kvůli těmhle stereotypům si prostě nikdy nekoupím iPhone a vždy mi Ti kluci s kabelkami přijdou divní...jasně, že nosím brašnu s nb, bundu či kabát, ale večer na večeři/do hospody/na diskotéku jdeš prostě bez ničeho, aby Ti nic nepřekáželo. Jinak nosím hlavně oblekové kalhoty a tam ta velikost displeje nevadí.
Hergot, vůbec nevím, díky za tipy, ta Lumie je Péťo dobrá, o tom žádná, na ty fotky do logu atp. skvělé, ale je to jednak krabice a jednak bych nerad šel do Wphone, raději opravdu Android...
třeba si ten kabát koupil sám, nejlepší dárky jsou stejně ty, které si člověk dá sám...
Sám jsem si ho nekoupil, ale mluvil jsem o tom před dotyčnou osobou a tak už mi visí ve skříni, ale ještě ho nenosím.
Jinak já jsem celkově mimo tyhle moderní věci, ať se jedná o modu nebo tyhle super mobili co maj display jak tablet atd. Můj jediný požadavek na mobil byl, aby měl qwertz klávesnici.
Ale to je už dost OT.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nebojte panove, v momente kdy si vsichni nakoupime kabelky, uz vam to spazik zkritizuje, ze moda uz je davno jinde a nosi to jen supaci a narkomani :)
Já bych byl hlavně v momentě bez přítelkyně,protože by mě přarazila a opustila.Tohle byl módní omyl.Praktické je to určitě,zženštělé stoprocentně.Ale nikomu to nevyvracím a nevadí mi to na nikom.Jen já to nosit nehodlám
Sory ale tohle je názor typu "chlap musí smrdět"
Když mám bundu, tak si samozřejmě taky dám pěněženku do kapsy u bundy.
Ale nechápu co je "maskuliního" na narvané peněžence, mobilu a pár dalších drobnostech v kapsách u kalhot
- u spusty kalhot se to tam prostě nevejde
- u kterých se to jakž takž vejde - kapsa se vytahá a časem prošoupe nebo se tam udělá díra = vypadáš jako idiot
- máš na kalhotech bouli (e) a ne zrovna na místě kde by si to chtěl
- tlačí to na různá místa :-)
- nemůžeš si v tom sednout nebo musíš ty věci předtím vytahat
když jsem ty brašny viděl, málem jsem smíchy spadnul takhe, prosím, opravdu ne
Jinak já fakt nevím, už jsem si pomalu vybral buď LG L7 II titan nebo L9 a chtěl si pro to dneska jít a pak jsem koukal na menším serveru (ne na těch dvou hlavních monib a smart mainie) na vzorové fotografie, které ty foťáky umí a to je k pozvracení, za jasného počasí jako kdybys to fotil pod mraky, vše šedé, přepálené do bíla nebe. Líbily se mi ale ty nadstavbové funkce překladu textů na papíře pomocí foťáku v reálném čase i ta rychlost a vyladěnost systému apod. Ale fotky já potřebuji dobré.
Na druhou stranu si říkám, že asi fakt není co vymýšlet a chce to vzít za stejné peníze loňskou vlajkovou loď, než mít letošní model s těmito neplechami (foťák - LG L9, baterie P6)
Fakt z té vyšší střední třídy nevím, nevím, jsem překvapený.
Jestli chceš ostré a kvalitní fotky, kup si foťák. Hledat mobil, který bude umět pořádně fotit je jako hledat nejlepší trénink na světě, který bude fungovat věčně a perfektně.
A nebo S4 Zoom. Tam už ale můžeme hovořit spíš o foťáku.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Jestli chceš ostré a kvalitní fotky, kup si foťák. Hledat mobil, který bude umět pořádně fotit je jako hledat nejlepší trénink na světě, který bude fungovat věčně a perfektně.
A nebo S4 Zoom. Tam už ale můžeme hovořit spíš o foťáku.
jj, díky, foťák mám, proto chci kvalitní foťák i v mobilu pro focení momentek pro potřeby logu, stránek, FB apod. v rámci třídy mobilních telefonů, je zkrátka rozdíl, jestli něco fotí jako mobil kvalitně (např. S IV, LG:G2, 920) nebo to vypadá vyblitě a slitě jako kdybys to fotil kalkulačkou. Např. šedé nebe místo modrého, šedé hory místo zelených kopců apod.
SIV zoom kvalitní není, to spíše už Nokia 1020, nicméně je to už krabice.
Proti gustu žádná, ale je to jak preferovat levné párky ze sójové mouky plné chemikálí oproti steaku ze svíčkové
počkej, ty by sis tuhle kabelku fakt vzal do ruky a dobrovolně s ní šel po ulici ?
To není o párcích ze sojové mouky a mase a odkazu na kvalitu, to je o rozdílu mezi nošením funkčího sportovního oblečení a nošením růžových triček s véčkem do fitka, je to o vkusu
Loool prý messenger bag.
Však to je kabelka jak vyšíta dpč a ještě k tomu za 4 litry.
Však to nemá ani popruh přes rameno, je to origo ženská kabelka.
A s tím komentářem "bla bla bla hnusné potraviny a oblečení" si zazdil už úplně.
Ta "kabelka" je hnusná, drahá jako prase a teplá tak, že by jsi v zimě za sebou nechával louže vody. To nemá nic společného s tím, že bych si ji nekoupil protože chci levné věci. Nekoupil bych si ji, protože nechci vypadat jak buzna s kabelečkou A kdyby mi ji chtěl někdo dát zadarmo, tak mu s ní nejdřiv rozbiiju hlavu a pak ji co nejrychleji prodám nějakému hošánkovi co se mu bude líbit.. nebo ještě lépe, ženě.
Jinak já si mobil a peněženku a další blbosti dávám do takové malé brašny přes rameno, něco na styl http://i.imgur.com/EIZvvN8.jpg a nemůžu si stěžovat.
Loool prý messenger bag.
Však to je kabelka jak vyšíta dpč a ještě k tomu za 4 litry.
Však to nemá ani popruh přes rameno, je to origo ženská kabelka.
A s tím komentářem "bla bla bla hnusné potraviny a oblečení" si zazdil už úplně.
Ta "kabelka" je hnusná, drahá jako prase a teplá tak, že by jsi v zimě za sebou nechával louže vody. To nemá nic společného s tím, že bych si ji nekoupil protože chci levné věci. Nekoupil bych si ji, protože nechci vypadat jak buzna s kabelečkou A kdyby mi ji chtěl někdo dát zadarmo, tak mu s ní nejdřiv rozbiiju hlavu a pak ji co nejrychleji prodám nějakému hošánkovi co se mu bude líbit.. nebo ještě lépe, ženě. woe já chcípnu
Jinak já si mobil a peněženku a další blbosti dávám do takové malé brašny přes rameno, něco na styl http://i.imgur.com/EIZvvN8.jpg a nemůžu si stěžovat.
Naposledy upravil Bara dne út prosinec 03, 2013 6:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru