Jak do sebe nacpat rýžové chlebíčky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak do sebe nacpat rýžové chlebíčky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak do sebe nacpat rýžové chlebíčky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yura, a co třeba tohle: pokud má někdo nižší citlivost na inzulín, tak se mu krevní cukr rozskáče víc na potravinu s nižším GI, než někomu, kdo má citilivost lepší a sní potravinu s vyšším GI.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tohle nemám jdu dát tvaroh a dobrou noc
Riku

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yura, můžeš mi vysvětlit jaký je rozdíl mezi tím, jestli si rozmixuje rýžový chlebíčky s vodou a vypije to, nebo jestli ty rýžový chleby rozkouše na jemno v puse, spolkne a zapije vodou. Já bych řekl, že to je naprosto stejný když pominu jak je první variant nechutná
Rawen616

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je furt samý cukr ale to hlavní - jak tedy jíst ty chlebíčky jsem se nedozvěděli :-)
MilanaliM

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skrz ústa ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Korny

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me je jedina cesta jak to vyresit-nejist je:D Je spousta jinych kvalitnich zdroju sacharidu:)
Martys88

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsem taky zastance ryzovych chlebiku.nechapu jak je nekdo muze doporucovat do diety.jak uz bylo zminemo maji vysoky GI.nekde sem cetl ze maji gi 100.kdezto ryze basmati uvarena ma do 55 se uvadi na netu vsude ikdyz je bila.a jak kazdy vi tak inzulin se ma krotit.cize vyhybat takovym jidlum.osobne sem nemel dietu jeste ale myslim si ze efekt bude jak u lupinku.clovek se naji a za chvili ma hlad.a myslim si ze ty chlebiky budou delane podobne jak lupinky.tak aby telo je co nejrychleji stravilo takze nemyslim si ikdyz sou z ryze ze to je to kvalitni sacharid.ale to je jen muj nazor a vychazim z toho co sem precetl na xx strankach o vyzive.
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm zajímavý, všude samej GI apod., ale já ať sním cokoliv tak mám hned hlad. Je jedno jestli sním 200g vločkek či 200g cornflakes, nebo 5 housek bílejch nebo 5 celozrnejch, po obojím mám za stejnou dobu hlad a to dost rychle. Tak v čem je háček?
Martys88

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pokud furt mas hlad tak mozna netravis dobre.zkusil bych travici enzymy.ale hlavne zalezi co jis a jak casto.zda nemas spatny jidelnicek nastaveny
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No spíš trávím až moc dobře ne Jako pořád hlad nemám, spíš jsem chtěl říct to, že mám stejnej hlad po jídle s nízkým GI nebo vysokým. Takže nechápu ten povyk okolo toho.
Martys88

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem taky myslel ze travim dobre kdyz sem do sebe nacpat bez problemu 700g sacharidu a nepribral ani kg.ale pak sem byl vyveden z omylu a zjistil kde je problem.to ze nepocitujes rozdil tak je nekde chyba u tebe.vedecke studie nemuzes vyvratit jednim clovekem:D
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nikde nepíšu že nepřibírám nebo tak, jen jsem napsal svou zkušenost že nepoznám rozdíl mezi jídlem s nízkým a vysokým GI a to jsme stejně hodně mimo téma
FritzH

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yuro!! ty jsi vážně lulan...tak si napsal blbost..je rozhodně lepší přiznat to..než tu schovávat své nevědomosti pod příspěvky nicneřikající...a dělat ze sebe ještě většího vola!!!.....a já bourám lešení a jdu na právnickou :D....

PS: by byla revoluce v chemii...kdyby se pomocí vody složité sachri přeměnovali na jednoduché
yura

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FritzH napsal:
Yuro!! ty jsi vážně lulan...tak si napsal blbost..je rozhodně lepší přiznat to..než tu schovávat své nevědomosti pod příspěvky nicneřikající...a dělat ze sebe ještě většího vola!!!.....a já bourám lešení a jdu na právnickou :D....

PS: by byla revoluce v chemii...kdyby se pomocí vody složité sachri přeměnovali na jednoduché
Muzes mi ty "lulane" ukazat, kde jsem napsal, ze se premeni slozite cukry na jednoduche? Ja psal, ze se zmeni GI to je cele, ale ze to nechapete za to ja nemuzu...
P4hill

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FritzH napsal:

Lepší by bylo, kdyby to šlo naopak

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak do sebe nacpat rýžové chlebíčky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: