Freimen - příprava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - příprava  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - příprava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 2:30 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Vědomky. A stále se reakce svého těla učím :)

Dnes jsem si potvrdil, že si neumím dát lehčí trénink, chtěl jsem si dát lehčí trénink a naopak jsem to hodně přepálil a málem usnul hned v šatně, síla byla ale dle vodopádů potu je to na to tělo prostě příliš rychlé. Jinak ale trénink super, ono s vědomím, že budu mít k obědu 300g hovězího se trénuje prostě lépe. Osvědčuje se mi suplementace 3 tbl. CEE před tréninkem, 10 g Extrifit BCAA Instant v průběhu tréninku a 3 tbl. CEE a 4 tbl. BCAA spolu s 2 odměrkami Extrifit Go Pro 30 a lžičkou glutaminu.

Trénink:

dřep
1x15x50 kg
4x5x80 kg

mrtvý tah
1x12x50 kg
4x4x80 kg

benchpress v supersetu
1x15x50 kg
5x4x80 kg
shyby
5x6

upažování s jendoručkami ve stoje
4x8x16 kg

střídavé zdvihy jendoruček ve stoje
1x12x10 kg
3x8x15 kg

stahování horní kladky širokým úchopem
1x12x25 kg
3x8x40 kg

cable kneeling crunches
1x20x45 kg
3x15x60 kg

K běhání: Co je, prosím Vás, Ronnie.cz v oblasti běhání v ČR? Jaký je v této oblasti web, kde jsou informace i všechny závody? Abych např. na první pohled omylem neztrácel čas a nečetl ekvivalent SK mezi běháním.
Máča

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus www.behej.com to je asi nejlepsi cesky web o behani.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 10:35 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Díky moc za tipy k běhání. Dnes jsem si dal skvělý trénink v Olympia fitness, jsem strašně rozlítaný, v pondělí Olomouc, po práci večer přednáška pro Klub kardiaků v Divadle Hudby (ano, začínám se připravovat, kam jednou budu chodit ), večer Brno, v úterý a dnes Praha, zítra na konferenci do Litomyšle, v pátek Praha, v sobotu Brno, v pondělí Olomouc, je toho hodně :) Trénink mi ale sedl skvěle, i když se cítím unavený a při tom ježdění jsem odkázaný na fastfoody a suplementy, ale jde to. Potkal jsem tam dnes skvělé lidi, ale to je v Olymoia fitness vždy, poprvé jsem viděl Martina Guňu při tréninku a makal neskutečně, 60tky jednoručky atd. Síla dnes celkem byla, opět jsem navýšil váhy a příště si budu muset rozmyslet, že už by to chtělo ten trénink rozdělit, uvidím. Dál tam dnes byla i Nikol (šéfka Sparta Race), pěkně jsme pokecali, zkrátka super, člověk se tam vždy vidí se všemi důležitými :)

Trénink:

mrtvý tah
1x10x62 kg
5x5x84 kg

dřep
1x10x62 kg
1x5x84 kg
4x4x84 kg

benchpress v supersetu se shyby
1x15x50 kg
5x3x84 kg
shyby
5x6

střídavé zdvihy jednoruček ve stoje
1x12x20 lbs
1x8x35 lbs
2x6x40 lbs
1x8x35 lbs

1x12x60 lbs
4x8x90 lbs

upažování s jednoručkami ve stoje
4x8x35 lbs

cable kneeling crunches
1x20x100 lbs
3x20x120 lbs

Příjemná momentka z dnešního tréninku:

Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 3:31 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Včera jsem byl s Lubošem na Escape plan a moc se nám to líbilo, spousta skvělých hlášek, perfektní scény, bylo tam nejméně 4 situace, které se stanou legendárními scénami a hláškami, v jedné scéně jsem měl skoro fanouškovský orgasmus, když bral Arnold do ruky těžký kulomet Je tu uděláno opravdu vtipně, moc se nám to líbilo.

Jedna z hlášek z filmu je "You hit like a vegetarian", to nám dvěma nehrozí

Dopoledne jsme byl dnes na skvělém tréninku v Big1, málo lidí, síla byla, super trénink.

Trénink:

dřep
1x12x60 kg
1x8x80 kg
1x6x90 kg
4x4x100 kg

benchpress v supersetu
1x12x60 kg
6x6x75 kg

shyby
6x6

upažování s jednoručkami ve stoje
4x8x16 kg

střídavé zdvihy jednoruček ve stoje v supersetu
1x12x10 kg
3x8x17,5 kg
1x12x15 kg

stahování horní kladky naširoko
1x15x25 kg
3x8x40 kg
1x12x35 kg

cable kneeling crunches
1x20x45 kg
3x15x65 kg
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:37 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Včera jsem byl s Lubošem na Escape plan a moc se nám to líbilo , spousta skvělých hlášek, perfektní scény, bylo tam nejméně 4 situace, které se stanou legendárními scénami a hláškami, v jedné scéně jsem měl skoro fanouškovský orgasmus
....

neboj, jednou si i ty najdes devce, ktere pozves do kina....
Freimen

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 2:25 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Na trénink jsem šel až dnes místo obědové pauzy a lehce nastydlý, síla byla, ale necítím se ve své kůži poslední dva dny. Je to přesně 3 roky, co jsem měl mononukleózu, ale prostě pořád si nevím s tou imunitou rady, pořád různé pobolívání nosohltanu, krku, vůbec nevím, co s tím. Na tréninku jsem se propotil durch, ale šlo to.

Trénink:

mrtvý tah
1x10x60 kg
1x8x80 kg
1x6x90 kg
4x4x100 kg
1x8x80 kg

pushpress
1x10x40 kg
1x8x50 kg
3x6x60 kg

přítahy velké činky k bradě
4x8x50 kg

shyby v supersetu
5x6
kliky na bradlech
5x6

přední dřep
4x8x60 kg
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 3:24 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Trénink dnes byl dost tvrdý, jak byla síla na začátku tréninku při tréninku nohou, tak pak zbývala při tréninku horní poloviny těla, ideální by bylo to rozdělit na dva tréninky, ale bohužel se na trénink dostanu jen 2x týdně. Ke konci už se mi udělalo trochu špatně. Síla na dřepu jde nahoru, to jsem rád, sérii se 130 kg jsem cítil i v těch nejhlubších vláknechve stehnech a zajímavá pro mě byla i série 8x100 kg, to jsem nedal ani nepamatuji. Co je možná zajímavé, tak váha, mám 87,5 kg , což je nejvíce, co jsem kdy měl, ale o kvalitě hovořit nelze

Trénink:

dřep
1x10x60 kg
1x8x80 kg
1x6x90 kg
1x4x100 kg
1x3x110 kg
1x2x120 kg
1x1x130 kg
1x8x100 kg

přítahy velké činky v předklonu podhmatem
1x12x50 kg
3x8x70 kg

tlaky s jednoručkami na rovné lavici
1x12x25 kg
4x6x30 kg

1x12x12,5 kg
1x8x17,5 kg
2x6x20 kg

1x15x25 kg
1x8x40 kg
2x8x45 kg

cable kneeling crunches
1x25x45 kg
1x20x60 kg
2x15x65 kg
Freimen

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 12:45 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ach jo, teda, tak dnes jsem si střihl místo obědové pauzy improvizovaný trénink doma v Praze mezi přesunem z práce na další prac. schůzi. Tenhle týden to je šílené, včera jsem nestihl trénink, protože se konference protáhla až do večera a jediné občerstvení přes špičkový obsah byly čtverečky pizzy k obědu (aneb, nepořádejte konference bez velkých sponzorů) a místo plánovaného dalšího sobotního tréninku jsem se dozvěděl, že v sobotu přednáším na FTVS UK pro trenéry 1. třídy, protože jiný lektor onemocněl. A v neděli celý den sraz Extrifit klubu v Pardubicích. Tenhle týden 2x cesta z prahy do Olomouce, dnes navečer jedu na otočku do Brna, šílené. Jestli mi dobře dopadne operace, tak mám opravdu 100chutí odložit na pár dní práci, PC a internet, vzít si po roce dovolenou, poznat nějakou "kamarádku" a jet si udělat prodloužený víkend na hory do nějaké pěkné horské chaty.

Trénink:

trénink a la Iron Cindy, nemám doma kde dělat shyby

vše 12x bez přestávky za sebou
spodní přítahy ke stolu 10
kliky 10
dřepy 15

pak 2x20 zkracovačky na břicho, proteinová tyčinka a vzhůru do práce

Tohle se mi povedlo tento týden, pro ilustraci, auto jsem kupoval v květnu při 107 km

Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 10:29 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak mi právě skončil pracovní týden, najeto 1400 km, o víkendu sraz Extrifit Clubu, kde jsem vedl seminář a natáčení videorecenzí nových produktů, hlasivky mám úplně hotové. Rychle vyspat a začíná další týden, doufám, že tréninkově vše bude zase na 100 %.

poznamenan

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekny fotky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik za fotku tachace
BTW: me rikas prasak, ale sam osahavas slecny pod pruhlednou zaminkou vyuky
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 5:55 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes velmi příjemný trénink díky lidem a druhé půlce tréninku. Ze začátku nebyla síla, přece jen po 10 dnech ve fitku, ale nakonec jsem se do toho dostal a podařilo se mi najet opravdu na dobré agresivní tempo a cítil jsem pěkně endorfiny v druhé půlce tréninku, paráda. Zároveň bylo moc pěkné setkání s ospočinutým Milanem a nádhernou Lenkou z Extrifitu a bombarďákem Tomášem z Big1.

Trénink:

dřep
1x12x60 kg
1x8x80 kg
5x4x90 kg

benchpress v supersetu
1x12x50 kg
1x8x70 kg
4x5x80 kg
shyby
6x6

upažování s jednoručkami
1x12x14 kg
4x8x16 kg

1x12x10 kg
1x10x16 kg
1x8x18 kg
2x6x20 kg

1x12x25 kg
1x10x35 kg
3x8x40 kg

cable kneeling crunches
1x25x45 kg
1x20x55 kg
2x15x60 kg

Freimen

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 8:44 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi, ahoj holky, tak po pár dnech opět zápis. Po posledním tréninku minulou středu už jsem cvičit nešel, protože mě "to" po tom tréninku dost bolelo a s tím, jak se operace blížila, jsem už nechtěl nic riskovat a pak jít na trénink, když stejně budu zanedlouho ležet a raději vyrazil minulý víkend v Brně na závody a teď o víkendu na skvělé GP Ronnie.cz, ze kterého bude na webu v týdnu reportáž a musím říci že fakt pěkná

Tak a je přede mnou operace . Přiznám se, že začínám mít fakt strach. Zítra ráno nastupuji do nemocnice a měl jsem mít operaci ve středu ráno, ale dnes za mnou v práci přišel pan docent, jestli mi to můžou udělat už zítra, že ve středu mají hodně na sálech atd. a aspoň nebudu zítra celý den v nemocnici čekat. Takže zítra po obědě jdu na operaci. Když to dobře půjde, budu měsíc bez tréninku, týden v Olomouci v nemocnici, ale věřím, že už to budu mít z krku. Podle toho, jak to dopadne, se pak rozhodnu, co budu na jaře dělat. Rozhodně bych se chtěl připravit na závody Spartan Race a následně přemýšlím vážně o atletickém fitness nebo klasické kulturistice ,ale vše záleží na délce rekonvalescence a značně mě znechucuje skutečnost, že člověk, který v klasice je druhý, má 10 látek, to je prostě úlet a o tomto by ta kategorie být neměla. Takže uvidím. Ale rád bych měl opět nějaký sportovní cíl a na něco se moc rád nachystal, díky Extrifitu mám samozřejmě skvělé podmínky a kdy jindy, dokud nemám ještě rodinu a jiné starosti kromě práce.

Jak jsem slíbil, tak jsem ale doteď makal, nabral jsem nakonec na víc než 85 kg a měl celkem slušnou formu, i když to byl můj nejtlustší objem vůbec, fotka z minulého týdne.

Tak mi držte palce!

Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme želám bezproblémovú rekonvalescenciu, čo ti vlastne idú operovať, bude treba aj rezať a pod., či len nejaká menej invazívna metóda dúfam.
romis71

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to držím palce, at ti operace dopadne dobře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - příprava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: