|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mumas
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 8:56 am Předmět: Full Body 3x tydne |
|
|
Sestavil jsem si trénink full body a chtěl bych znat vaše pripominky a navrhy k treninku. Cvičim dva roky a nejvic co mi zatim fungovalo je korte,ted ale je to celkem nudny a monotoní trenink.ted jedu split ale chtelo by to změnu.
1 Den
Dřep 5x5-6
Bensch press 5x5-6
Shyby 4x max
Tlaky ramena 4x8
biceps uzko 4x8
triceps kladka 3x10
břicho+lytko
2 den
Bensch horní 4x8-10
Přitahy k pasu 3-4x8-10
Leg press 4x10-15
bensch uzko 4x8
biceps JČ 45° 3x10-12
zadní delty 4x8-10
břicho+ trapez
3 den
Dřep 5x5
Bench 4x8
MT 5x5
beceps siroko 4x8
triceps fr tlak 4x8
upažovani 3x10
břicho
Rad budu za návrhy a připomínky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 9:04 am Předmět: Re: Full Body 3x tydne |
|
|
kostra klasika... kdybych to jel já, tak se na nějákej horní benč pěkně vykašlu a hodim tam bradla, není to náhrada, ale moje ramena to nemají rádi  (jen muj nazor)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj podlě mě tam máš strašně moc benchů a i celkem záhul na lokty. Mě celkem bavila tato rutina:
Den 1
Dřep s činkou na zádech – 5x5 + max rep set
Bench press s velkou činkou na rovné lavici (širší úchop) – 5x5
Přítahy v předklonu s velkou činkou (tělo v úhlu 45°s podlahou) – 5x5
+
Shyby (libovolná varianta) – 2-3 x maximální počet opakování
Kliky na bradlech – 2-3 x maximální počet opakování
Zkracovačky na balónu + výpony vestoje – 2-3 x maximální počet opakování
Den 2
Mrtvý tah (činku s každým opakováním položit, neodrážet od země) – 5x5 + max rep set
Tlak vestoje s velkou činkou (military press nebo pushpress) – 5x5
Shyby podhmatem (podržet v horní fázi + přídavná zátěž na opasku nebo brzdit pohyb dolů) – 5x5
+
Kliky na zemi (dole bez doteku se zemí 2-3 sekundy pauza) – 2-3 x maximální počet opakování
Přítahy jednoručky v předklonu s oporou o lavičku (Kroc rows) – 2-3 x maximální počet opakování
Přednožování ve visu + výpony vsedě – 2-3 x maximální počet opakování
Den 3
Čelní dřep – 5x5 + max rep set
Tlaky s jednoručkami vleže (může být na šikmé lavici hlavou nahoru; lze i neutrální úchop) – 5x5
Shyby úzkým neutrálním úchopem (dlaně k sobě) – 5x5
+
Tlaky vsedě s jednoručkami - 2-3 x maximální počet opakování
Veslování na spodní kladce nebo přítahy jednoruček s oporou hrudníku - 2-3 x 10-12
Obrácené zkracovačky + výpony na legpressu – 2-3 x maximální počet opakování
+ Finishery na paže/okruhy na kondičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
Tuhle rutinu jsem cvičil teď a musim taky potvrdit, že mě hodně bavila.
|
|
| nahoru |
|
 |
mumas
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
zajimava varianta akurat mi přijde že tam toho je strašně malo na ruce biceps a triceps
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
| mumas napsal: | | zajimava varianta akurat mi přijde že tam toho je strašně malo na ruce biceps a triceps |
staci trocha
dostanou zabrat u jinych cviku
a sila ani objem neni schovana za cvicenim rukou! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
Já tam ruce necvičil vůbec a nebyl s tim žádnej problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
mumas
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
a šel jsi objemovove nahoru?ja cvičil korteho a tělsna vaha šla nahoru z 79 na 86 a pak jsem přešel na split a a vaha zustala stat. A tech 5x5 jsi jel na max nebo si volil vahu aby až ta posledni serie byla na doraz
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
Neřeknu přesně, kolik jsem přibral, bohužel nemám poznamenáno vše, ale bylo to cca 1 kg za 14 dní, což mi přijde ideální. Ale já byl po operaci, takže jsem se spíš dostal na původní stav (+u něčeho trochu silově zlepšil).
Váhu jsem si volil tak, abych zvládnul odcvičit všechno technicky správně. První týden bylo vše s rezervou a šestý (poslední) týden byla poslední série nadoraz. Váhu jsem přidával po sériích 2,5 kg (příp. 5 kg u dřepu).
|
|
| nahoru |
|
 |
mumas
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
Zkloubil jsem něco z mojeho a něco z tveho do jednoho:)
1 Den
Dřep s činkou na zádech – 5x5 5x5
Bench press s velkou činkou na rovné lavici (širší úchop) 5x5
Přítahy v předklonu s velkou činkou (tělo v úhlu 45°s podlahou) 5x5
Shyby 3x max
Kliky na bradlech 3x8
biceps uzko 3x8
břicho+lytko
2 den
MT 5x5
Tlaky JČ hlavou nahoru 5x5
Leg press 5x5
Přítahy jednoručky v předklonu s oporou o lavičku 3x8-10
upazovani 3x8-10
triceps kladka 3x8-10
břicho+ trapez
3 den
Dřep čelni 5x5
Bench 5x5
shyby úzkým neutrálním úchopem 5x5
pullover 3x10
beceps siroko 3x8
zadni delaty 3x8
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 8:17 pm Předmět: gffg |
|
|
ja jedu uz druhy tyden tohle fullbody, je co celkem masakr, ale nabírám...
PO)
Dřep 10x5
Benchpress 10x5
Mrtvý Tah 10x5
+
Doplnkove cviky (Biceps, Triceps, Ramena, Lýtka, Bčicho) 5x10
ST)
Bulharské dřepy na jedné noze nebo Výpady 10x5
Tlaky JČ na šikmé lavici hlavou nahoru 10x5
Přítahy velké činky v předklonu nebo Shyby 10x5
+
PÁ)
Dřep 10x5
Benchpress 10x5
Mrtvý Tah 10x5
+
po 1 týdnu váha vyšla o 0,7kg coz si myslim ze jde u me tezko nabirajiciho, v jidelnicku kladu duraz na komplexni sacharidy a bilkoviny drzim 1,8 a v jeden den je stahnu na 1-1,5 a zase to nacukruju
- je to makačka, ale do 60ti minut to stíhám s přehledem, jedu každý cvik s konstantní váhou a každý tyden pridavam váhu u benche o 2,5 a u mrtvého tahu a dřepu o 5kg. doplnkove cviky stridam po kazdy jedu neco jineho. pauzy mezi seriemi malé.
|
|
| nahoru |
|
 |
yardes
|
Zaslal: čt listopad 17, 2016 7:55 am Předmět: |
|
|
Popravdě já si myslím,že toho cvičíš moc,tím myslím serii.5těžkých 5x,5 dvakrát v tydnu a ještě jeden den k tomu,to je spíš cesta di zahuby,pokud nemáš regeneraci jako drak.5serii jsem nikdy necvicil a odbencoval jsem i 3x8 se 160kg což adi nikdo tady z vás.Já bych je stahnul na 3serie a davkoval tezsi a legci trenink.V lehkem bych šel o 30kg dolu.Znám par lidi co dela Korteho.Nikdo z nich mě výsledkem nepřesvědčil.Podle mne moc namahy a zdlouhavé vysledky.Tot nazor za mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 17, 2016 10:52 am Předmět: |
|
|
| yardes napsal: | | Popravdě já si myslím,že toho cvičíš moc,tím myslím serii.5těžkých 5x,5 dvakrát v tydnu a ještě jeden den k tomu,to je spíš cesta di zahuby,pokud nemáš regeneraci jako drak.5serii jsem nikdy necvicil a odbencoval jsem i 3x8 se 160kg což adi nikdo tady z vás.Já bych je stahnul na 3serie a davkoval tezsi a legci trenink.V lehkem bych šel o 30kg dolu.Znám par lidi co dela Korteho.Nikdo z nich mě výsledkem nepřesvědčil.Podle mne moc namahy a zdlouhavé vysledky.Tot nazor za mě. |
jako prvni prispevek se pochlubit 3x8x160 je moc pekne
proc je 10x5 spatne a velky objem?
takze 10x8 je jeste horsi?
a 10x10 uz nemozne uregenerovat?
blbost
jde jenom o to, kolik % (aspon priblizne) z maxka tam mas, jake delas pauzy a milion dalsich veci
pokud vazne cvicis tak dobre, tak uznej, ze 5x5 s 80% neni to same jako treba 10x5 se 70% _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|