|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: st leden 11, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
Málo dezinfikovali, bo je li hrdlo pravidelně proléváno špiritusem, je vyloučené, aby tam nějaký breberky přežily _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st leden 11, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | koubic napsal: | dle mého jsi nalomený psychicky z toho jak jsi furt nemocný.
vitamin C 1000 mg? když se zvýší na 3000 mg, není co pokazit. prodávají se s prodlouženým účinky od MedPharmy tuším po 1000 mg/tableta.
tak hodně zdaru. |
Já to mám od MedPharmy, výtažky ze šípku, jiný bych nebral.
Psychicky nalomený jsem určitě |
jak dlouho jsi necvičil už? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 7:14 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | zvedl dávku vit. C na 1000 mg |
Chudáci ledviny a chudák peněženka týraná zbytečně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:57 am Předmět: Re: . |
|
|
| Octopuss napsal: | | Freimen napsal: | | zvedl dávku vit. C na 1000 mg |
Chudáci ledviny a chudák peněženka týraná zbytečně. |
tohle tvrzení je naprostý nesmysl
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
1 g vit. C není nic extra. V objemu jsem vlnil mezi 500 - 2000 mg / den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 7:03 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | Octopuss napsal: | | Freimen napsal: | | zvedl dávku vit. C na 1000 mg |
Chudáci ledviny a chudák peněženka týraná zbytečně. |
tohle tvrzení je naprostý nesmysl |
Že tělo využije a potřebuje zlomek podobný dávky jsi předpokládám už četl. Netvrdím, že se ztotožňuju s pateoriema "tělo najednou využije max 11.3mg a zbytek vymočíš", ale 1g? Nebo dokonce víc? Je na to nějaká studie?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | To frei: pokud chceš ženšen nebo sibiřský ženšen (je to rozdíl) nakup to v nějakém etnobotanickém kšeftu a nekupuj kapky v lékárně. Vyzkoušel jsem obojí a není to k srovnání. Pokud jsi ochotný si připlatit jdi do http://ariadne.cz/zbozi/zensen-pravy-kgc-korea-insam-1543.aspx pokud by s tebou 4g tohodle nic neudělaly dost bych se divil.
|
Musím souhlasit, čím méně zpracované, tím lépe. Klasické čajíčky či odvary udělají víc parády než tablety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
Tohle téma se otvírá vždy s minimálně ročním odstupem, takže popojedem
Celý podzim jsem unavený. Prodělal jsem dvě nachlazení během chřipek, možná lehká chřipka, co já vím. Celkem dost starostí doma, v práci. Omezil jsem kvůli tomu i cvičení, box, vydržel jsem vždy 14 dnů, začal jsem se dostávat do tempa, ale pak zas únava.
Co s tím? Pár známých radí wobenzym, já se kloním spíše k různým ženšenům, tak jsem zabrousil tady.
Nějaké nové rady a tipy od minulé poradny Freimenovi? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
Zázvor-med-citron-šípek kombo "čaj".
Zinek extra k tomu.
Za mě spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
TALISMAN
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 4:00 pm Předmět: PODPORA IMUNITY |
|
|
Wobenzym jsem nasadil loni na moje rameno, které mě začalo pobolívat při benči a vůbec tlakových cvicích. U lékaře jsem byl, ten mi řekl, že na rengenu nic nevidí a že to spíš odhaduje na nějaký zánět, proto jsem nasadil Wobenzym, prvních 14 dnů 3x10 denně, pak 3x5... no nezabralo to (cvičení ramen jsem na ty dva měsíce uplně omezil)....
Co se týká podpory imunity...
Každý rok nasadím v říjnu "Beta Glukan od NEFDESANTÉ". Začínám s jednou kapslí denně na prevenci (v exponovaných měsících listopad - leden pak dávám 3x1 denně) a když cítím náznak choroby v době infekcí tak nasadím 12 kapslí denně (3x4) bez vedlejších účinků a do tří dnů je po infekci. Mám mnohokrát vyzkoušeno. Cena není vysoká (cca. 180 Kč) a účinkuje to!
NEFDESANTÉ Beta Glukan (90 kapslí) obsahuje čistě přírodní látku 1-3 betaglukan a je oproti ostatním unikátní v tom, že je vyroben z Ganodermy ( Ganoderma Lucidum ), což je lepší než vyráběný z Hlívy nebo kvasnic ( stabilnější a účinnější). Mnohem účenější je jen AHCC a EPICOR (lze sehnat na "biovea.com").
Když už vás začíná pobolívat v krku, místo Preventanu bych doporučil nasadit LARYPRONT. Je to v podobné skupině (imunostimulantů) ale mnohem účinější.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
Není to primo k tématu, ale chtěl jsem se zeptat ohledne vlasove analyzy, jestli si to někdo tady nechal delat? Vůbec netusim kdo a kde tyhle rozbory provozuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 8:05 pm Předmět: Wobenzym |
|
|
Koukám, že je to všelék na vše.
Ale jelikož to není pouze doplněk stravy, ale lék (klinické studie schválené SUKLem), tak jsem zvědav na jeho boj s mou zlomeninou ruky. Docela mne překvapilo, že mi to doktor doporučil, hlavně na zmenšení otoku, ale i na rychlejší hojení.
Jelikož přítelkyně dělá ve farmacii (Pfizer), nafasoval jsem k tomu i Caltrate a chystám se na magnetoterapii.
Takže pak dám vědět, jestli byla tato kombinace k něčemu nebo jen vyhozené peníze a čas.
Stejně nejlepší je rada od babičky...žer více tvarohu a pij více mléka _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Jak nam chces dat vedet ze to k necemu bylo? Ze se ti ta zlomenina zahoji rychle? To mne taky a wob. neberu, nebo na to mas nejakou vedeckou metodu? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 10:28 pm Předmět: |
|
|
Pridam svoji zkus. s wobenzymem
Dostal jsem ranu proudem a mel jsem dost popalenou pravou dlan, proste kuze i maso pryc.
Mizerne se to hojilo pak jsem nasadil 5x5 tablet wobenzymu a ruka za par dni zhojena.
Mozna mi neuverite ale za me zazracnej produkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|