Zaslal: po prosinec 02, 2013 8:26 am Předmět: Nová zábava v USA - "Knockout game"
V americe se šíří nová zábava mladých, kdy si vyberou náhodnou oběť (je jedno jestli důchodce, ženu či muže) a bez důvodu se jí snaží jednou ranou doslova uspat. Jak říká jeden kluk na tom videu, tak oni to berou jako hru z nudy a šíří se to po celé americe. Už 3 lidé umřeli a další jsou v nemocnici.
Co na to říkáte? Já jak jsem to viděl, tak mi z toho bylo špatně a jde vidět jak ti mladí američani (většinou afro-američané) jsou na úrovni našich nepřizpůsobivých. Málo vzdělání, žádné sociální zázemí a pak to dopadá takhle. Nejhorší na tom je, že oni to ani neberou tak, že by mohli někomu ublížit. Jen se tomu smějou a berou to jako hru. HNUS!!
Boa vidiet dakoho toto spravit, tak mu zlamem hnaty vsetky. Zenu od zadu.. a vobec im nevadi ze mozu padnut na obrubnik, zapadnut jazyk. Fakt, ten clovek by asi neprezil. Aky postih to musi byt aby toto dokazal robit.
To je to nejhorší..dělají to vesměs jenom afroameričané a bojím se toho aby to naši černí nepřevzali a nezačali praktikovat tady, protože 99 prcoent našich nepřizpůsobivých má ingeligenci na úrovni opic jako ti na videích..co dodat, postřílet!!!
Přesně...ale popravdě, před tejdnem jsem šel ve 2 po ulici z akce a vypálil mi opak bubáka-vyholenej....z ničeho nic-za nic.... taky super...
reegis napsal:
To je to nejhorší..dělají to vesměs jenom afroameričané a bojím se toho aby to naši černí nepřevzali a nezačali praktikovat tady, protože 99 prcoent našich nepřizpůsobivých má ingeligenci na úrovni opic jako ti na videích..co dodat, postřílet!!!
Svině jsou všichni, ať jsou bílí, černí nebo žlutí. Třeba minulej tejden na koncertě tam byl nějakej debilní nácek, kterej první začal bejt v kotli dost agresivní, bylo vidět že se chce rvát. Nakonec tam dost hnusně strčil do nějaký holka a její kluk, kterej mimochodem měl tak 60kg mu napálil jednu jedinou ránu takovou, že nácka odnášeli kámoši ven v bezvědomí A to byl docela kus chlapa ten plešoun. No to jsem z toho měl radost po zbytek večera
Přesně...ale popravdě, před tejdnem jsem šel ve 2 po ulici z akce a vypálil mi opak bubáka-vyholenej....z ničeho nic-za nic.... taky super...
reegis napsal:
To znám až moc dobře. Před 4 lety jsem pracoval v Irsku. Když jsem šel v 10 večer paradoxně z tréninku kickboxu, sluchátka v uších, dívám se do země a z ničeho nic rána a tma. Praštil jsem se hlavou o betonovou zídku. Nic mi neukradl (měl jsem u sebe peníze, ipad, telefon), prostě si jen chtěl bouchnout a odešel. Zmrdi se najdou všude, ale u určitých skupin je to procento zmrdů mnohonásobně vyšší..
reegis napsal:
To znám až moc dobře. Před 4 lety jsem pracoval v Irsku. Když jsem šel v 10 večer paradoxně z tréninku kickboxu, sluchátka v uších, dívám se do země a z ničeho nic rána a tma. Praštil jsem se hlavou o betonovou zídku. Nic mi neukradl (měl jsem u sebe peníze, ipad, telefon), prostě si jen chtěl bouchnout a odešel. Zmrdi se najdou všude, ale u určitých skupin je to procento zmrdů mnohonásobně vyšší..
a nenasral jsi predtim nekoho? ...nechapu jaky clovek toto muze jen tak bezduvodne udelat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru