|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: |
Mně zatím brání čas, v podstatě bych mohl jen v neděli. A trochu stud, ve srovnání s Kulíškem jsem fakt máslo. :-) |
I v neděli je otevřeno .-). Nějaké srovnávání je přeci nesmysl, Kulich to tak nebere..chodí tu i úplní začátečníci, takže stud stranou ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dikey
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
I když já tu na foru moc aktivní nejsem, je možný tam přijít si zacvičit a, že by mi někdo třeba zkouknul techniku snatche a Clean and Jerku a tak, nebo to se musim zučastnit toho semináře jak pořádáte?
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji k úspěchům. Na VC Plzně jsem byl jeden z pořadatelů + soutěžících. Na Váš log už koukam dlouho a bylo mě tak tochu trapný se k Vám hlásit :-) ( Ahoj já Vás sleduju na netu by asi fakt znělo divně :-))) No byl jsem fakt zvědavej na Froze. Ty vaše treninky jsou mazecký. Technika je fakt dobra. Škoda že šel na 120 místo 115 to bylo trochu přemotivovaný. Jinak super těšim se na příště a možná se už přihlásim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 11:01 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | tohle byla moje prvni pripominka, a nevim o zadnych dalsich nikoho z Bohemky.
Jakej pohled na sport? |
No komentuješ celkem často a buď negativně nebo mimo mísu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 12:07 am Předmět: |
|
|
tyjo, tady to vali..
tesi me ,jaka vladne mezi bohemkou a exxtreme krasna atmosfera,
jako maly deti na piskovisti..
nejlepsi je, ze nakonec jako curaci vypadaji uplne vsichni, trochu trapny na dospely lidi
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
Me osobne stve a rozciluje furt neco resit prave... odesla jsem z repre, abych se tohodle nemusela ucastnit... jenze kdyz znacna cast meho oddilu jsou lide, kteri odesli/byli vylouceni z bohemky.... chci delat co me bavi a chci, aby lide kolem me to meli stejne... delali sport pro zabavu a poteseni... neustale narazky, resit kdo se s kym a proc fotil? Wtf do haje... co jako? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
prave, nechat vse byt ok. a neresit nic, jinak to bude porad naprd
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 9:46 am Předmět: |
|
|
Tady se to nějak rozjelo.. Už jsem se lekl, že někdo vykecal naše "Netréninkové čtvrtky", kdy se večer tajně sejdeme v tělocvičně, zapálíme svíčky, pozhasínáme světla, sedneme si kolem černé činky a tiše pomlouváme ostatní oddíly a obětujeme kostky magnézia Železnému bohu, aby ostatním klouzaly osy _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 10:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Cely cas som to pri sledovani videa tlacil s tebou _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 10:58 pm Předmět: |
|
|
Dneska ráno jsem se rozcvičila, dala dva nástupy na nadhoz a pak to zabalila... Asi jsem to minulý týden uplně nedoléčila : (
Takže vyležet, vycéčkovat a snad budu zase ok.. ach jooo...: ( ( _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|