Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 514, 515, 516 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to bylo u mě velké zklamání. Konec byl ale opravdu dobrej...naprosto průhlednej, ale silnej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Exploitation...Funny games U.S.A. Mimořádné dílo.

Naposledy upravil Johncreasy dne út prosinec 03, 2013 10:09 am, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkouším. Jinak už trochu mimo téma, ale - American Crime. Myslím že už jsem o tom kdysi psal, ale snad u žádného jiného filmu jsem neměl tak intenzivní pocit, že musím filmové postavě rozmlátit hlavu na kaši. Nic pro slabé povahy. Ta kombinace vzteku a pocitu bezmoci co z toho filmu člověk má je dost intenzivní.

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj...jakmile jde o znázornění reálného zločinu, vždycky si předtím o něm najdu info, podívám se na fotky skutečných viníků i obětí. American crime byl přesně ten případ. Kdybys viděl tu chuděrku na fotce a pak věděl, čím si musela projít, ta nenávist by byla ještě větší.
Oddo

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eden lake je výborný kousek, strašně se mi u tohoto filmu líbilo, jak nevinně to všechno začalo , a v momentu, kdy by člověk čekal, že se jeden druhému omluví a půjdou si po svých se rozjedou mega jatka

Ad Conjuring . Je pravda, že to není originál ale mozaika všech možných hororových žánrů, nicméně výsledný dojem je pro mě osobně výborný. Což ale neznamená, že se musí líbit každému. Navíc s johnem bych se do žádné polemiky nepouštěl, protože vím, že má nakoukáno nesrovnatelně víc jak já, takže tak :)

Neviděli jste někdo z poslední doby Young & Beautiful (Jen 17/ Jeune et jolie)? Docela dost mě to láká
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
yura

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
jj...jakmile jde o znázornění reálného zločinu, vždycky si předtím o něm najdu info, podívám se na fotky skutečných viníků i obětí. American crime byl přesně ten případ. Kdybys viděl tu chuděrku na fotce a pak věděl, čím si musela projít, ta nenávist by byla ještě větší.

Nejhorsi na tom je, ze ty "nejlepsi" horory jsou ze života. Ve filmu muze byt duchu, nestvur a efektu plna prdel, ale nikdy se to nevyrovna filmu podle skutecne udalosti. Tam je pak ten zážitek uplne jinde a American crime byl fakt mazec, kde se zase ukazuje, ze jen clovek dokaze byt tak zvracenej tvor...
Foresten

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejstrasidelnejsi film co jsem kdy videl. Vzdy me zamrazi, kdyz na to pomyslim
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas blank adresu videa alebo oznacenie.

Akurat som si chcel vypytat nejaky dobry horor. Takze dnes idem pozerat zrejme Eden Lake. Ale ak mate lepsie typy pre dobre horrory tak sem sa. Mna napr. dobre desil kedysi aj Dead Birds. A oblubeny je aj Silent Hill. Horror Matka - som mal akurat zimomriavky z jej vlasov co isli po zemi.

A kto sa chce dobre bat, tak nech si zozenie hru Fear a potom Fear 2: Project Origin. Hrajte sami, po tme, so sluchatkami.
refresh

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se třeba Silent hill moc nelíbil, Mama celkem ušla.
Ale mezi ty lepší bych dal třeba Očista, nebo ještě lepší Sinister, Insidious 2. Z těch starších Insidious, Orphan, 3:15 ...
Oddo

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě určitě REC, Orphan, Clona, Pokoj 1408, Mlha..

Pokud si najdeš na CSFD uživatele bestlama, tak si určitě vybereš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou jsou to takové popcorn horory, dost soft..Insidious, Orphan, Mama Všechno tak za 40%
Naopak Mlhu a Rec doporučuji, ani ne jako čistokrevný horor, nýbrž jako napínavý thriller s prvkem nadpřirozena. Plus konec Mlhy je jeden z nejlepších, co jsem viděl. Není to bez chybek, ale ten konec je luxusní. Stejně tak Rec závěr na té půdě...wow.

A očista není zle udělaná, ale ten její ústřední motiv je strašně nelogická kokotina.
Foresten

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na videu je film Threads z 1984
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro toho, kdo by chtěl něco náročnějšího (relativně) bych doporučil http://www.csfd.cz/film/10947-konference-ve-wannsee/
Skvostná konverzačka na bázi skutečné události, kdy se sjedou významné osobnosti třetí říše, aby se usnesly nad podobou konečného řešení. Jo a kdo nezná herce jménem Kenneth Branagh, tak doporučuji, je fantasmagoricky dobrej.
CIZO

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Většinou jsou to takové popcorn horory, dost soft..Insidious, Orphan, Mama Všechno tak za 40%
Naopak Mlhu a Rec doporučuji, ani ne jako čistokrevný horor, nýbrž jako napínavý thriller s prvkem nadpřirozena. Plus konec Mlhy je jeden z nejlepších, co jsem viděl. Není to bez chybek, ale ten konec je luxusní. Stejně tak Rec závěr na té půdě...wow.

A očista není zle udělaná, ale ten její ústřední motiv je strašně nelogická kokotina.

Jako milovník Kinga jsem byl z konce Mlhy trochu rozpačitý, i když samozřejmě musím uznat, že to "má pořádný koule" a knižní konec je úžasný v knížce, ale ve filmu by vyzněl do ztracena.

Derek Poundstone
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmlu si urcite pozriem tu som mal na mieritku uz davnejsie. Ja som akurat cital od neho Mobil - to by tiez nemusel byt zly film.

Pri Room 1408 ma zarazil ten druhy koniec, ked som to pozeral s priatelkou bo si chcela pozriet a pozeram to cooo je? Ved to skoncilo inak! Cooo? Nie zle, ked by mal film viac koncov pricom by kazdy mal nieco do seba.

REC. To si pamatam. Som predtym videl Karantenu a pozeram to co natocili 2x podobny pribeh?

Orphan si dam ako tretie. Este nieco podobne som dnes prezeral na csfd..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 514, 515, 516 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: