| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hyppo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Gohan

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
Kdyby to bylo lytkama tak nejspis po spickach chodit nebudes moct.
Co takhle zanet achilovek?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hyppo
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
spis bych rekl ze to sou krece, protoze je budes mit nejspis dost pretizene z toho fitka
|
|
| nahoru |
|
 |
Hyppo
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli to budou jen křeče tak jsi v pohodě.
Já jsem říkal achilovky, protože když jsem mel zanet ja, tak taky jediny zpusob jak jsem se mohl pohybovat bylo pomalu a nedoslapovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
V pondeli jsem podrtil lytka a postihlo me to same. Neresim to. Prechazi to. Jeste den dva a budou jak novy zase.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
No to bude tím, že si ty lýtká necvičil dlouho. Já taky, kdž jsem lýtka necvičil pár týdnů a pak jsem narval milion opáček, tak jsem snad týden nemohl chodit. Výborný byly cesty do práce  To jsem chodil jak na*rcanej kačer po špičkách. Jak jsem si sedl na 20 minut tak to byl pakkonec.
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
Mně zase od tý doby, co jsem začal posilovat, berou křeče do lýtek ve spaní a taky nevím co s tím :- (.
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
Určitě přetrénované. Nemůžeš propnout koleno a kotník dát do pravého uhlu. Taky jsem po dlouhé době dělal výpony a 2 dny jsem chodil doma s berlema co jsem měl. Horká voda to na chvíli uvolní. Jinak nech prostor abys zregeneroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 3:53 am Předmět: |
|
|
protahovat, protahovat jo a protahovat ať nejsou svaly zkrácené
> prostě strečink <
když je sval zahřátý tak se protahuje lépe (třeba po teplé vaně, pohybu) hlavně necukat při protahování, ale nadechnout se a s výdechem pomalinku protahovat - to celé do té doby dokud to celé neprotáhneš...a tohle dělat kdykoliv během dne , kdekoliv to jde...po probuzení to bývá nejhorší a chytne se křeč nato tata... _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |