad mi někdo kdo se vyzná odpoví. Naházel jsem si tyto hodnoty do aplikace Kalorické tabulky a vyhodilo mi to výsledek nějakých 1 300 kcal. A teď to co nevím - neměl bych v tento den úplně vynechat fitko? Mám asi dost velký výdej energie (40min posilka + 30min pás kardio po cvičení mi vychází na nějakých 500-600kcal). To už je hodně, co? Nebude to mít spíš negativní efekt, když třeba v den kdy mám jen 100 sachrů se při takovém výdeji tělo zasekne a nehubne?? Výsledky diety totiž nejsou úplně ideální a podle mých představ.

Díky všem za názory,
Tom
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Práveže v low carb dny choď cvičit a v high carb dávej dny volna.
A k tomu jídelníčku - hlavně nezapomínej na tuky.
P4hill

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spálení 600kcal hodně? toho bych se nebál...
sz

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Práveže v low carb dny choď cvičit a v high carb dávej dny volna.
A k tomu jídelníčku - hlavně nezapomínej na tuky.

Ok. Mohl bys mi stručně vysvětlit proč?
A ty tuky - myslíš že mám přidat víc k těm co jsem psal?

P4hill napsal:
spálení 600kcal hodně? toho bych se nebál...

vzhledem k tomu příjmu co mi to spočítalo to bylo celkem hodně
19losos94

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechcem zakladať novu temu tak to napišem sem.
-Možem v sach. vlnách nahradiť ryžu zemiakmi? Napr. k obedu namiesto 200g varenej ryže (S:76g) by som si dal 300g varených zemiakov (S:46). Trochu by som znížil prijem sacharidov a mohol by som si dovoliť pridať nejake tie sachry k dalsiemu jedlu. Čo vy nato? Je to uplne v pohode, alebo sa mám držať ryže aj keby nvm co? :D Diky moc

*btw, tie hodnoty sacharidov su podľa kaloricketabulky.cz, ak by neboli správne tak ma prosím opravte. :)
Spam

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19losos94 napsal:
Nechcem zakladať novu temu tak to napišem sem.
-Možem v sach. vlnách nahradiť ryžu zemiakmi? Napr. k obedu namiesto 200g varenej ryže (S:76g) by som si dal 300g varených zemiakov (S:46). Trochu by som znížil prijem sacharidov a mohol by som si dovoliť pridať nejake tie sachry k dalsiemu jedlu. Čo vy nato? Je to uplne v pohode, alebo sa mám držať ryže aj keby nvm co? :D Diky moc

*btw, tie hodnoty sacharidov su podľa kaloricketabulky.cz, ak by neboli správne tak ma prosím opravte. :)

Prvně si ty vlny nastuduj a pak se ptej. Pořád a dokola se ptáš na samé kraviny... typu můžu si dát pytlík arašídů atd... Zjisti si něco o bramborách, o jejich přípravě a proč se tak připravují a proč se jí a třeba popřemýšlet o batátech. Hlavně se mě neptej co to jsou batáty a radši si to najdi.
kenyxxx1

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi, mohl by mi někdo poradit jak se rozpočítavá průměr u sacharidových vln ?
Potřebuji rozepsat vlny moji přítelkyni má 55kg a myslel jsem si že bych jí dal vrchol 200g sach. A pak jak ? 60 -120 -200 ? Nevím jak na to díky za každou radu :-)
MSG

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přimlouvám se taky za nějakej tip na článek, klidně i knihu, kde by člověk dobře pochopil základy sach. vln. Na netu je sice toho o tom spousta, ale většinou je to tak povrchní, že se to nedá podle toho vůbec dělat.
JanaHn

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Přimlouvám se taky za nějakej tip na článek, klidně i knihu, kde by člověk dobře pochopil základy sach. vln. Na netu je sice toho o tom spousta, ale většinou je to tak povrchní, že se to nedá podle toho vůbec dělat.

ano, souhlasím......

Rychle na stránku:

Přejdi na: