|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Royi

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 11:57 am Předmět: Změna v korte |
|
|
Zdravím, mám takový dotaz, před týdnem jsem začal jet Korte, avšak se u mě objevily problémy s třísly, byl jsem s tím u doktora, že to není nic vážnýho spíš přetažený úpony a blbnou mi uzliny, a doporučil mi abych chvíli třísla nezatěžoval, tak se chci zeptat jestli mám korte přerušit nebo jenom nahradit cviky, na nohy bych jel teda jenom předkopy zákopy a místo mrtvoly shyby a přítahy v předklonu. Díky za odpovědi. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
Jasný no, jde mi spíš i to, že i když pojedu jiný cviky, jestli se vyplatí jet 3x týdně hlavní partie i bez dřepů a MT. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:13 pm Předmět: Re: Změna v korte |
|
|
| Royi napsal: | | Zdravím, mám takový dotaz, před týdnem jsem začal jet Korte, avšak se u mě objevily problémy s třísly, byl jsem s tím u doktora, že to není nic vážnýho spíš přetažený úpony a blbnou mi uzliny, a doporučil mi abych chvíli třísla nezatěžoval, tak se chci zeptat jestli mám korte přerušit nebo jenom nahradit cviky, na nohy bych jel teda jenom předkopy zákopy a místo mrtvoly shyby a přítahy v předklonu. Díky za odpovědi. |
nejde nahradit... dej uplne jiny trenink
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
Dycky se vyplatí jet hlavní partie, jde jen o to, jestli chceš mít 3x týdně fullbody nebo to rozložit... já jsem věrnej zastánce FB :) _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
Ty bolesti třísel můžou jít klidně od zad, v korte brutálně přetežovány. Spíš bych to řešil s fyzioterapeuty , než doktory, pokud to nebyl ortoped, ale i ti mají někdy dost názory mimo. Rozhodně bych dal pauzu a cvičil v menší udržovací míře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
| Marr napsal: | | Ty bolesti třísel můžou jít klidně od zad, v korte brutálně přetežovány. Spíš bych to řešil s fyzioterapeuty , než doktory, pokud to nebyl ortoped, ale i ti mají někdy dost názory mimo. Rozhodně bych dal pauzu a cvičil v menší udržovací míře. |
Dobře dík, zkusím se u něj zastavit :) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Jureed
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
O 2 tždne pôjdem prvý krát Korte tréning, viete mi dať nejaké rady? _________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Jureed napsal: | | O 2 tždne pôjdem prvý krát Korte tréning, viete mi dať nejaké rady? |
Drž se trénikvového plánu,to je vše co bych ti doporučil..
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Jureed napsal: | | O 2 tždne pôjdem prvý krát Korte tréning, viete mi dať nejaké rady? |
mozna si trochu podseknout max, pokud jedes naturalne
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
Tady si můžeš přečíst vše.
A Revolutionary Approach to Powerlifting Part 1 by Stephan Korte
http://www.deepsquatter.com/strength/archives/korte.htm
A Revolutionary Approach to Powerlifting Part 2 by Stephan Korte
http://www.deepsquatter.com/strength/archives/korte1.htm
| citace: | Preparations:
In order to calculate your training weights for the next cycle you have to find out your current squat maximum first. There are different ways to do this. You can take the weight of your last competition lift, but make sure that the competition is not too long ago (max. 4 weeks). You can also go for a maximum single in the gym (important: use all the equipment you usually wear in competition) , or you can estimate your current squat maximum.
Increase your current squat maximum by 25 lbs., and you get your “projected maximum”. This is the basis for the calculation of your training weights for the next eight weeks. During Phase I you will use 58-64 percent of this calculated maximum. In Phase II the percentages will range from 60-95 percent.
Phase I: Week 1-4
High Volume Phase: The main goal of Phase I is to increase your muscle mass, strength and to improve your coordination and technique of the squat. This is reached by a high volume. Make sure to use no equipment except a powerlifting belt and always squat below parallel. |
A Revolutionary Approach to Powerlifting Part 3 by Stephan Korte
http://www.deepsquatter.com/strength/archives/korte2.htm
A Revolutionary Approach to Powerlifting Part 4 by Stephan Korte
http://www.deepsquatter.com/strength/archives/korte3.htm
A Revolutionary Approach to Powerlifting Part 5 by Stephan Korte
http://www.deepsquatter.com/strength/archives/korte4.htm
A Revolutionary Approach to Powerlifting Part 6 by Stephan Korte
http://www.deepsquatter.com/strength/archives/korte5.htm
Nevidím důvod si maxka podsekávat, obvzlášť, když jsou brány z RAW výkonů. 58, 60, 62 a 64% jsou v pohodě. Někomu maximálně nebude stíhat střed těla/spodní záda, ale v tom případě je ještě poněkud brzo na tenhle styl tréninku. Navíc se v tomhle případě může mrtvola nahradit shybama. Ano, nebude už to korte, ale pokud se nepřipravuje na soutěž v trojboji, nevidím v tom problém. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Jureed
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
Super, ďakujem za posledný príspevok! Preštudujem to všetko. Cvičím už dlho so žiadnymi cvikmi nemám problém. Preštudujem to a dám vedieť v logu ! _________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|