|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tsunami

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 12:43 pm Předmět: |
|
|
Ferry: někteří lidé si smažou ksicht, aby tu fotku někdo nevyužil (protože je ten člověk např. jen ve spodním prádle), např. v jiném kontextu, ale zde ji dát chtějí, tak to udělají bez obličeje a fotka je nevyužitelná. To si myslím já :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ferry

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Ferry: někteří lidé si smažou ksicht, aby tu fotku někdo nevyužil (protože je ten člověk např. jen ve spodním prádle), např. v jiném kontextu, ale zde ji dát chtějí, tak to udělají bez obličeje a fotka je nevyužitelná. To si myslím já :) | To že jsem paranoidní neznamená, že po mně nejdou :D _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Tobě asi nedochází, že podle IP adresy se dá najít, kdo to poslal a odkud a ty informace se někde shromažďují. Na internetu se dá vyšťourat všechno...
Stačí, že každej idiot na sebe všechno nabonzuje na facebooku a jemu podobnejch soc. sítích.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
| rammstein12 napsal: | Tobě asi nedochází, že podle IP adresy se dá najít, kdo to poslal a odkud a ty informace se někde shromažďují. Na internetu se dá vyšťourat všechno...
Stačí, že každej idiot na sebe všechno nabonzuje na facebooku a jemu podobnejch soc. sítích. |
Takze ty bezne kontrolujes IP adresy, když vidíš nejakou fotku, jestli nahodou není ta pani na fotce třeba tvoje tetka? Jinak jak ty jako navstevnik nejakyho webu zjistis IP adresu toho co, kdo tam dal nejakou fotku?
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 11:14 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | rammstein12 napsal: | Tobě asi nedochází, že podle IP adresy se dá najít, kdo to poslal a odkud a ty informace se někde shromažďují. Na internetu se dá vyšťourat všechno...
Stačí, že každej idiot na sebe všechno nabonzuje na facebooku a jemu podobnejch soc. sítích. |
Takze ty bezne kontrolujes IP adresy, když vidíš nejakou fotku, jestli nahodou není ta pani na fotce třeba tvoje tetka? Jinak jak ty jako navstevnik nejakyho webu zjistis IP adresu toho co, kdo tam dal nejakou fotku? |
IP těch co sem chodí jde zjistit třeba tak, že si sem dáš fotku, která je na tvým serveru a pak když někdo načítá tu fotku tím, že sem vleze, tak ji načítá z tvého serveru a tudíž máš jeho IP, ale jako fakt pak ještě dedukovat, kdo to byl... to by musel dělat fakt nějakej nemocnej člověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 10:32 pm Předmět: |
|
|
Dekuji za ohlasy
| Oddo napsal: | 12 kg za 5 měsíců, to je možné jak? |
Mozna to bude svalovou pameti, ale tezko rict, naposledy jsem dlouhodobe pravidelne cvicil pred 5 lety, to jsem byl na nejakych 89-90 kg. Za tech poslednich 5 let, jsem zkousel dvakrat navrat, ale dohromady jsem behem te doby odcvicil zhruba 8 mesicu. Zatim si pochvaluju i trochu jiny zpusob stravovani nez tomu bylo drive. Predtim jsem se snazil jist 7x denne, kazde 2-2,5 hodiny. Byl jsem porad plny, casto problemy se zazivanim,.... Ted jim 5 vetsich jidel denne a hodne jsem pridal na tucich (orechy,oliv.olej,arasid. maslo). Verim, ze i to hraje svou roli.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 7:25 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | A nebylo to náhodou kvůli tý reklamě?
Petře nechceš zkusit spíš physique? |
Taky mi prijde, ze by to bylo lepsi. Podle mne by se tam chytal vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Myslim že na těch nohách si odvedl kus práce |
Díky díky, máš ode mě PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | Moje aktuálka, + David Příkop a další..
Pro mě obrovská čest si stoupnout vedle takovýho borce, David Příkop, vypadá brutálně !
|
Na těch fotkách máš jasně nejlepší formu ty. A kdo je ten David Příkop? ten na pravo od tebe? Nevidím nikoho kdo by tam vypadal brutálně (kromě tebe)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | reegis: no nevím, ten 2. borec zleva má ten spodek podle mě o dost lepší jak Filip, když se podíváš jak málo má vytočené špičky a už tak ty nohy vypadají brutálně |
no jo vidíš, to jsem si nevšiml. Na té druhé fotce má ty nohy fakt brutální, ale Filip stejně působí celkově nejlíp ze všech vyfocených.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|