|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
novalegenda
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
tyto cviky jsou však v tom plánu napsány jako kompenzační akorát je tam na výběr ze dvou možností, tak se ptám, která možnost je vhodná
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dogeatdog
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
Proč v každém tvém příspěvku čtu "nevím, který cvik je vlastně k čemu dobrý, ale chci jet bear routine"? _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
tak pokud mám vybírat podle toho jak je pro mě dobrý tak je mi to jasný, já nevěděl podle čeho to mam vybírat..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
Jen tak na okraj:
Pokud máš za sebou rok cvičení, tak za sebou nemáš nic. Beara klidně zkus, ale doporučil bych jeho původní verzi z Power to the People:
Mrtvola:
1×5 - 3-5 min pauza
1×5 s 90% zátěže z 1. série - 3 - 5 min pauza
X×5 s 80% zátěže z 1. série - 30 - 90s pauzy mezi sériemi; tolik sérií, kolik zvládneš dobrou technikou (1 - 20)
Bench/side press
Stejnej předpis jako pro mrtvolu
+ nějaký základní cyklování. Na mrtvolu přihodit co trénink 5 kg, na bench/side press 2.5kg. Až to začne tuhnout, spadneš zase na původní váhu + 5/2.5 kg a zase stoupáš na horu.
3× týdně, spát 8 hodin denně + 1h šlofíček, žrát jednou denně (od rána do večera) mrtě bílkovin.
Simple & sinister
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so listopad 23, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
ten pumpovací trénink v sobotu je docela blbost ne? když mi regenerujou záda a kozy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
není...tím že všechno napumpuješ s lehkýma váhama to dostatečně prokrvíš, což pomůže regeneraci, přitom šlachy a úpony nebudou pod takovou zátěží jako s těma těžkýma váhama :) Ale když ho nepojedeš a dáš si radši pořádnej strečink, kompenzační cviky nebo kardio, tak tím nic nezkazíš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | není...tím že všechno napumpuješ s lehkýma váhama to dostatečně prokrvíš, což pomůže regeneraci, přitom šlachy a úpony nebudou pod takovou zátěží jako s těma těžkýma váhama :) Ale když ho nepojedeš a dáš si radši pořádnej strečink, kompenzační cviky nebo kardio, tak tím nic nezkazíš :) |
presne tak
pokud chces vedet vice googluj "active recovery"
ma to byt vazne lehky trening, tech 15 opacek ma byt velmi peknou technikou, zadny cheating, s rezervou! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
tak zatím jsem s bearem spokojen, i když už jsem docela unavenej - klouby a tak.. ale už jen příští tejden a mam pauzu
a nevím zda mám dávat druhou fázi, nebylo by lepší dát třeba měsíc jiného tréninku a pak až druhou fázi? že to tělo je už na beara navyklý a přírůstky nebudou takový jako v první fázi
a jak to kdyžtak mam zaměnit, aby jsem nedělal stejný cviky, pokud bych dělal druhou fázi?
pondělí - dřep, bench
středa - shyby, tlaky na ramena na lavici s obouruč činkou
pátek - mrtvý tah, kliky na bradlech
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 12:25 am Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | tak zatím jsem s bearem spokojen, i když už jsem docela unavenej - klouby a tak.. ale už jen příští tejden a mam pauzu
a nevím zda mám dávat druhou fázi, nebylo by lepší dát třeba měsíc jiného tréninku a pak až druhou fázi? že to tělo je už na beara navyklý a přírůstky nebudou takový jako v první fázi
a jak to kdyžtak mam zaměnit, aby jsem nedělal stejný cviky, pokud bych dělal druhou fázi?
pondělí - dřep, bench
středa - shyby, tlaky na ramena na lavici s obouruč činkou
pátek - mrtvý tah, kliky na bradlech |
nemen nic, nech ty same cviky
2x 4 tydny je OK
spis premyslej, co pak _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|