|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 6:54 am Předmět: |
|
|
2, 3 a 4 imho zbytecna ztrata casu, s 1 souhlas :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
Jo a taky bacha na techniku! Spravne dychat, zatahnout ramena, propnout nohy, podsadit panev, zpevnit bricho, pevne sevrit hrazdu. Taky pomuze kdyz se nebudes snazit vytahnout nahoru, ale stahnout hrazdu dolu. Kdyz jdes dolu, aktivne se odtlacuj od hrazdy, jako pri pressu s VC.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
Našiel som aj program pre cvičenca, ktorý spraví max. 3 opakovania zhybov. Mal by cvičiť takto:
1. deň 3,2,1,1
2. deň 3,2,1,1
3. deň 3,2,2,1
4. deň 3,3,2,1
5. deň 4,3,2,1
6. deň Prestávka
7. deň 4,3,2,1,1
8. deň 4,3,2,2,1
9. deň 4,3,3,2,1
10. deň 4,4,3,2,1
11. deň 5,4,3,2,1
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Kocik™ napsal: | Zrovna píšu ježíškovi o kettlebell, má někdo značku Spartan? Hlavně by mě zajímala povrchová úprava, aby to nebyla nějaká svině klouzavá |
Nebrat...
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 11:33 pm Předmět: |
|
|
Pro spestření tréninku, kdy zařazujeme vždy ke konci lehce kruhový tréning propletený s CFT, jsem se rozhodl vyrobit vlastní kettleball. Představa byla levný ale zároveň použitelný kettleball.
Původně bylo v plánu těžší, ale nakonec má cca 17kg, až vyzraje směs tak ještě natřu "ucho".
Ps: omluvte úpravu fotky, ale chtěl jsem aby byli všechny u sebe a skládal jsem je narychlo v mobilu.
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: po listopad 25, 2013 12:55 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Kocik™ napsal: | Zrovna píšu ježíškovi o kettlebell, má někdo značku Spartan? Hlavně by mě zajímala povrchová úprava, aby to nebyla nějaká svině klouzavá |
Nebrat... |
Já mám od Spartanu 24kg a ta rukojeť je docela drsná, stalo se mi párkrát že sem si sedřel kůži, jsou tam vyloženě zbytky okují. Na druhou stranu je to bezkonkurenčně nejlevnější co seženeš a co je z litiny. Pilníkem nebo opatrně kotoučovkou se to dá spravit celkem bez problému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
Super, díky, zabrousit to nebude problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
A je to oficiální! Nejprestižnější a nejkvalitnější kettlebell kurz na světě, StrongFirst Girya, pod vedením Petera Lakatose, Master SFG míři poprvé v historii do Čech.
Mám obrovskou radost, že se mi podařilo dostat tak významnou událost na naše území. Ať už chcete získat ten nejlepší možný start do trénování ostatních nebo si významně rozšířit obzory ohledně silového a kondičního tréninku, jste srdečně zváni k účasti - a taky můžete konečně ukázat, že máte koule :)
Odkaz na SFGI Praha na SF webu včetně podmínek splnění certifikace:
http://www.strongfirst.com/product/prague-czech-republic-april-25-27-2014/
Začátkem roku 2014 budeme v Praze pořádat přípravný kurz, o přesnějších datech budu informovat.
Kdybyste měli dotazy, pište do PM nebo mail.
Michal
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
18.1.2014 (možná bude termín ještě pozměněn) se koná v Praze kurz Kettlebellu - zásobník cviků, strečink, mobilita, správné rozcvičení a sestavení tréninku pod vedením Pavly Kladivové (Kulíšek).
Více info pro zájemce zde, případně PM  :
https://www.facebook.com/events/227823744055623/
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: po leden 06, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | A je to oficiální! Nejprestižnější a nejkvalitnější kettlebell kurz na světě, StrongFirst Girya, pod vedením Petera Lakatose, Master SFG míři poprvé v historii do Čech.
|
Skoda, ze tato sprava neprisla skor, uz som prihlaseny na certifikaciu v Taliansku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po leden 06, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | A je to oficiální! ..... |
ta cena je asi trosku joke ne? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po leden 06, 2014 11:23 am Předmět: |
|
|
| Gusep napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | A je to oficiální! Nejprestižnější a nejkvalitnější kettlebell kurz na světě, StrongFirst Girya, pod vedením Petera Lakatose, Master SFG míři poprvé v historii do Čech.
|
Skoda, ze tato sprava neprisla skor, uz som prihlaseny na certifikaciu v Taliansku.. |
Registrace jde 100%ne zmenit ;-)
Spashett: Je to drahy, protoze je to kvalitni. Ja delal tyhle kurzy jeste v dobe, kdy staly dvakrat tolik a jezdil na ne pres pul sveta... Ale vyplatilo se, lepsi know how nikde nedostanes.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Kettlebells (kov) | SedcoKovové činky kettlebells tvaru koule s držadlem pro rozvoj síly. 4 kg až 32 kg. 2176 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|